keskiviikko 12. elokuun 2015

Coming Soon.. Blogikirppis

Havahduin tossa taas yks päivä kotona suursiivousta tehdessäni, että vaatteita ja asusteita alkaa olla vaihteeksi niin paljon ettei mulla oo enää säilytyspaikkoja niille kaikille.. Mietin että viime blogikirppiksestäkin alkaa olla aika paljon aikaa, ja voisin laittaa tänne taas joitain juttuja myyntiin. Yleensähän mulla on ollut blogikirppiksellä vaan vähän isompia juttuja myynnissä, mm. vanhoja kameroita, laukkuja, kenkiä jne. Nyt mietin että pitäiskö laittaa myös joitain ihan perus vaatteita? Mitä ootte mietä?

Ajattelin kuitenkin esitellä teille jo pari juttua jotka oon ajatellut myydä, nimittäin kahdet mun aurinkolaseista. Näitä ei vaan oo tullut käytettyä koko kesänä, joten parempi laittaa eteenpäin. :) Mulle voi laittaa näistä siis sähköpostia mikäli kiinnostaa; lifeofsilja@indiedays.com!

collage2

Guccin aurinkolasit, viime kesältä. Jonkun verran käytetty, mutta hyvässä kunnossa ja todella hyvän laatuiset. :) Aurinkolaseille on oma boksi ja mikrokuituliina. Hinta uutena oli 350€ (Instrumentarium) ja pyydän näistä 200€, mutta voit tarjota myös vähemmän.  :)

P8067732collage1

Toiset arskat on Raybanin Aviator -aurinkolasit, siinä kaikista klassisimmassa värissä eli kultaisena, tummilla linsseillä. Nää on aika vähän käytetyt ja hyvässä kunnossa – mukana niiden oma aurinkolasikotelo jonka sisältä löytyy mikrokuituliina sekä joku Raybanin ”ohjekirja”. :D Hintapyyntö 90€. Voit tarjota myös vähemmän. :)

With love, Silja


11 Responses to “Coming Soon.. Blogikirppis”

 1. Avatar anonyymi sanoo:

  Oot saanu noi lasit ilmaseks yhteistyön kautta ja nyt myyt sitte jotta saat rahat taskuun?

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Kummatkaan lasit ei ole yhteistyön kautta. :)

   • Avatar Johanna sanoo:

    Mitäs sitten vaikka olisikin saatu yhteistyön kautta? Ei kai omia tavaroita ole kiellettyä myydä jos ei käyttöä ole. Olipa taas mukava kommentti..

 2. Avatar Natte sanoo:

  Raybanit ihanat! Mistä oot ostanu ja millä hinnalla ostit alunperin?:))

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Ne tais olla Fashionstoresta, ja alkuperästä hintaa en enää löytynyt sillä ei kuulu kyseinen malli enää valikoimaan siellä.. :) Oisin tietysti muuten kirjottanut sen tohon!

 3. Avatar Derppy sanoo:

  Juu kaikkea mahdollista vaan myyntiin :D Ittellä ei ainakaan oo varaa tollaisiin luksuskamoihin :D

 4. Avatar Kiinostunut sanoo:

  Ovatko nämä pienemmänkokoiset vai isommat

 5. Avatar m sanoo:

  Moikka! Olisin kiinnostunut guccin laseista. Oletko jo kerinnyt myymään ne?

 6. Avatar Tuulia sanoo:

  Laita ihmeessä kaikkia perusvaatteitakin :) sun asukuvat on tosi inspiroivia vaikka sulla olis ihan perusvaatteet! Ainakin omaan silmään sun asukokonaisuudet näyttää aina tosi kivoilta! :)

 7. Avatar Elina sanoo:

  Heippa, Onko Ray Banit vielä menneet? :) Kiinnostaa!

 8. Avatar Minttu sanoo:

  Moi! Onko Ray Banit menneet ? Mikä linssin koko? Jos vapaana vielä olen kiinnostunut ostamaan ☺️

Kommentoi