sunnuntai 16. elokuun 2015

My Summer Snaps

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAP5235569OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA12OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAP5195332aOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAP8077767id-kuvaa

Huh millasta vauhtia kesä 2015 on mennyt eteenpäin.. Kesäkuun eristyksissä olo varmaan vaikuttaa myös omalta osaltaa siihen, sillä luulin vielä pari viikkoa sitten että kesästä on tyyliin puolet jäljellä. Myös alkukesän suoraan sanottuna paskat säät on ehkä luoneet sellaisen fiiliksen ettei kesä oo päässyt missään vaiheessa kunnolla käyntiin. Onneksi nyt on saatu nauttia hyvistäkin ilmoista. 🙂

Kohta ois taas aika alkaa palaamaan normaaleihin rutiineihin, mistä oon vähän ristiriitaisissa fiiliksissä. Toisaalta toivon että pääsis pian kunnon arkeen kiinni, ja toisaalta en haluais että tää kesä loppuu ikinä. Mutta jos totta puhutaan, niin mulla on ehkä ekaa kertaa ikinä vähän sellanen fiilis, että on tullut elettyä jopa liian ’päivä kerrallaan’. 😀

Kokonaisuutena kesä on ollut aika huikea, oon kokenut aivan unohtumattomia asioita, saanut uusia kaverita ja lähentynyt vanhojen kanssa entisestään. Kiitos kaikille rakkaille jotka on pysyneet mukana, sekä kaikille uusille tuttavuuksille. ♥

With love, Silja


No Responses to “My Summer Snaps”

 1. Evelin sanoo:

  Huippu biisi! Hyvää loppukesää sulle Silja, oot huikee tyyppi älyttömän kaunis! Oon kauan lukenu sun blogia ja nyt ajattelin kommentoida. Ei monikaan kirjoita yhtä rehellisesti kuin sinä. Peukut sille! 🙂

 2. Maria sanoo:

  Opiskeletko jotain? 🙂

 3. Veera sanoo:

  Ihania kuvia! vitsi sun tukka näyttää paksulta tos kuvas mis sul on viinilasi kädessä ja valkonen paita! Onko sulla siinä pidennykset? 🙂

 4. Veera sanoo:

  Upea kuva merestä. Nuo värit ovat just eikä melkein.

 5. Siina sanoo:

  Ai miten ihania kuvia. Tulee tosiaan kauhean haikea olo, että taas koittaa pimeä ja kylmä syksy =(

  Mistä tuo viimeinen kuva on otettu, jossa näppäät itsestäsi kuvan peilin kautta? Jostain hotellista?

  Tsemppiä kuitenkin tähän syyskauteen!

  • lifeofsilja sanoo:

   Juu ennen sen tv-ohjelman kuvauksia, hotellista 🙂 Kiitos samoin!

 6. Sofia sanoo:

  Moi Silja! Kiva blogi sulla, tykkään hirveesti vaikka vasta äskettäin törmäsin tähän sun blogiin. Vaikutat tosi fiksulta mimmiltä! Tuli vaan mieleen että ootko ikinä tehnyt mitään postausta sun kämpästä tai sisustuksesta? Olis tosi mieleinen! <3

 7. morso sanoo:

  pillu melkee näkyy, ei belfie vaan pussyfie? uus trendi

 8. fnfndl sanoo:

  Hei Silja!

  Oon miettinyt tätä asiaa useammankin kerran (enkä siis vain sun kohdalla), mutta elätätkö sä itsesi pelkastään tätä blogia pitämällä? Joku hämärä muistikiuva on mielensopukoissa, että oisit opiskellut aikuislukiossa tms? Olisi kiva kuulla näin muutenkin, että mitä sä elämälläsi/elämässäsi teet nykyään. Miten vietät päiväsi, millaista on sun perusarkesi!:)

  Enkä kysy tätä mitenkään pahalla, ihan vaan mielenkiinnosta!

 9. Eliisa sanoo:

  Mistä nuo housut on kuvassa jossa sulla on musta croptop? 🙂

 10. möyh sanoo:

  Heips. Harkitsen uuden kameran ostoa ja oon ihastunut sun kuviesi laatuun, joten kysymys kuuluu: Mitä kameraa yleensä käytät?:) Pahoittelen, mikäli tieto on jossain helposti saatavilla, ei vaan osu omaan silmään blogista!

  • lifeofsilja sanoo:

   Moikka, camera -tägin alta löytyy kamera juttuja! 🙂 Tällä hetkellä kuvailen Olympuksen OM-D E-M10 -järjestelmäkameralla. Mun mielestä kuitenkin yksi tärkeimpiä juttuja on hyvä objektiivi. Mulla oli ennen tätä nykyistä kameraa hieman halvempi malli, jossa käytin samaa objektiiviä kuin nykyisessä kamerassa, ja kuvien laatu oli mun mielestä oikeastaan sama. Eli suosittelen panostamaan hyvään objektiiviin! 🙂

 11. Viki sanoo:

  moi!
  hei miten se teidän infrapuna karvanpoistolaite kokeilu meni!! 🙂 ois kuäiva kuulla tuleeks sillä vekottimella tuloksia!

  • lifeofsilja sanoo:

   Siitä on itseasiassa tulossa postausta varmaankin vielä tällä viikolla!! 🙂

 12. erika sanoo:

  Viitsisitkö vähän panostaa enemmän tähän blogiin? Tai poista vaikka koko blogi.

  • lifeofsilja sanoo:

   Miksi ihmeessä poistaisin blogin? Vaikka lopettaisin bloggaamisen niin en poistaisi sitä.. 🙂

 13. C sanoo:

  Oisko sulla antaa mitään vinkkejä mite saa mainostettua omaa blogia muuta kun instassa ja fb:ssa? Miten sun blogista tuli tunnettu?(:

  • lifeofsilja sanoo:

   Hmm ei mulla kyllä oikeestaan oo, en oo ikinä ”mainostanut” mun blogia mitenkään. Oon kirjoitellut nyt sellaset viitisen vuotta, joten siinä ajassa lukijoita on vaan kertynyt! :>

 14. Jere sanoo:

  Ihanan kesäsiä kuvia ja oon kyllä ihan samaa mieltä sun kanssa tän kesän kulusta! Alkukesä meni kyllä ihan harakoille, kiitos sään ja vasta oikeestaan heinäkuun loppupuolella alko tulla semmonen kuun kesälomafiilis ku ilmat alko lämpenee ja pääsi kunnolla ulkoiluttamaan kesävaatteita!

  http://omanelamanikuningas.blogspot.fi

  • lifeofsilja sanoo:

   Jeep!! 🙁 Ihan mälsää.. Täytyy ottaa kyllä talvella lento jonnekkin lämpimään!

 15. Julia sanoo:

  Tosi makeen värinen tukka! Millä pidät sen noin kylmänä ja tavallaan tummana? 🙂

  • lifeofsilja sanoo:

   Toi oli ihan värjätty ton väriseksi, en ylläpitänyt sitä millään. 🙂

Kommentoi