tiistai 01. syyskuun 2015

Philips Lumea Käyttökokemuksia

*Yhteistyössä Indiedays ja Phillips

Muistatteko kun kerroin kesän alussa tässä postauksessa saaneeni Philipsiltä testiin Lumea Precision Plus -karvanpoistolaitteen, joka poistaa ihokarvoja IPL-tekniikalla, eli kuumentamalla kasvuvaiheessa olevien ihokarvojen juuret ihon alta?

Mun pitää kesällä sheivata sääriä varmaan joka toinen päivä, jotta saan jalat pysymään optimaalisessa shortsikunnossa (sama juttu bikinirajojen kanssa) ja tietenkin karvatupet ärsyyntyvät tästä helposti. Tästä syystä lähdin innolla testaamaan Precision Plussaa, joka lupaa poistaa karvat hellävaraisesti ja säännöllisellä käytöllä ehkäistä niiden takaisinkasvua. Jo neljännen käyttökerran jälkeen pitäisi näkyä huomattava ero.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAid-kuva Lumea4

Itse käytin laitetta 3 tai 4 tasolla vähän vuorotellen fiiliksen mukaan. Toistin käsittelyn ohjeita noudattaen aina sheivauksen jälkeen noin 2 viikon välein. Ehdin käsitellä sääret ja bikinirajan ennen kesäkuun reissuun lähtöä kolmisen kertaa, ja ei kyllä sen kolmen viikon aikana tarvinnut pahemmin seivailuista huolehtia. :) Varsinkin jalat pysyivät aika sileinä koko kesäkuun, sillä olin vielä vetänyt epilaattorilla muutamat hajakarvat pois.

Lumea3OLYMPUS DIGITAL CAMERAlumea4a

Suomeen tulon jälkeen en oo harmikseni muistanut pitää kiinni 2 viikon käsittelyväleistä, ja huomaan heti etteivät tulokset pysy yhtä hyvänä. Tuotehan lupaa parhaassa tapauksessa lopettaa käsiteltävien alueiden ihokarvojen kasvun lähes kokonaan – kunhan sitä muistaa käyttää ahkerasti säännöllisin väliajoin. Tää on tietysti se mihin myös mä pyrin. Nythän tässä on taas koko tuleva pitkä syksy ja talvi aikaa käsitellä haluamiani alueita, ja toivottavasti ensi kesänä saanu unohtaa sheiverit kokonaan! ;D

Lisää Philipsin valoimpulssilaitteista, sekä muiden bloggaajien kokemuksista voit lukea täältä!

With love, Silja


8 Responses to “Philips Lumea Käyttökokemuksia”

 1. Avatar Maria sanoo:

  Mä oon miettiny tota, mun epilaattori on ihan mäsänä, kosketushäriö johdossa, samoin kun perus sheiveri, joka toimii patterilla – se pää ei meinaa pysyä kiinni siinä enää. Sitten aloin miettiä että jaksanko ostaa uudet sheiverit, vai sijottasko tohon.. Ainut vaan, että nyt loppuvuodesta tuskin jaksan yhtä paljon nähdä vaivaa jalkojen kuntoon :DD vaikka mies kyllä arvostaa sileyttä… Mutta joskus ei vaan jaksa!

 2. OMG! Sun sääret on niin upeat. :) tälläset kuvat antaa inspiraatiota lenkille :)
  Kyselin jo instassakin et mistä tuo toppi/mekko on ostettu?

 3. Avatar Sanna sanoo:

  Moikka!

  Milloinkohan saat kertoa meille että mihin ohjelmaan päädyt?

 4. Avatar Tiia sanoo:

  Eli siis tarviiko karvojen aina kasvaa hetken että voi suorittaa hoidon? Vai voiko sheivattuun ihoonkin käyttää tätä..

 5. Avatar Aada sanoo:

  Tossa on tietty määrä välähdyksiä, eikö laite toimi enään kun välähdykset loppuvat? Pitääkö ostaa uusi?

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   En osaa sanoa saako siihen vaihdettua ”lamppua”, itse oon astellut että sit pitää ostaa uus!

 6. Avatar Kati sanoo:

  Moikka,
  Postauksesta on pari vuotta. Miten pitkäaikaisessa käytössä kävi? :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Muutaman laaserointi kerran jälkeen karvankasvu selkeästi hidastuu / jää hetkeksi kokonaankin pois, mutta sit mä aina oon itse unohtanut jatkokäsittelyyn, jolloin rupee taas kasvamaan! :D eli en oo saanut mun laiskalla käyttämisellä kokonaan loppumaan. Mutta teen aina keväällä/kesällä muutamat laaseroinnit niin saa aika kivasti nauttia karvattomasta fiiliksestä esim bikinirajat ja sääret! :)

Kommentoi