sunnuntai 06. syyskuun 2015

Double Denim (and) Love

a cdId-kuva
Eilinen lookki oli aika out of my comfort zone, sillä yleensä mun asut on aika pitkälti mustaa, mustaa ja mustaa. :D Sen lisäksi että koko asu koostui vaaleasta farkusta, olin vielä laittanut huulille punaista huulipunaa!! Ihan ennen kuulumatonta, haha. Pakko kuitenkin myöntää että illan pimetessä asu vaihtui siihen tuttuun ja turvalliseen all blackkiin (ja huulipuna nudeen), ja ulos lähtiessä vedin pitkästä aikaa päälle karvaliivin!! Ah, mä niin rakastan näitä alkusyksyn kelejä, kun voi pukeutua vielä suht kevyesti, mutta kuitenkin käyttää jo bootseja, karvaliivejä, kaulahuiveja yms.

Ja asiasta kukkaruukkuun, on ihan pakko hehkuttaa etten muista koska olisin viimeksi ollut näin onnellinen.. Vaikka sanoin aikaisemmin etten tuu kertomaan mun parisuhdeasioista enää oikeastaan mitään blogissa, niin nyt on kyllä pakko ihan vähän. :D Viimeiset pari kuukautta on mennyt niin vaaleanpunaisessa kuplassa ettei mitään rajaa, ja oon huomannut ihan ihmeellisiä uusia puolia itsessäni. Yleensä mä oon suhdeasioissa aika kylmä, välinpitämätön ja varovainen, mutta nyt musta on kuoriutunut oikea ”rakkauden lähettiläs”. Aikaisemmin oon myöskin kaivannut hirveesti omaa aikaa, ja nyt en malttais olla sekuntiakaan erossa. :D Ja viimeisimpänä muttei vähäisimpänä oon huomannut että haluun hirveesti laittaa tän toisen ihmisen mun itseni edelle – mietin esimerkiksi tosi paljon että mitä voisin tehdä, jotta saisin mun miehen iloseksi. :) Pikku juttuja, mutta siivosin esim. kämppää kerran koko päivän, jotta toisen oli kiva tulla töistä kotiin.. Oli niin siistiä nähdä se yllättynyt ja iloinen ilme kun kotiovi aukesi!

Aikaisemmin oon ajatellut että jos ne tunteet ns. piilottaa niin suhteen loppuessakaan et tuu sitten sattumaan niin paljoa. Tiiättekö mitä tarkotan? “The best way to not get your heart broken, is pretending you don’t have one.”… Ja mulle on ollut toisaalta jopa pelottavaa olla näin avoimesti onnellinen. En oo aikasemmin edes miettinyt koko asiaa, mutta ehkä viikko sitten mulle tuli jostain syystä mieleen että jos jotain tapahtuisi, niin keräilisin kyllä itseäni varmasti aaaika pitkään. Mutta kerran täällä vaan eletään niin ehkä ”mitä jos” on vähän väärä ajattelutapa. Tähän mennessä oon antanut vaan palaa, koska on tuntunut niin hyvältä – ja toivottavasti sama meno jatkuu. :)

With love, Silja

 


20 Responses to “Double Denim (and) Love”

 1. Avatar noora sanoo:

  Oooo ihana oli lukee tää postaus! Jotenkin sitä elää teidän bloggaajien mukana ja ite ainakin oon aina tosi onnellinen jos saa lukee hyviä uutisia! Kaikkee hyvää sulle ja teille ylipäätään ♥

 2. Avatar Camilla sanoo:

  Ikuista ja elämän kestävää rakkautta sinulle ja herra x:lle! Tai ainakin super paljon onnea <3 toivottavasti onni kestäköön tai iloitse ainakin niin pitkään kun se kestää. Jos nyt on nui hyvä olla ni toi on oikea asenne. Vielä ei tarvitse miettiä suhteen kestoa, sillä tuollai on just hyvä elää että nauttii tästä hetkestä ja on onnellinen niin kauan kun sitä onnea ja rakkautta kestää. Sit vasta alkaa ongelmien ratkominen, jos niitä tulee! :D Mielestäni ei pitäisi sanoa, että kun niitä tulee, sillä jotkut ihmiset pystyvät vain kiertää ne mut toisaalta normaalimpaahan se on että niitä ongelmia tulee :) höh minua, menipä ihan sivuraiteille..pääasia kun oli onnea toivottaa ja kertoa, että ihana kuulla kun sun elämäsi hymyilee tuolla rintamalla!

 3. Avatar Ida sanoo:

  Vautsi mikä asu! Tosi kiva double denim :-) Toivottavasti sun syksy jatkuu yhtä kivana, kun on alkanutkin! Sit yks kysymys: mikä objektiivi sulla on näissä kuvissa?:>

 4. Avatar Tastas sanoo:

  Olipas hyvänmielen postaus! Mukava kuulla, että sulla menee hyvin :) Parisuhde on niin iso osa elämää, että sitä on varmasti vaikeakin pitää blogin ulkopuolella, eikä meitä lukijoita yhtään haittaa vaikka välillä vähän mieltä muuttasitkin ja kertoisit pieniä palasia arkeen kuuluvasta rakkaudesta ;) Kaikkea hyvää sulle & teille!

 5. Avatar Riikka sanoo:

  Ihanaa, että oot onnellinen! <3

 6. Avatar me sanoo:

  Hei, tiedän niiiin miltä susta tuntuu ton seurustelun suhteen, mulla on ihan sama fiilis. Tuntuu, että aikasemmassa parisuhteessa ei ollu koskaan näin onnellinen ja vaikka tavattiin nykysen kanssa vasta toukokuussa, ei ole ollut hetkeäkään kun haluis olla erossa tai toisessa edes ärsyttäis jokin. On kokoajan ihan superonnellinen fiilis ja siitä onkin tullut ihan hirveä pelko menettämisestä, ja nähnyt painajaisiakin usein siitä.. vaikka turhaa sitä pelkää, vaan pitää olla täysillä messissä kun se kerta tuntuu niin hyvältä – aivan kuten sanoitkin. Ja kiva kuulla muutenkin, että olet onnellinen! Niin sen kuuluu mennäkkin :)

 7. Avatar K sanoo:

  Ihana kuulla että oot onnellinen! :) <3 Oon joskus ite ollu kans enemmän sellanen, etten jaa tunteita erityisemmin, mut oon huomannu et itestäki tuntuu paremmalta ku voi vaa antaa tunteiden näkyä ja kertoa niistä. Ja haha, mikään ei oo parempaa ku kullan kainalossa olo! :D

 8. Avatar Maria sanoo:

  Mulla on sama juttu ollut, mulla tosin exän kanssa oli ihan kamalat reilu pari vuotta, en edes ymmärrä miten pystyin olemaan niin paskan ihmisen kanssa.
  Nykyinen mieheni sitten näki tosiaan paljon vaivaa mun eteen, sitten kun uskalsin avata itseäni henkisesti hänelle (en tiedä parempaa samaa, mutta siis olla avoin ja kertoa tunteista), niin oon huomannu miten hyvältä suhde tuntuu! Jotkut kavereista oli tosi katkeria mulle, en ymmärrä miksi. Oon todella iloinen, että joku MIES, tai no ei vaan ”joku”, vaan tämä tietty ihminen jaksoi ja halus nähdä tosi paljon vaivaa, ja näyttää, että hyviäkin ihmisiä on olemassa. Koskaan ei pidä luovuttaa! :) Sillon kun tuntuu että itseltä loppuu toivo ja usko kaikkeen, toinen on vierellä ja kertoo just ne sanat mitä haluat kuulla, ja hän vielä tarkoittaa niitä<3

 9. Avatar kk sanoo:

  Olipa ihana, ja hyväntuulinen postaus. Mukava kuulla, että rinnalle on löytynyt ”se oikea” <3

 10. Avatar H sanoo:

  Samoilla fiiliksillä tuossa parisuhdeasiassa, aiemmin on ruvennu ahistaa jos on ”joutunu” näkemään usein, nykyään tulee hirvee ikävä muutamassa tunnissa :D ja oon myös ollu kylmä ja muurit ympärillä, ja ehkä jarrutellu liikaakin just sen takia ettei sattuis. Nyt oon ajatellu että täysillä mennään ja jos käy huonosti, niin sit tipahdan kyllä korkeelta ja kovaa, mutta ainaki oon antanu itestäni kaiken.

 11. Avatar Derppy sanoo:

  Ihanan raikas look, kun ei oo sitä mustaa :D Kantsii vaan mennä täysillä, jossain vaiheessa arki astuu ja asiat alkaa toisessa ottaa päähän ja ärsyttää miksei kaikki oo yhtä ihanaa kuin ennen. Kuitenkin se ”arkistuminenkin” on ihana vaihe, silloin ollaan sielunkumppaneita ja on tosi turvallinen olo :)

 12. Avatar Sofia sanoo:

  Ihana asu ja tosi kiva lukee vähän erilaisesta aiheesta tekstiä sulta!:) x

  sofiaelizabetha.blogspot.com

 13. Avatar MArie sanoo:

  Siis ihanan väriset nää sun hiukset. Millä saat ne pidettyä tällasina? Käytö kampaajalla vai värjäiletkö itse? (jos niin millä?)
  Musta tuntuu että vaikka kuinka blondaan niin aina tulee vaan pikkasen vaaleemmat, ei koskaan platinat ;/

 14. Avatar Eve sanoo:

  Kiitos, mulle tuli aivan ihana fiilis kun luin tän ♥
  Hyvää syksyä sulle!

 15. Avatar ansku sanoo:

  Onnellisuus huokuu kasvoiltasi näissä kuvissa, ihanaa nähdä hymysi kun yleensä olet niin tuima kuvissa. Kaikkea hyvää elämäänne! :)

 16. Avatar Sofia sanoo:

  Ihanan hyväntuulinen postaus!! Paljon onnea <3 muuten voisitko kertoa sun ihanan heleän ihosi salaisuuden?? :) haluun kans tollasen! Mitä rasvoi ja putsareit käytät? Ja syötkö muuten e-pillereitä? :) itellä tosi paha akne.. :/

 17. Avatar petra sanoo:

  näytät upealta niinkuin aina <3 punainen huulipuna sopii!!

 18. Avatar Silja 2 sanoo:

  Ihana postiviinen postaus! Kaikkea hyvää sinulle!
  Tahtoisin kysyä, paljonko urheilet viikossa kun olet noin hyvässä kunnossa? :o

  t.kaima

 19. Avatar Julia sanoo:

  Mistä toi nahkatakki on? :) itellä hakusessa just tollanen!

 20. Avatar camilla sanoo:

  Tälläisiä juttuja on aina ihana lueskella. Tiedän niin sen tunteen, joten osaan samaistua. Valitettavasti itsellä taas mennyt juuri päinvastoin, eli olen aina mennyt suhteisiin 110% lasissa. Ilmeisesti ne vuosien henkiset turpajuhlat opettaneet vihdoin olemaan varovaisempi, joten nyt uusimmassa suhteessa mennään jarrut pohjassa..

Kommentoi