torstai 10. syyskuun 2015

Uutta twistiä kampauksiin!

*Yhteistyössä Indiedays, Gigantti ja BaByliss

Sain hetki takaperin Forumin Gigantilta itselleni testiin uuden Babyliss Twist Secret hiuslaitteen, ja päätin siitä inspiroituneena kuvata teille pienen hius”tutoriaalin”! :) On muuten ihan mahtavaa kun Helsingin ytimessäkin on nykyään Gigantti, ja kodinelektroniikkaa saa helposti oman kodin läheltä. Itse oon muutamaan otteeseen joutunut käydä hakemassa sieltä mm. kameran muistikortteja, kun oon ollut menossa johonkin tärkeään juttuun ja oma muistikortti on jäänyt läppäriin kiinni… ;D

1

Videolla esittelen teille tarkemmin Twist Secrettiä, sekä näytän helpon lettikampauksen joka on mun oma jäljitelmä kovasti muodissa olevista ranskalaisistaleteistä – ja kerron mikseivät ne perus letit sovi mulle! Lisää kampausvinkkejä Twist Secretille löydät Gigantin nettisiuilta täältä. :)

Ja last but not least, sulla on myös mahdollisuus voittaa kyseinen laite omaksi kommentoimalla postaukseen millaiseen kampaukseen itse hyödyntäisit Twist Secrettiä! Kilpailu päättyy sunnuntaina 13.9.! :) 

Jos video ei jostain syytä näy oikein, voit katsoa sen täältä.

With love, Silja


104 Responses to “Uutta twistiä kampauksiin!”

  1. Avatar reeta sanoo:

    Pakko kysyä mistä tuo ihana toppi on ostettu?:)

Kommentoi