tiistai 23. helmikuun 2016

Mikä ihmeen jet lag?!

Oon aina vähän hymähdellyt ja ihmetellyt kun jengi on valittanut reissun jälkeen tulevaa jet lagiä.. Vaikka oon vauvasta asti matkustellut ympäriämpäri maapalloa, niin mulle ei oo sinänsä ollut ikinä mikään aika ero sen isompi ongelma – saan helposti unirytmiäni ”siirrettyä uuteen aikaan”.. Tietysti ison aikaeron takia on tullut heräiltyä keskellä yötä ja nukuttua päivällä, mutta Costa Ricasta palatessamme mulle iski päälle oikeen kunnon aikaerorasitus!!

Tätä tietysti buustasi vielä se, ettei reissussa tullut nukuttua hirveästi niitä kunnon yöunia. Iltaisin istuskeltiin ulkona ja juteltiin niitä näitä, ja aamulla taas pyrittiin heräämään aikaisin jotta kerettiin nähä ”kaikki”. Olin Suomeen palatessa niiin törkeen väsynyt, että ensimmäiset kaksi vuorokautta nukuin lähes tulkoon kellon ympäri, heräsin ainoastaan muutaman kerran syömään. Parin päivän jälkeen jaksoin olla jo muutamia tunteja hereillä, mutta kellon ajat olivat aivan sekaisin..

Melkeen viikko siihen meni että kroppa ja mieli heräsi siitä himeen jet lag -horroksesta, ja nyt mun unirytmi on ihan täydellinen! Oon mennyt joka ilta nukkumaan viim. klo 23 ja heräilen aina vähän ennen seiskaa! :D Vitsi kuinka siistiä, aijon pitää tästä kiinni niin pitkään kun vaan pystyn, olo on ”normaalia” superisti virkeämpi ja päivisin jaksaa tehdä vaikka ja mitä!

1id-kuva45 2

Calvin Klein bralette House of Brandon*

Nyt mulla onkin vähän catch uppaamista tän bloggaamisen suhteen! :) Hirveesti matskua odottamassa että saan siirrettyä kamerasta koneelle ja blogiin. Luvassa siis vielä jonkun verran reissupostauksia, ja postauksia kuluneelta viikolta. Pysykää kuulolla! ♥

With love, Silja

*  Sponsoroitu tuote


12 Responses to “Mikä ihmeen jet lag?!”

 1. Nina sanoo:

  Oot niin nätti!:)

 2. AnnikaN sanoo:

  Mullakaan ei oo koskaan aiemmin ollu jetlagia mutta voi helevata sitä oloa 2,5 viikon amerikanreissun jälkeen! Oltiin Arizonassa ja siellähän paisto aurinko koko ajan ihan täysiä, tultiin tammikuussa takas ja mulla meni valehtelematta kaks viikkoa että tunsin olon normaaliksi. Nyt matkakuume kaukasempiin kohteisiin ei oo niin suuri ku muistelee sitä paskaa oloa, luulin että kuolen! Piti ottaa töistäki saikkua. Vaan sepä on oikeastaan aika kiva loman pidennys, saikulla viikko loman jäläkeen. :D

 3. Pilvi sanoo:

  Ihan mielenkiinnolla kysyisin, että paljonko sun vyötärönympärys on? :) Sulla on nimittäin tosi kivannäkönen kroppa!

 4. Rut sanoo:

  Mä en tajuu kun sä yhessä postauksessa valitit että su iho on alkanu mennä huonompaan kuntoon/on huono ja iha harkitsit et meet iholääkärille ja mä vaa katon näit kuvii iha et omg sun iho on iha glowing ja ihan unelma ja sun og kuvistaki näkee että ihan mielettömän hyvässä kunnossaha toi on?? Löysitkö sitte jotai apua näihi iho ongelmii vai ootko vaa mii hyvä muokkaa kuvii :D

 5. emma sanoo:

  Odotan innolla tulevia postauksia! Ja edelleenkin oot kaunein näkemäni nainen, päästä varpaisiin täydellinen :)

 6. Maria sanoo:

  Kiva postaus, ainut suuri miinus noista lukuisista yhdys_ssanoista erikseen:(

 7. marju sanoo:

  Olitko sä ottamassa silarit? Miten projekti edistyy?

  • lifeofsilja sanoo:

   Kyllä edelleen haluaisin, mutta toisaalta sitten taas en. Eli koska en ookkaan ihan satavarma päätöksestä, niin oon päättänyt vielä hieman siirtää sitä haavetta. :)

 8. Voi onnekasta jos et ole kauheasti joutunut kärsimään jetlagistä! Miusta tuntuu, että jetlagit vaan pahenee joka reissun myötä. Ja oon tosi huono kestämään väsymystä, kun normaalisti on tosi säännölliset rytmit. Hommaa pahentaa se, etten pysty nukkumaan koneessa, ja siihen päälle tulee sitten usein se valvottu yö…

  • lifeofsilja sanoo:

   Voihan se olla vaikka niin että iän myötä pahenee.. Apua haha! ;D

 9. juuso sanoo:

  Ihan uskomattoman Kaunis tyttö!

 10. joo sanoo:

  Olis tosi kiva että vastaisit esim. tän postauksen kommentteihin.. saa tosi välinpitämättömän kuvan susta kun julkaset kyllä kommentit, muttet läheskään kaikkiin vastaa :/

Kommentoi