tiistai 31. toukokuun 2016

Kesän kuumin asuste!

Mun mielestä aurinkoisilla ja kuumilla ilmoilla ihan ehdottomasti paras asuste on kauniit ja näyttävät aurinkolasit. Itse en ainakaan tykkää helteillä käyttää mitään koruja ja pukeutuminen on helposti sen verran niukkaa sekä mukavuudenhaluistakin, että aurinkolaseilla on kiva (ja helppo) tuoda kokonaisuuteen edes jotain särmää. Kävinkin kuukausi sitten Indiedaysin Inspiration Dayssä tsekkaamassa mm. Instrumentariumin pisteeltä tämän kesän aurinkolasitrendejä, ja pääsin testailemaan paikanpäällä omia suosikkejani. Tämä postaus toteutettu yhdessä Indiedaysin ja Instrumentariumin kanssa. :)

Instrun pisteellä pääsin tosiaan tutustumaan Solaris -liikkeiden aurinkolaseihin sekä Fuzionin Step in to the world -kehysmallistoon. Oon viime kesästä saakka haaveillut täydellisistä hieman ”cateye” -mallisista arskoista, ja näitä lähdin myös nyt myös Instrun pisteellä ensimmäisenä hipelöimään. :D Toinen 2016 kesän lempparitrendi on tietysti peililasit hempeissä sävyissä, varsinkin just ne Diorin So Real lasit. If only…. *Sydänsilmä emoji x 100* Tiesittekö muuten että näitä trendikkäimpiä aurinkolasejakaan ei tarvitse enää lähtee metsästämään ulkomalita, sillä Instrumentariumin Solaris -liikkeitä on jo 13 kappaletta ympäri Suomen, ja heiltä löytyy valikoimasta niin klassikkomalleja kuin viimeisimpiäkin uutuuksia eri aurinkolasimerkeiltä mm. Dior, Gucci, RayBan, Burberry jne. :)

id-kuvaunnamed-3aaa

Mä oon kertonutkin tästä joskus, mutta haaveilen joka kerta salaa myös vähän siitä että omistaisin silmälasit.. Tykkään aina kokeilla kavereiden laseja ja leikkiä erilaisilla malleilla. Tosin toisin kuin aurinkolasien kanssa, tykkään että silmälasit ovat linjoiltaan aika pelkistetyt, väreillä puolestaan voi hieman leikitellä. Kävin samalla myös Fuzionin pisteellä tsekkaamassa ja kuulemassa heidän silmälasimallistostaan, josta löytyi yhdet ihan kuin mulle tehdyt. Jos tarvitsisin silmälaseja, olisivat alimassa kuvassa näkyvät Fuzionin tumman luumunpunaiset lasit niin mun. :D Voisitteko kuvitella mua silmälasit päässä – musta noi on tosi kivat?! Fuzionin mallisto oli saanut inspiraationsa ympäri maailmaa sijaitsevista portaista ja katutaiteesta, joten mallistosta löytyi aika räväköitäkin laseja, jotka ovat hyvä valinta kun haluat oikeasti räväyttää ja erottua joukosta.

unspecified-1OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Instrumentariumin ja BID:n kuvat by Julian Schröpel ja Sanni Riihimäki

With love, Silja


10 Responses to “Kesän kuumin asuste!”

 1. Avatar Juulia sanoo:

  Silmälasit sopii kyllä sulle hyvin :-) olis muuten mielenkiintoista kuulla vähän sun fiiliksiä siitä syksyllä alkavasta ohjelmasta missä oot mukana!

 2. Avatar Emmi sanoo:

  Wow noi lasit on makeet ja sopii sulle!! Mikä merkki?:) taidan köydä instrussa ;)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Aurinkolasit vai silmälasit? :) Suosittelen kyllä, löytyy sikana vaihtoehtoja oman budejetin mukaan! :)

 3. Avatar kirsikka sanoo:

  Ei liity aiheeseen mutta oliko mielestäsi Jessica Ruokolan eli miss Helsingin erottaminen oikein? Perusteluhan oli, että hän ei ole hyvä roolimalli koska joutui poikaystävänsä pahoinpitelemäksi eikä halunnut tehdä rikosilmoitusta eikä suostunut todistamaan oikeudessa. Kaikesta huolimatta hänen miehensä sai tuomion.

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Mielestäni erottaminen oli ymmärrettävää, en osaa sanoa onko oikein – ehkä joo. :) Omasta mielestäni tämä tapaus on antanut julkisuuteen aika huonon kuvan Jessicasta, ihan kun naisten pitäisi alistua tollaselle. Mutta en oo kyllä mitenkään sen kummemmin tapausta seurnnut, eli loppupeleissä vaikea ottaa kantaa. :)

 4. Avatar Alexandra sanoo:

  Kiva kuulla, että joku ihailee silmälaseja! Itse olen jo omiini tottunut, mutta kyllä siihen tottumiseen meni aikoinaan vuosia. Ilman laseja kun ei voinut liikkua missään, kun ei nähnyt edes katukylttien tekstejä. Tiesitkö, että voit ihan hyvin astella silmälasiliikkeeseen ostamaan mieluisat silmälasit tavallisella lasilla ilman vahvuuksia – jos haluat hieman vaihtelua tyyliin johonkin lempiasuun tai vaikka kesäterassille? Et olisi ensimmäinen, yllättävän monella on lasit ilman vahvuuksia ;D

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Jep, esimerkiksi mun äidiltä löytyy… ;D Hahah oon joskus niitä lainillutkin, mutta en koe niin tarvetta ulkonäönvuoksi pitää, kun ei oo oikeasti ole tarvetta. :)

 5. Avatar Emmi sanoo:

  Buuuuu Tampereella ei ollut noita ollenkaan :(

Kommentoi