maanantai 06. kesäkuun 2016

Copy My Look / Cute Halterneck

Yllättävän moni teistä kyseli multa blogissa ja snäpissä vaaleanpunaiseen halterneck-topista, ja harmikseni mun oli kerrottava että toppi on jo muutama vuosi sitten ostettu. Ihastuin aikoinaan itsekkin toppiin heti sen nähtyäni, ja ajattelin että on kiva ostaa kerrankin jotain vähän erilaista, sillä tuollainen hempeän vaaleanpunainenhan ei ole yleensä yhtään mun juttu. Topille ei kuitenkaan koskaan tullut käyttöä – mutta silti joku sai mut vuosien ajan pitämään sen matkassa mukana muutoista ja ylimääräisten vaatteiden karsimisesta huolimatta. Nyt tänä kesänä oikeasti ”löysin sen” ja se onkin ollut päällä jo monesti. Toppi sai paljon kehuja teiltä ja jopa poikaystävältäni pyysi mua laittamaan sen päälle yksi päivä, mikä oli huge deal mulle, sillä hän ei ikinä kommentoi mun asuja kummemmin kuin että ”näyttää kivalta”. :D Haha!

collage111
Näitä niskalenkkitoppejahan näkee nyt paljon joka puolella, joten päätin tehdä teille vinkiksi pikku kollaasin ns. samantyylisistä topeista. Mun lemppari näistä kuudesta vaihtoehdosta on ihan ehdottomasti toi oikea yläkulma, perfection. ♥ Pakko vielä mainita että linkit eivät siis ole mitään mainoslinkkejä (joku kumminkin tulee valittamaan..), sillä mä oon niin tekniikanihme, etten tajua sellasista mitään… :)

Ihanaa viikonalkua kaikille!

With love, Silja


Lähettänyt lifeofsilja klo 18:04 | 5 kommenttia

Tunnisteet:

Muissa blogeissa aiheesta: Yleinen

5 Responses to “Copy My Look / Cute Halterneck”

 1. Avatar Koo sanoo:

  Nyt on pakko sanoo et aika mauton toi eka kuva, käytätkö oikeesti tota ulkona?

  • Avatar minävaan sanoo:

   No ihan selvästihän Silja venyttää sitä toppia tossa kuvassa alaspäin. Ku vertaa sitä miten paljon selkää se näyttää tohon viinilasikuvaan ni siinä topin raja on hyvinki lähellä kainaloa. Eli eiköhän toi eka oo vaan tollanen kuvauksellisiin tarkotuksiin..

 2. Avatar anonyymi sanoo:

  Kattelin instagramista, että mietit hiusten värjäämistä tummaks. Siitä aiheesta ois tosi kiva saada postausta!

 3. Avatar Sanni sanoo:

  Musta toppi on ainakin tosi sievä! Ja niinkun muista kuvista huomaa niin toppi ei ole noin paljastava oikeesti kun ekassa kuvassa. Ekassa Siljan käsi vetää reunaa niin että näkyy enempi.

Kommentoi