perjantai 02. syyskuun 2016

Elämäntavat kuntoon? / Herkuttelu & Liikunta

Ihan alkuun haluan heti mainita, että en oo laihduttamassa, vaan korjaamassa ruokailutottumuksia normaalimmiksi, sekä treenaamassa mun yleiskuntoa ja lihaksia parempaan jamaan. 


Nyt on taas melkeen koko kesä mennyt treenaamatta, ja oikeasti ekaa kertaa elämässäni alan huomaamaan sen mun kropasta. Tiedostan ja myönnän että mun vartalo on mulle ikuinen kriisin aihe, ja oon vasta viimeisen vuoden/parin aikana alkanut tuntemaan oloani edes jotenkin hyväksi omassa kropassani. En miellä itseäni perfektionistiksi – mutta mitä mun omaan vartaloon tulee, niin sen suhteen oon todellakin joku yli-perfektionisti, haha. En esimerkiksi halua omistaa vaakaa koska kävisin sillä varmasti 20 kertaa päivässä tutkimassa onko tullut kilo tai kaiksi lisää = oon onnellisempi ilman. Oon nuorempana (yläasteelta -> ?) ollut tosi tarkka siitä mitä syön, ja oon aina ihan luonnostaan syönyt kuin hiiri, mutta viimiset pari vuotta oon ollut sen verran laihassa kunnossa että oon antanut itseni vetää ihan mitä mieli on tehnyt. Ja väitän että oon ehkä maailman pahin herkkusuu, joten mun ruokavalio on koostunut aikalailla päivittäinkin herkuista ja limuista yms. mille täytyy nyt tulla stoppi. Oon kuullut myös todella monesti ystäviltä, tutuilta, poikaystävältä jne. ettei ne tiedä toista ihmistä joka söis niin paljon kaikkea roskaa kuin minä. Ennen mun asenne oli vaan että ”Ihan sama, koska mä voin!”, mutta nyt vanhemmiten oon ruvennut oikeesti pohtimaan ruokavalion merkitystä ihan siihen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, ja mietin itsekkin useesti että miten mun kroppa kestää kaikki väriaineet yms. Oksettavaa!

aaa

Nyt tähän mun huonon ruokavalion yhtälöön on pikkuhiljaa kumminkin tullut jotain vielä kauheempaa mukaan, nimittäin alkoholi! Vaikkakin alkoholin juominen ei ookkaan yleisesti paheksuttavaa, niin silti mua hävettää edes kirjottaa tästä.. Mä oon nimittäin aina inhonnut alkoholia, ja monet varmasti tietääkin etten juo oikeestaan ollenkaan. Jostain syystä sitä on kuitenkin kuluneen kesän aikana alkanut menemään esim 1-2 siideriä sillon tällön terassilla/grillatessa you name it, ja se on ehdottomasti iso syy huonon ruokavalion ja treenitauon kanssa siihen, että alkaa kroppa pehmenemään. :D Muistan kun mun ikäiset alko täyttää 18-vuotta niin puolen vuoden sisällä alko jotkut mimmit ihan suoraan sanottuna pyöristyä tosi yht’ äkkiä, ja sit kun kävi kattomassa niiden facebook-seinää niin se oli täynnä dokauskuvia ja baarimerkintöjä… Ei siis ollut vaikee 1+1! Eikä siinä siis mitään, jokainen tekee mitä tykkää – yhdistän vaan siis tän mun oman ”pöhötyksen” aika suoraan alkoholiin, sillä se on ollut isoin muutos mun elämäntavoissa lähiaikoina. :D Elikkäs, alan nyt siis remppaamaan mun ruokavaliota pikkuhiljaa paremmaksi, mutta alkoholi saa jäädä heti pois kuvioista, en tarvii sitä mihinkään. Joku yksi siideri saunan jälkeen, miksi??

Oon kuitenkin ehdottomasti sitä mieltä, että täysi asioiden (eli herkkujen) kieltäminen itseltä on tyhmää, vaan tärkeämpää olisi löytää joku tasapainoinen ratkaisu, ja sallia herkuttelu itselle aina silloin tällöin. Mä tunnen itseni sen verran hyvin että tiedän ettei mulla toimi mikään ”cheat day” tyylinen ratkaisu, mutta jos mun tekee joku päivä ihan älyttömästi mieli karkkia, tai vaikka muutaman päivän putkeen, niin sitten voin ostaa sitä karkkia kohtuudella. :D Ja mitä tulee ruokavalioon, kiinnitän siihen nyt paljon enemmän huomiota, ja varsinkin siihen mun isoimpaan mokaan mitä tulee ruokailutottumuksiin… Mulla nimittäin tuppaa usein ruokailuvälit venymään tosi pitkiksi, jolloin mulle tulee ihan kauhee himo saada jotain rasvasta (mäkkäri, hese, pizzaa tms) kunnon energiapiikin saamiseksi.

id-kuva

Sitten mitä tulee liikuntaan.. Oon tosiaan aikalailla koko kesän skippaillu liikkumista, tietysti Hipon kanssa on tullut käveltyä jne., ja oon käynyt salilla silloin tällöin vähän tekemässä jotain, mutta nyt oon saanut hirveen motivaation liikkumiseen. Enkä itseasiassa ihan mihin tahansa liikuntamuotoon, vaan lenkkeilyyn jota oon koko mun elämän vihannut. Ennen Hipon ottamista mua ei saanut kirveelläkään kävelemään edes lähikauppan, apua! :D Nyt oon käynyt vetämässä kunnon hikilenkkejä joka päivä, ja tuntuu et tulee hulluks jos joutuu skippaamaan jonkun päivän. Lenkkeily on nyt ollut ihan mun päivän kohokohta, ja latasin puhelimeen vielä sellasen hauskan appin, joka piirtää mun reitin kartalle, näyttää (mukamas) paljon kaloreita ob polettu, paljon aikaa meni jne. kaikkea hauskaa. :D Oon myös löytänyt täältä meidän asuinalueelta paljon uusia kivoja paikkoja joiden olemasta olosta en ennen tiennyt. Oon ihan rakastunut, ja mikä parasta, tää harrastus on ilmainen. :) Ellei tietty lasketa jotain ”välineitä”, mä tarttisin esimerkiksi nyt syksyksi jonkun vedenpitävän tuulitakin tms. ja juoksukengät..

Niin ja tuli muuten tän mun ruokavaliorempan myötä mieleen sellanen, että multa on joskus toivottu postausta jossa kertoisin vaikka muutaman päivän/viikon ruuat mitä oon syönyt? Oisko sellanen hauska? Tällä hetkellä siellä varmasti ois vielä vaikka mitä roskaa seassa, mutta sit vois vertaa niitä ruokapäiväkirjoja esim puolen vuoden päästä otettaviin uusiin…?! :D

aa

Bomber Elly Pistol* (here) / Top and joga pants H&M / Shoes Nike*

With love, Silja 

* Sponsoroitu tuote / Sponsored clothing


55 Responses to “Elämäntavat kuntoon? / Herkuttelu & Liikunta”

 1. Avatar Elina sanoo:

  Tsemppiä ruokaremonttiin! Pienillä ja maltillisilla muutoksilla saa pysyvimmät tulokset :)
  Itsekään en ole jättänyt herkkuja, alkoholia yms pois sen takia että niissä on kaloreita vaan ravintosisällön takia. Jos tunkee kroppaan aina lisäaineita ja ravintosisällöllisesti köyhää ruokaa, kroppa tuskin jaksaa kovin pitkälle pötkiä terveenä. Vaikka hoikkana pysyisikin :)
  Kannattaa antaa omalle kropalle ne puhtaat raaka-aineet ja polttoaine millä toimia. :)

 2. Avatar Tm sanoo:

  Tää on niin hauskaa kun sun kaltaiset ihmiset luulee, että voi syödä roskaa miten paljon vain, koska se ei näy kropasta mihinkää. Mutta sitten kun mennään kehonkoostumus mittaukseen, rasvaprosentti on hirveän korkea, eikä lihaksia yhtään. Suosittelen joskus käymään, peili ei kerro mitään, eikä varsinkaan vaaka.

  • Avatar ee sanoo:

   No siis ulkonäön puolesta voikin koska silti on tiukassa kunnossa?:D En ymmärrä kommentin pointtia koska justhan Silja sanoi on pitänyt itsestään huolta tosi huonosti ja aikoo nyt tehdä muutoksen.

 3. Avatar Tiia sanoo:

  Kuullostaa hyvältä projektilta!! Ja ruokapäiväkirjat olis kivoja lukea. Samoin jotain ruokaperiaatteita, mitä ostatte kaupasta, mitä syöt välipalaksi jne.

  Tarvisin myös itse ruokaremontin ja urheilun aloittamisen. Olen myös hoikka, mutta turvonnut olo jatkuvasti. Oon jatkuvasti väsynyt, suklaalevy on usein päivällinen ja iltapalaksi mättöruokaa. Haaveilen lenkkeilystä ja raikkaassa ilmassa olemista, mutta makaan vaan sohvalla. Päivät koostuvatkin töistä, herkuista ja nukkumisesta eikä se mielestäni ole kunnon elämistä. Ihmiset ei usein tajua, että hoikilla ja ylipainoisilla voi olla samanlainen fiilis kropassaan.

  Haluaisin tehdä itse esim kuukauden radikaalin muutoksen, jotta näkisin millainen olo mulla sitten olis. En edes tiedä miltä tuntuu hyvä olo kropassa..

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Mun mielestä kannattaa alottaa pikkuhiljaa eikä tehdä isoa muutosta kerralla. :) Meet vaikka kävelemään jonkun pikku lenkin jne. ja alat ostamaan kotiin vähän terveellisempiä juttuja.

 4. Avatar Milla sanoo:

  Tosi hyvä postaus Silja! Tällasta oon oottanutkin ja ruokapäiväkirjaa kanssa! Miten olis jos päivittäisit jopa kerran kuussa treenien edistymisestä ja tekisit yhdeltä viikolta aina ruokapäiväkirjan? :) Itteä kiinnostaa tosi paljon niinkun kans ne asupostauksetkin! Sun blogi tulis vielä enemmän inspiroivammaksi. Montaa ihmistä varmaan kiinnostaa liikunta ja ruokavaliojutut – ne tois vaihtelua ja piristystä postauksiin samalla. :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Hei kiva kuulla, koitan ottaa nyt jatkossa tätäkin enemmän esille blogissa! :)

 5. Avatar R sanoo:

  Heippa!! Tosi mielenkiintonen ja kiva postaus :) itse olen myös aikamoinen herkkusuu ja vaikka tavallaan se kompensoituu kun olen kilpaurheilija ja treeniä tulee se parikymmentä tuntia viikossa niin heti huomaa jos alkoholilla on ollut osaa vapaapäivinä ja lomilla. Olen kanssasi ehdottomasti samaa mieltä, että miksi pitää ottaa edes se yksi saunasiideri, ihan turhaa. Ne on niitä arjen pieniä valintoja ja yleisesti ero on kyllä huomattava kun alkaa kiinnittämämään huomiota liikuntaan ja ruokavalioon, yleinen hyvinvointi on niin paljon parempi!Ruokapäiväkirja kuulostaa kivalta ja ehdottomasti lisää liikuntaan liittyviä postauksia :)

 6. Avatar Piu sanoo:

  Nainen sinuna söisin vaan sitä paskaa kun kerran voit. Ystäväni on samanlainen jokapv voi syyä sipsiä ja suklaata siihen päälle vielä ruokaa.Silti hän on kuin luukasa eikä se vaikuta hänen jaksamiseenkaan.itse en voi syödä kuin rahkaa, puuroa ja salaattia ja silti olen lievästi ylipainoinen ja liikkunut olen kokoelämäni tosi paljon. Että vaihetaanko ?

  • Avatar Riina sanoo:

   Sun keho on todennäköisesti säästöliekillä, jos kerran syöt noin vähän. Kai tiedät, että painonpudottamisen tärkein osa on juurikin syödä? Jos syöt liian vähän, sun kroppa koittaa epätoivoisesti pitää kiinni niistä viimeisistä rasvoista, kun ravintoa ei ole saatavilla tarpeeksi. Oikeanlaisella ruokavaliolla ja riittävällä liikunnalla tehdään yhdessä se kombo, jolla normaalipainoisuus saavutetaan. Ja mitä ystävääsi tulee, veikkaisin että hän on ns. laihaläski, jolla on korkea rasvaprosentti, mutta ei juurikaan lihaksia. Epäilen myöskin hänen hyvinvointiaan ja jaksamistaan, mutta enpä osaa sen tarkemmin sanoa asiaan perehtymättä.

   Jos et osaa itse suunnitella itsellesi sopivanlaista ja ennenkaikkeaa riittävää ruokavaliota, käänny ammattilaisen puoleen. Epäterveellisesti syöminen ei ole millään tasolla hyvä juttu, eikä siihen pidä kannustaa ketään, vaikka kuinka laiha olisikin.

   • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

    Voin kertoa että kun jatkuvasti syö herkkuja, niin ne ei oo enää herkkua + että yleisfiilis/olo on huono. :D Kaikkeen kyllästyy…

    Mutta joo kuten Riina kommentoikin, niin muistathan syödä silti monipuolisesti ja tarpeeksi, ei se itsensä näännyttäminen ja vain muutamalla ruualla pärjääminen oo oikea tapa! :)

 7. Avatar N sanoo:

  Hyvä ja mielenkiintoinen postaus! :) pakko muuten sanoo noista hiuksistas että mun mielestä et tartteis mitään pidennyksiä noihan on nyt tosi kivat! Ja ku oot saanu ne hyvääkuntoonki !

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Kiitos, ihana! :D Mun hiukset on vaan sen verran ohuet, et himoittaa jo ihan se lisä volyymikin! :)

 8. Avatar Christina sanoo:

  Mä suosittelisin sulle et alat syömään terveellisesti arkisin ja yhden päivän viikossa pidät sen herkuttelu päivän! Rutiinit on ne jotka yleensä helpottaa, kun ns. Tekee samalla tavalla joka viikko siitä ei halua lipsua. Ja sama liikunnan kanssa, siihen tietyt rutiinit messiin ja muista lepopäivät! Jos vaikeeta pysyä siinä yks päivä viikossa herkuttelua niin pidä ees ne arkipäivät terveellisenä ja viikonloppuna sit saa herkutella. Ja vesi on kans tosi tärkee joten muista juoda sitä!

 9. Avatar Anna sanoo:

  Kuinka pitkiä lenkkejä tykkäät juosta? Tuntuiko lenkkeilyn alottaminen helpolta sinusta? Itsellä on tullut nyt piitkä tauko juoksulenkeistä niin tsemppaa kuulla että muutkin on onnistunu säännöllisen lenkkeilyn aloittamisessa :D

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Oon vasta alottanu niin tällä hetkellä teen jotain 5-8km :) Oon tosiaan ennen inhonnu lenkkeilyä niin oon ihan ilonen noistakin matkoista. Tosi en oo kertaakaan vielä vetäny itteeni ihan piippuun, eli enemmänkin jaksais varmasti!?

 10. Avatar Derppy sanoo:

  Varo ettet ala liian nopeesti lisäämään tota lenkkeilyn määrää, saattaa tulla polvet tai värttinälihakset nopee kipeiks, koska lihakset kasvaa ja kudokset ei kasva yhtä nopeesti. Ainakin ittelläni tuli just tä ongelma.

  • Avatar Enna sanoo:

   Mikä ihme on värttinälihas? :D

  • Avatar Aliisa sanoo:

   Jos värttinäluuta tarkotat niin se on kyllä kädessä :D enkä kyllä tiiä miten se juostessa tulis kipeeks.

   • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

    Meinaat varmaan penikoita? :) Mutta joo samaa sanoi poikaystävä. Ei oo kumminkaan paikat kipeytyny vaikka aika vauhdilla alotinkin. Mut tietty on tullut koiran kanssa lenkkeiltyä, et en mä mistään ihan nollapisteestä nyt lähtenyt!

 11. Avatar Roosa sanoo:

  Joo tosi kiva idea toi ruokapäiväkirja! Vaikka viikolta tai parilta :)

 12. Avatar Ella sanoo:

  Hei! Itse täällä vähän samassa tilassa ollaan. Kesällä ei oikein muuta kuin koiran kanssa lenkillä, muuten roska ruokaa ja alkoholia…. huomaa kyllä joo. Mikä on tuon apin nimi minkä mainitsit? Ja teetkö ihan juoksu lenkkejä? (Kuinka pitkiä, about) vai pitkiä kävelyjä? Ja monestikko viikossa? :)
  Metsästän itselleni motivaatiota ja ”sielunkumppania” tähän treenaamiseen :D kaverit eivät innostuneet…. tsemppiä muutoksiin!!

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Käytän sen nimistä appiä kun Runtastic! :D En oo mitenkään noita vastaavia vertaillu, latasin vaan kerran jonkun, kun halusin tietää yhden reitin pituuden. Mut nyt oon tykännyt käyttää sitä joka lenkillä niin saa vähän jotain tietoo – en kyllä ite mitenkään sokeesti luota noihi kalorin polttamis yms. tietoihin, mutta musta on kuitenkin kiva saada ees jotain suuntaa antavaa!Lisäks toi sovellus näyttää mitkä pätkät oot mennyt mitäkin vauhtia jne.
   Lenkkeilen oikeestaan aina Hipon kanssa, niin se vauhti aina riipuu vähän siitä. Yleensä koitan juosta osan ja kävellä osan lenkistä, niin paljon riippuu siitä millä fiiliksellä koira on, ja harvemmin tulee ihan yksin lähdettyä, koska mulle tulee jotenkin ”huono fiilis” jos en ota Hippoa mukaan kun se kuitenkin myös tykkää olla ulkona niin paljon. :D Niin ja pidän 1-2 lepopäivää yleensä viikossa, mutta jos on jotain muuta menoa/tekemistä niin sit aina voi vaihdella.

 13. Avatar Eerika sanoo:

  Tekstiä olisi helpompi lukea, jos hymiöitä olisi hieman vähemmän tekstin seassa ja jos teksti olisi hiukan enemmän jaoteltuna :-) Ihan rakentavana vinkkinä! Tykkään sun blogia lukea, niin ruvennut hankaloittamaan lukemista jotenkin..:-/

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Kiitos palautteesta, koitan kiinnittää enemmän huomiota näihin jatkossa! :-)

 14. Avatar Ansku sanoo:

  Pisti silmään lause ”alan nyt siis remppaamaan mun ruokavaliota pikkuhiljaa paremmaksi”

  Iso, ISO tykkäys sille. Just eilen kirjoitin itse oman ruokavalioni kulmakivistä, ja siitä, että uuden ruokavalion muokkaus tapahtuisi nimenomaan pikkuhiljaa, jotta asiat myös pystyisi omaksumaan.

  Hurjasti tsemppiä! <3

 15. Avatar Jenni sanoo:

  Moikka, tää nyt ei liity tähän postaukseen mutta olisko sulla jotain suosituksia vaaleista hiusväreistä mitkä olis parhaita just keltasuuden taittamiseks? Ku ainakin virosta löytyy vähän parempia mutta mietin olisko tääläkin jotain niitä muistuttavia?

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   http://lifeofsilja.indiedays.com/2013/07/15/super-blonde/

   Tossa yks vanha postaus, mut toi on aika tujua kamaa kyllä hiuksille koska on värinpoisto.. Lorealin Preference -sarjalla on myös tosi hyviä vähän hellävaraisempia vaaleita värejä, joissa on hopean/helmiäisen sävyä – niistä oon tykänny kovasti! Ja hei vinkkinä sellanen jos et tiennyt, että älä valkkaa väriä sen paketin kuvan perusteella ikinä. :D Opettele ymmärtämään niitä sävynumeroita ja ”tuhkanvaalea/ash blonde” ”silver blonde” ja ”helmiäisen vaalea” on hyviä nimiä paketissa. :) Viron värit on myös aika vahvoja, hiukset katkee helposti jatkuvan käytön seurauksena.

   • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

    http://lifeofsilja.indiedays.com/2012/04/12/hiusten-vaalentaminen/

    Tässä vielä joku ihan super vanha postaus, jossa on vinkkejä noihin väreihin. Varmaan ihan hyviä värejä koska tollon mulla oli nimenomaan ihan hopee/valkonen tukka :D

    • Avatar Jenni sanoo:

     Okei kiitos paljon! Toi ylemmän vastauksen värinpoisto ainakin näyttää hyvältä :) juu ennen on tullu tuijoteltua sitä kuvaa vaan ja sit mietitty kotona että mikä meni vikaan :D

     • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

      Muista että saat värinpoistolla sit helposti hiukset katkeemaan kun värjäilet usein… :)

  • Avatar Taia sanoo:

   Moi! Suosittelen For Reasonin vaaleinta, oiskohan ollu 10.1. Tosi hyvä ja hellävaranen väri, ilman ammoniakkia. Taittaa keltasuuden hyvin pois, tosin pohjan tarvii olla myös hyvin vaalea, että riittää teho taittamaan.

 16. Avatar Minttu-Maaria sanoo:

  Joo ruoka-ja treenipäiväkirjaa kehiin, mielumin parilta viikolta kun vain yhdeltä niin saa paremman kokonaiskuvan! ja toi vertailu kuulostaa tosi hyvältä, sitkun on ehtinyt jo muutosta tapahtuakkin.
  Itellä pyörinyt täysin samat ajatukset päässä koko kesän, jos mä vaikka innostuisin tästä sun projektia seuratessa! tsemppiä:)

 17. Avatar S sanoo:

  En kaipaa mitään tarkkaa ruokapäiväkirjaa, mutta jotain suuntaa antavaa olisi kiva nähdä! Ja liikuntapäiväkirja olis huippu :) muista että et nyt urheile itseesi puhki, pitää muistaa että pitää myös levätä ja pitää viikossa ainakin yksi lepopäivä!

  Ja kuten joku tuolla oli jo sanonut, kehonkoostumusmittaus kertoo paljon ja suosittelen sitä sulle itsellesi – jotta huomaat tuloksia jotka eivät ehkä ulkonäössä näy! Esim. nyt ja muutaman kuukauden päästä voisi olla motivoivaa :) muista että teet tämän vain itseäsi varten, et meitä lukijoita.

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Mä en varmaan toistaiseksi uskaltais ees vielä mennä mihinkään kehonkoostumusmittaukseen, se ottaja varmaan pyörtyis. :D Mutta varmasti olisi motivoivaa, onneksi oon aika motivoitunut ilmankin. :D

 18. Avatar Ninni sanoo:

  Musta sun blogi on todella hyvä ja inspiroiva! Olen huomannut kamppailevani samaisen ongelman kanssa ja olenkin aloittanut hieman kunnollista kuntokuuria, mutta ruokailu olisi tärkeintä saada oikeanlaiseksi. Perusasiat on hallussa, mutta vielä välillä haksahtaa ja siihen liittyen minulla olisikin postaustoive, sillä uskon sen nostavan pian päätään myös sinulla. Eli miten saisi hillittyä mieliteot, mitä askaretta/puuhaa keksisi, jotta oikeasti herkkuhimo menisi ohi?!

 19. Avatar Roosa sanoo:

  Ihanaa lukea toisen liikunta innostuksesta! :) Itse suosittelen pitämään perusjutut kunnossa, joiden ympärillä voi sitten herkutella. Juo jokapäivä paljon vettä, syö päivittäin jotain vihreää, suosi hyviä rasvoja (avokado, kookosöljy, maapähkinävoi) ja liiku monipuolisesti.

 20. Avatar Saara sanoo:

  Hmmh mietimpä vaan miten vähän hippo on tähän asti sitten saanut liikuntaa jos pikkukävelyjä oot vaan tehnyt? Tuon rotuinen koira tarvii kunnon reippaita lenkkejä..

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Apua, en kai mä ole missään puhunut että Hipon kanssa tehdään mitään ”pikkukävelyjä”?:D

 21. Avatar Kdjjdkd sanoo:

  Saaralle: eiköhän jokainen oman koiransa ja rodun tarpeet tunne ja tiedä mitä se tarvitsee :)))) ok ei valitettavasti kaikki. Mutta niin pienen osan kuin Siljan blogi tästäkin asiasta joskus avaa lukijalle, niin itse ainakin olen saanut kuvan että Hippo on tosi onnellisen ja terveen oloinen koira ja sillä on varmasti paras mahdollinen koti. Ja kyllä. Menee aina niin tunteisiin nää typerät ”asiantuntija”kommentit :”’D

 22. Avatar Neaaaa sanoo:

  Moikka ihana postaus!:)

  Itse lenkkeilin ennen päivittäin n.12 km yhteensä, ruokakauppaan ja takaisin :D En siis ole mikään läski, vaan tosi hoikka mutta salihommat ei ole koskaan oikeen napanneet. Aina aloitan, käyn n.kuukauden pari mutta sit se jää.
  Nyt muutettiin ja tässä on kaikki kaupat yms niin lähellä, että ei tule edes lenkkeiltyä niin usein. Vähän tyhmää, mutta jotenkin tarviin sen määränpään/syyn miksi urheilen.:D Oon vähän koittanu korvata tätä sillä, että kävelen joka päivä töissä portaat, enkä käytä hissiä. Meillä on taukoja työpäivän aikana 5 kpl, joten joka tauolla ”juoksen” portaat monta kertaa alas ja ylös röökille. Onneks on duunipaikka 5.kerroksessa niin niitä portaita riittää.
  Pitäis varmaan alkaa taas oikeesti lenkkeileen etten liho.

 23. Avatar Ajy sanoo:

  Moikka! Siis juoksetko noilla 5-8km juoksulenkeillä kokoajan, vai käveletkö myös välillä? Minä olen ihan rapakuntoinen itse, niin kuulostaa todella paljolta omaan korvaan. Toki tiedän että monet juoksee paljon enemmänkin ihan helposti, mutta miten sinä, onko kunto hyvä vaikka et paljoa olekkaan ilmeisesti viimeaikoina liikkunut?

  Poltatko muuten vielä tupakkaa? Ite oon nyt lopettanut vasta ja täytyy ihan oikeasti sanoa että muutos omassa jaksamisessa (just lenkit yms.) niin on todella suuri jo näin pienessä ajassa.

  Kirjottele ihmeessä useamminkin näistä terveysjutuista, mullakin nimittäin on nyt avattu uusi vaihe elämässä ja siihen kuuluu ittensä kuntoon saaminen! :P

 24. Avatar kiira sanoo:

  Jooo ruokapäiväkirja olis ihan huikea!!! :)

 25. Avatar Emma sanoo:

  Moi! Pakko kirjottaa, kun tykkään sun blogista ihan hirveästi, mut ikinä ei tuu mitää kommentoitua. Ensinnäki pakko sanoa, oot super kaunis likka, aina ihailen sun kuvia ja näytän sydänsilmäemojilta. Mahtia myös et kirjoitit tästä, ja ihanaa et oot oppinu nauttii lenkkeilystä, kyl vaan on mahti olo kunnon urheilun jälkee! Eipä sen kummempia, tsemppiä syksyyn! :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Voi ihana, kiitos paljon! :)<3 Pakko myöntää ettei kyllä oo aikoihin ollut näin hyvä yleisfiilis.. Ruokavalio ja liikunta sekä hyvät yöunet tekee ihmeitä. Oon myös huomannut että aikaisin herääminen saa mulle hyvän fiiliksen, vaikka joudunkin usein itseäni hieman pakottamaan siihen. :D

 26. Avatar Snicks sanoo:

  Hippo? Onko sun koiran nimi Hippo? Vai kuka hän on? En jaksanut selailla hirveesti taaksepäin blogissa :D Mulla on koira nimeltä Hippo <3 :)

 27. Avatar Adelina sanoo:

  Ihan mieletön teksti. Sain itse motivaatiota juoksemiseen mitä olen itsekkin inhonnut. Ei oo ollu vaa yhtään mun juttu koskaan.. En tiedä miksi! Mut anyway, ihan mielettömän upeita kuvia susta, ja ku kirjotit tost herkkujensyömistä, itsellä ollut sama ongelma nyt tällääin lähiaikoina. Saan susta tosi paljon motivaatiota. Oot ihan huippu!

Kommentoi