tiistai 06. syyskuun 2016

Life of Silja on Snapchat

Heippa hei, en muista oonko ennen blogin puolella sen kummemmin maininnutkaan, mutta löydätte mut Instagramin ja Facebookin lisäksi myös Snapchatistä! En päivittele sinne joka päivä mitään hirveen ihmeellisiä juttuja, mutta aina välillä innostun laittamaan enemmänkin tarinaa. Snäppi on myös linjaltaan paljon rennompi blogiin ja instaan verratuna, sinne tulee laitettua kaikkea tosi spontaanisti. Jos kiinnostaa siis seurailla niin löydätte mut milläs muullakaan nimellä, kuin lifeofsilja! 🙂

collage8collage4collage3collage2id-kuva

Käykäähän lisäilee mut kamuksi! 😉

With love, Silja


No Responses to “Life of Silja on Snapchat”

 1. anna sanoo:

  Hei nyt on pakko kysyy että mistä noi maiharit on tossa alimman rivin kuvassa? Näyttää sopivan siroilta.. 😀

 2. Jenny sanoo:

  Oon nyt kattonu pari jaksoo tota exiä rannalla mitä on tullu. Jenni vaikuttaa (huom. en tunne) omalta itseltään, mut susta saa sellasen ujon ja kankeen olosen. Voihan se olla, koska teeveeseenhän tätä kuvataan. Oliko ohjelma kuitenkin kaiken kaikkiaan mukava kokemus? 🙂

  • lifeofsilja sanoo:

   Siis mä oon todella ujo, minkä takia ihmiset yleensä ajattelee ylimielistä. Tai näin oon monesti kuullut. 🙂 Varmasti rentoudun jonkun verran jatkossa kun on tottunut. Noi ekat pari päivää oli aika kamalia ja oon ihan jännityksessä koko ajan! 😀

 3. Uusi lukija sanoo:

  Moikka!

  Eksyin blogiisi ensimmäistä kertaa, hyvältä vaikuttaa!

  Opiskeletko korkeakoulussa tällä hetkellä, vai onko sinulla jo ammatti? Entä teetkö jotain töitä, mahdollisesti opintojen ohella tai täysipäiväisesti jos olet jo valmistunut? Itse pidän lukion jälkeisiä välivuosia ja tulevaisuus mietityttää… Töitä vaan paiskin ja yritän keksiä suuntaa tulevaisuudelle 🙂

 4. Elis sanoo:

  Hyvä että jätit tatun. Hrr

Kommentoi