maanantai 12. syyskuun 2016

In Love With Dusty Pink

Viime loppuviikko meni erilaisten juttujen ja duunin parissa, joten blogikuvien ottaminen unohtui kaikessa  kiireessä.. Äskön käytiin sitten nappaamassa asukuvat pikaisesti ennen ruokakauppaan menoa, mutta tuuli oli sen verran kova ettei ”nopeat asukuvat” olleetkaan niin helppo homma. Mun hermoille ottaa helposti jos joku tosi iisiksi luultu juttu meneekin päin mäntyä, ja koska tuuli ei suostunut yhteistyöhön meinasin saada hermoromahduksen… Jokatoisessa kuvassa mulla oli hiukset naamalla ja suussa, joten tässä valitettavasti ainoat edes jotenkin onnistuneet otokset päivänasusta. >>

3 1id-kuva 4

Top &  Heels NA-KD * / Jeans GinaTricot / Cardigan Vila / Necklace H&M / Sunnies RayBan / Bag Halonen *

*  = Sponsored item

Tykkään ihan älyttömästi tosta ”likaisen pinkin” värisestä paidasta niinkuin väri oli NA-KDin nettikaupassa ilmoitettu, ja postasinkin mun Instaan kuvan namanvärisistä Addun lenkkareista jotka oli ihan täydelliset! Vitsi kun saisin ne käsiini jotenkin.. Täytyy ehkä palkkapäivänä koulta vähän nettikauppoja, haha!

Toinen juttu mistä en niin välitä on toi mun tukka.. Hyi hitto! Odotan kyllä niin innolla viikon päästä olevaa kampaajaa, ja fressiä väriä sekä pidennyksiä. Toivottavasti väristä saataisiin sellanen ettei tyvikasvu näkyisi noin rumasti, ja muutenkaan tää kulahtanut blondi ei oo kauheen kiva väri. :D Kiva myöskin saada lisää tuuheutta mun liuru-hiuksiin pidennyksillä, pituudesta en oo vielä ihan varma.

With love, Silja


29 Responses to “In Love With Dusty Pink”

 1. Avatar Jeannay sanoo:

  Vau näytät upeelle!<3 Toi paita sopii hyvin syksyyn :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Kiitti! Joo mustakin tää on kiva väri syksyyn, näiden prus burgundyn ja armeijanvihreen lisäksi! :)

 2. Avatar milja sanoo:

  Millasta värii aattelit tarkalleen ja millasta pidennystekniikkaa? :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Tein tästä postauksen just hetki sitten löydät sen ”hair” tägin alta. :) Mutta tummempaa blondia ja teipit!

 3. Avatar Hanna sanoo:

  Se on äskEn ;)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Voi vitsit, nää mun ”vainTurkujutut” edellen nostaa päätään joissain jutuissa. :D

 4. Avatar Jani-75 sanoo:

  Tyylikkäät korkkarit ja lakatut varpaankynnet<3

 5. Avatar Säde sanoo:

  ootko siis jossain muussakin duunissa kuin blogi? :)

 6. Avatar . sanoo:

  Voi vitsi näytät jotenkin freesiltä ja ihanan hoikalta! Ootko vielä käynyt lenkkeilemässä? :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Olo on kyllä tosi freesi kun tässä on jo jonkun aikaa tullu syötyy ja liikuttuu hyvin, mutta varmaan +2kg tai jotain sinne päin on kuitenkin tullu! :D Kävin yks päivä vaa’alla ni oisko ollu joku 67kg.. Ja oon käyny tässä kuussa jokatoinen päivä lenkkeilee 4-7km ja sit välipäivät Hipon kanssa kuitenkin ainakin joku 1-2km :)

 7. Avatar Kissahiiri sanoo:

  Pakko kommentoida, että naurattaa kun sun poikaystäväs tuossa exiä rannalla ohjelmassa korosti miten naisella on tärkeää olla tissit ja perse ja sit se on sun kanssa :-D kestävä suhde varmaan tulossa.

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Niin, kyseessä on tv-ohjelma.. Mutta hyvät tissit ja perse on eriasia kuin isot tissit ja iso perse. Oikeestaan kaikki edelliset kundit joita oon tapaillut on saanu mut tosi epävarmaksi mun kropasta, sanonu että parhaat tissit on silarit, tai pitää olla enemmän muotoja tms. Mutta nyt oon löytäny ihmisen joka fiilistelee just mun kroppaa, eikä mulla oo ikinä ollut näin hyvä olla itseni kanssa. :)
   Ja pakko vielä kysäistä että onko sun mielestä suhteessa ulkonäkö prioriteetti numero yksi? Mulle itselleni se on kyllä tärkeä osa kuulemma liiankin, mutta en kyllä jaksais ketään hyvännäköistä mutta ärsyttävää ihmistä katella edes viikkoa. ;)
   Toivottavasti säkin vielä löydät miehen joka tykkää susta just sellasena kuin olet!

   • Avatar pauliina sanoo:

    kunnon mulkkuja oot tapaillu!! :D huh.

    mut täytyy sanoa että mullaki on just tollanen fiilis ku kerroit että omassa kropassa on niiiiin hyvä olla ku oma poikaystävä kehuu sitä parhaimmaksi ikinä :) näin se pitäs ollaki jokaisella!

    • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

     No en mä sanois että mulkkuja, mut ehkä ajattelemattomia kun ei oo tajunnut että joku läppä voi oikeasti jäädä painamaan mieltä. Ei ykskään kundi oo mun kroppaa ikinä haukkunut, mutta ei kukaan oo aiemmin saanu mun oloa näin hyväksi. :)<3

     • Avatar Iina sanoo:

      Ihana kommentti Silja! Olin lievästi sanottuna kauhuissani kun aikoinaan julkaisit silaripostauksen. Ymmärrän kyllä jollain tavalla sen mitä silloin kirjoitit, mutta toivon että sun haaveet on vaihtunu vuosien myötä. Pienet tissit ja siro kroppa naisella on 10!

     • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

      Pidän kyllä edelleen itse silareita tosi nätteinä ja ehkä joskus otankin sellaiset, mutta oon samaa mieltä että siroon kroppaan sopii sirot tissit, ja oon oikein tyytyväinen. Katsoo sitten joskus jos saa vaikka lapsia jne. että jos tulee ”tarvetta” muokata. :)

 8. Avatar Omg sanoo:

  No ethän paina 67 kg :DD Oliko näppäilyvirhe?:D Ihana!:D

 9. Avatar Nelli sanoo:

  Tosi raikkaita ja kauniita kuvia! Ihana takki myös, mistä on löytyny? Just tommonen ois hakusessa :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Kiitos! :) Takki on jo muutamia vuosia vanha, oisko ollut jostain ulkomailta ostettu. En muista merkkiäkään, pahoittelut! :/

 10. Avatar Lotta sanoo:

  Oon seuraillut sun blogii jo monta vuotta ja blogi on kyll ain ollu mukavaa luettavaa mut menny todellakin parempaan suuntaan. Ja ymmärrän tottakai sen kuin suurta osaa blogi sun elämäst näyttää ja blogin kautta ei voi tuntea ihmisen, mutta aiemmin esimerkiks kommentteihin vastaaminen on ollut ehk vähän tylyä vaikkakin kommentit ei ole ollut mitään ystävällisiä lukikoiltakaan, mutta nykyään henkilökohtasiin ja negatiivisiin kommentteihin jota sit puolustellaan kritiikkin, ni vastaat aiempaa kypsemmällä ja asiallisemmalla tavalla. Hienoa Silja!! Isot peukut sulle

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Tosi ihana kuulla tällästäkin palautetta välillä! :) Itse koen kyllä että oon parin vuoden aikana kasvanu hirveesti henkisesti, ja vaikka joku ois mulle ilkee niin oon huomannut etten silti halua pahottaa toisen mieltä.. Toki välillä saattaa vähän kiihtyä mut koitan olla silti ystävällinen. :>

 11. Avatar Lena sanoo:

  Kivoja kuvia! Minkä merkkistä ja nimistä punaa sul on kuvissa huulilla? Itsellä hakusessa joku ton kaltainen väri :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Kiitti! Mulla on huulissa Milanin Amore Matte Lip Cremeä sävyssä 10, Adorable ja päällä NYXin Butter Gloss sävyssä 07 Tiramisu. :) Toi eka on siis ns. matta huulilakka, ja NYXin tuote ihan vaan samansävyinen huulikiilto.

Kommentoi