maanantai 12. joulukuun 2016

Beauty Fav and Newbies

Alkuun pahoittelut pienestä blogihiljaisuudesta, on vaan taas ollut niin paljon kaikkea että viikko on kulunut yhdessä silmänräpäyksessä.. Joulunaika on kyllä niin stressaavaa kun on miljoona asiaa hoidettavana, ja kaiken lisäksi meillä on nyt sitten vielä se muuttokin tähän päälle – ettei hommat vaan kävisi liian helpoksi! ;D

Tuun kertomaan teille pian tarkempia kuulumisia, mutta ensin jatketaan kuitenkin vielä hieman samalla teemalla kuin edellinenkin postaus, tällä kertaa esittelyssä ihonhoito-painotteisia juttuja. Tämä postaus on toinen osa Nordic Beauty Importin -kampanjaa ja nyt mulla olis esittelyssä ainakin yks tutumpi tuote, sekä itselleni uudempia tuttavuuksia, joita sain kampanjan myötä testiin!

1a

Ensimmäisenä tuote, jonka varmasti jokainen jo tietää? Nimittäin Beautyblender -meikkisieni. Beautyblenderiä on hypetetty kovaa viimeiset pari vuotta, eikä turhaan! Mä itse tosin pääsin tämän makuun vasta noin reilu puoli vuotta sitten, sillä en oo ikinä käyttänyt meikkivoiteen levitykseen mitään muuta kuin sormia, enkä siten osannut edes ajatella kuinka hyvä tuote voisi olla kyseessä. Mutta muistan kyllä sen hetken kun olin ostanut ekan Beautyblenderin ja menin malttamattomana sitä testaamaan, sillä se hetki muutti mun meikkausrutiinit. :D En osaa enää kuvitellakkaan levittäväni meikkipohjaa sormilla, tai millään muullakaan välineellä. Eron huomasi jo heti ensimmäisellä kerralla! Mulla oli ensimmäisenä käytössä se tutuin perus malli, eli pinkki Original -Beautyblender, enkä silloin varmaan edes tiennyt näistä muista malleista. Tämän kampanjan myötä pääsin tutustumaan tarkemmin myös Beautyblenderin muihin malleihin, ja tällä hetkellä mun oma suosikki on tuo musta Pro -malli.

aa

Pikku kertauksena Beautyblendereistä: Ne on valmistettu uniikista materiaalista ja niiden erityinen pisaranmallinen muoto helpottaa levitystä, sekä mahdollistaa monipuoliset käyttömahdollisuudet. Beautyblenderiä käytetään aina hyvin kasteltuna, jolloin meikkivoide ei pääse imeytymään sen sisään, vaan jää sienen pinnalle ja on helppo levittää tasaisesti. ”Wet, squeeze, bounce!” Beautyblenderit ovat hajusteettomia, eivätkä ne sisällä lateksia. Beautyblenderit tulisi pestä niiden omalla saippualla, käyttöiän pidentämiseksi.

Mä itse en oo mikään ihan hirveä hifistelijä, ja oon pärjännyt hyvin ihan sillä Original -mallillakin, mutta kun nyt pääsin kokeilemaan muutamaa muutakin mallia, niin pakko kyllä nostaa esiin nuo pikkuiset vihreät Micro Mini -Beautyblenderit, jotka ovat varmasti kätevät sellaiselle joka meikkaa yhtään enemmän ja haluaa panostaa meikkaamiseen. Noilla nimittäin saa vieläkin tarkempaa ja yksityiskohtaisempaa jälkeä aikaan, ja ovat super hyviä mm. peitevoiteen, varjostusten ja korostusten levitykseen. ;)

3

Sitten vähän uudempi tuttavuus; Makeup Eraser. Kun testijakson alussa avasin tän paketin, ja sieltä paljastui pelkkä ”pyyhe”, mietin että mitä tää nyt on…. Nopea tutustuminen ohjeisiin selvensi mulle homman nimen, eli tän tulisi poistaa meikit pelkän veden avulla, ilman mitään kalliita meikinpoistoaineita. Noh, voitte varmaan kuvitella mun epäilykset, sillä ainakin itse tulee joskus käytettyä vahvempia meikkejä, jota on välillä hankala saada pois jopa meikinpoistoaineilla.. Makeup Eraser kastellaan ensin vedenalla läpimäräksi, jonka jälkeen sillä poistetaan meikit pyörivin liikkein kasvoilta. Makeup Eraser puhdistetaan ihan vaan pyykinpesukoneessa, 30° pesuohjelmalla. Ja kyllä, voin myöntää että oli suu auki kun vedenkestävät ripsivärit lähti kuin ei mitään. :D Sopii siis hyvin ihmisille, joilla on herkkä iho niinkuin mulla – mun kasvojen iho ärsyyntyy joka kerta kun vaihdan meikinpoistoainetta tai meikkivoidetta, tai teen muita isoja muutoksia kauneudenhoitorutiineissa. Oon myös huomannut että kaikista yksinkertaisimmat ja miedoimmat tuotteet sopii mulle, mitä vähemmän turhia kemikaaleja iholla sen parempi! :)

5

Toinen uutuus mun ihonhoidossa, ja tärkeäksi osaksi sitä on noussut Konjac sponge! Tää tuote on kuin mini-kasvohoito, jonka voi tehdä joka päivä kotona. 100% Konjac-juuren kuiduista valmistettu sieni syväpuhdistaa, poistaa mustapäitä ja kuorii hellävaraisesti, ja on saanut ainakin mun ihon kirkastumaan ihan silmissä. Käytän sientä usein iltaisin kun oon puhdistanut meikit ja menossa nukkumaan, mutta myös silloin jos oon lähtemässä johonkin tärkeämpään tilaisuuteen ja haluan kunnon pohjustuksen meikille. Konjac -spongeja on muutamaa erilaista, ja mä valitsin itselleni French Green Clay -sienen joka sopii erityisesti rasvoittuvalle ja sekaiholle, sen sisältämän vihreän saven ansiosta joka auttaa poistamaan epäpuhtauksia sekä pienentää ihohuokosia.

id-kuva

Ja kuten edellisessäkin postauksessa, on jälleen arvonnan vuoro! Tälläkin kertaa teillä on mahdollisuus voittaa kaikki nämä tuotteet. Kommentoimalla mulle tähän postaukseen sähköpostiosoitteesi, osallistut mukaan arvontaan. Arvon tälläkin kertaa kaikkien kommentoijien kesken kolme (3) pakettia, joista kaikista löytyy nämä postauksen tuotteet. Säännöt löytyvät täältä. Arvonta päättyy maanantaina 19.12.2016. Edellinen arvonta on nyt loppunut, ja julkistan voittajat vielä tänään! :)

Ps. Jos arpaonni ei tällä kertaa suosinut, tai haluat vaikkapa yllättää kaverisi jouluna kivalla paketilla, saat nyt  Nordic Beauty Importin Pop up -verkkokaupassa -15% beautyblender-,Tangle Teezer-, invisibobble-, Konjac Sponge- ja Color Wow -tuotteista kun käytät koodia: LifeofSilja . Koodi on voimassa 23.12.2016 saakka! ♥ Postauksen tuotteet löydät verkkokaupan lisäksi Sokos Emotion -myymälöistä sekä Stockmannilta. 

With love, Silja

Yhteistyössä: Nordic Beauty Import

indiedays-ja-brm-yhteislogo


818 Responses to “Beauty Fav and Newbies”

 1. Rebekka sanoo:

  Vau kiinnostuin erityisesti tosta puhdistussienestä! Mukana!

 2. Rose sanoo:

  Mukana! :)

 3. E sanoo:

  Mukana

 4. Taina sanoo:

  Mukana! :)

 5. Eve sanoo:

  Ihania juttuja! Mukana :)

 6. AR sanoo:

  Mukana! Vielä ehtii :D

 7. Anni sanoo:

  mukana! :)

 8. Pauliina sanoo:

  Oi että mikä palkinto!

 9. Johanna sanoo:

  Mukana! :)

 10. Maria sanoo:

  En ole ikinä päässyt näitä testaamaan, mukana!!

 11. Anni sanoo:

  Mukana!!

 12. Jessica sanoo:

  Ihania tuotteita! Varsinkin toi meikinpuhdistuspyyhe, WANT IT!!! :) mukana! ;D

 13. Tilda sanoo:

  Mukana!

Kommentoi