sunnuntai 18. joulukuun 2016

Laatuaikaa muuton keskellä

Advertisement

Meillä on tosiaan koko kuluneen viikon ajan ollut muuttopuuhat käynnissä, ja mä oon ollu tosi stressaantunut kun tuntuu että on miljoona asiaa hoidettavana sen oman arjen lisäksi. Mua on myös vähän harmittanut ettei oo päässyt koristelemaan kotia kovin jouluiseksi kun tää muutto osui juuri tähän joulun alle, eikä uutta kotia varmaan viitsi enää joulun jälkeen hirveen jouluiseksi laittaa… Oon kuitenkin aika jouluihminen, joten oli tosi kiva kun sain Dronningholmin ja Sunnuntain kampanjasta hieman sitä aitoa jouluntuntua kotiin! Pidettiin nimittäin yksi ilta Tatun kanssa ”lomaa” kaikista muuttopuuhista ja leivottiin joulutorttuja. Saatiin Dronningholmilta muutamaa eri marmelaadia testiin; sitä tuttua ja turvallista luumua, sekä ihan uusia tuttavuuksia omena-kaneli- sekä puolukka-kirsikkamarmeladia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ajateltiin että näiden uusien marmeladi makujen myötä voitaisiin kokeilla myös niistä tavallisista tähtitortuista poikkeavia tyylejä – joten valittiin täältä yhdessä millaisia torttuja lähdettäisiin taiteilemaan! Kuten tiedätte niin mä en oo varsinaisesti mikään leipuri hiiva, eikä tatukaan leivo joten päädyttiin ottamaan aika helpot versiot testiin (kieppi & enkeli).  😀 Onneksi joulutorttuja tehdessä ei voi mennä mikään kovin pahasti mennä pieleen, ja maku on aina taatusti hyvä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA pc160642a OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Myönnän että lopputulos ei ehkä visuaalisesti ollut mitään maailman kauneinta, mutta kuten jo sanoinkin, maku ei pettänyt tälläkään kertaa. 🙂 Mä mietin aluksi että voiko nää uudemmat maut vetää vertoja tolle luumumarmelaadille mikä on pienestä asti tullut yhdistettyä joulutorttuihin, mutta tykkäsin kovasti. Toinen mitä pohdin etukäteen oli että onkohan maut kovin makeita, mutta ei sitäkään. Just perfect! 🙂

Dronningholmilla ja Sunnuntailla on tällä hetkellä myös Instagramissa meneillään lukijakilpailu jossa arvotaan viikoittain Dronningholm -joulupaketteja. Mukaan pystyy osallistumaan jakamalla Instassa kuvan omista joulutortuistaan ja lisäämällä kuvatekstiin #uudetmuodot sekä @dronningholm. Kilpailussa ei myöskään ole tärkeintä täydellinen ulkomuoto vaan se että sinulla on ollut hauskaa leipoessa. 🙂

With love, Silja


Lähettänyt Silja Sundberg klo 13:41 | 1 kommentti

Tunnisteet:One Response to “Laatuaikaa muuton keskellä”

  1. Moih sanoo:

    Kiva kun susta taas kuuluu ja söpöjä olette yhdessä:) mun on pakko sanoa tähän vähän negatiivisempi asia mitä huomaan blogiasi lukiessa, sä lupailet välillä asioita esim. Oreojuustokakusta täällä yks kuka edelleen (en usko että olen ainut) ohjetta oottelee, ja on niitä muitakin mistä oot sanonut kirjoittavaai mutta et toteuta niitä lopuksi.. Anyway onnea uuteen kotiin kaunotar!

Kommentoi