sunnuntai 01. tammikuun 2017

Moving In

Muutama nopea räpsäsy siitä mitä mun melkeen viimeinen viikko on pitänyt sisällään.. Pakkaamista, suunnittelua, kantamista, Ikeaa, purkamista, taas suunnittelua ja niin edes päin. Tää on tosiaan meille jo ties kuinka mones muutto kuluneen vuoden sisällä, mutta nyt vihdoin ja viimein ollaan päästy omaan kotiin. ♥

Oon tällä hetkellä aivan loppu, mutta silti niin onnellinen. 🙂 Muuttaminen on kovaa hommaa, eikä sitä helpota yhtään se tosiasia että ollaan tehty tää nyt niin moneen otteeseen. Ollaan painettu pitkää päivää ja valvottu aamuyöhön asti kasaillessa uusia kalusteita, jotta kaikki saataisiin mahdollisimman nopeasti kuntoon.. Saattaa olla, että vielä muutaman päivän täällä bloginkin puolella on hiljaisempaa, mutta sitten pääsen palaamaan tiheämpään postausrytmiin. En malta odottaa sitäkään että koti on valmis, ja pääsen kuvaamaan kaikkia sisustus juttuja tänne!!

Nyt ollaan niin poikki kummatkin että sovittiin vapaa ilta.. Suunnitelmissa sänky ja höyhensaaret! 😀

With love, Silja


2 Responses to “Moving In”

  1. Sipsu sanoo:

    Ootko Jennin kaveri enää? Onko se lopettanu bloggaamisen kokonaan tiiätkö? 🙂

    • lifeofsilja sanoo:

      No kyllä me ollaan kavereita mutta ei niin paljoa tekemisissä kun elämäntilanteet on aika eri mallilla… 🙂 Ei olla kyllä bloggaamisesta puhuttu mitään hetkeen, joten en osaa siitä sanoa! 🙂

Kommentoi