torstai 12. tammikuun 2017

Haven’t been feeling so hot lately..

Pahoittelut pienestä hiljaiselosta blogin puolella. Some-maailma ei oo ollut mulle kauheen innostava viime aikoina. Miksi? Mulle tuli jotenkin kunnon burnout ton muuton kanssa (6 muutto vuoden sisään)  sekä oon ollut tosi uupunut muutamasta yksityisasiasta johtuen, + lisäksi oon vähän kamppaillut ulkonäköhuolien kanssa, haha! Kuullostaa tosi tyhmältä, mutta mulla ei oo ollut viime aikoina jotenkin kovinkaan hyvä fiilis omissa nahoissa. Tuntuu kyllä että on koko ajan paljo energiaa, ja oon halunnut olla paljon menossa – mutta peiliin katsominen sellaisessa pinnallisessa mielessä on tuottanut vähän tuskaa, ja näin ollen kamera ei oo kuulunut mun parhaisiin ystäviin. Kuullostaa varmaan naurettavalle, mutta eiköhän kaikille naisille (ja miksei miehillekkin) tule varmasti välillä aikoja, kun ei vaan tunne oloaan kovin hyväksi oman kroppansa tms. suhteen? Ainakin mun mielestä se on ihan luonnollista, mutta luonnollisestikkaan ei kovin kivaa…

aa aaaa

Mä oon jostain syystä ollut tosi kriittinen omaa ulkonäköä kohtaan niin kauan kun muistan… Tää on musta jännä koska pidän todella monenlaisia ihmisiä (siis kaikkia ihmisiä) kauniina, eikä ole vaan yhtä tiettyä muottia johon ihmisten pitäisi mun mielestä mahtua ollakseen kaunis. Rakastan muissa ihmisissä juurikin niitä pieniä ns. epäkohtia jotka tekee heistä yksilöitä ja omalla uniikilla tavallaan kauniita – mutta itsessäni inhoan tälläisiä juttuja. Ärsyttää kun oon just hehkuttanut sitä että oon ruvennut pitämään omasta kropasta ja oppinut ”rakastamaan itseäni”, ja nyt joku stressi tai muu laukaisi kunnon ällötys -fiiliksen omaa itseään kohtaan… Huoh! Oon koittanut pitää itseäni tosi kiireisenä etten murehtisi tälläisiä tyhmiä hommia, mutta välillä ne vaan pomppaa mieleen…

aaaabb id-kuva

Keräsin muuten nyt muuton yhteydessä ison kasan vaatteita joista haluan luopua, ja ajattelin laittaa ainakin muutamia ”spessumpia” vaatekappaleita/kenkiä myyntiin tänne blogin puolelle. Suunnittelin huomenna kuvaani ne luonnonvalossa, ja saan toivonmukaan illalla postailtua kuvia tänne blogiin. 🙂 Ilmoittelen kuitenkin tästä varmasti huomenna vielä lisää Snapchatissä / Instassa!

With love, Silja


40 Responses to “Haven’t been feeling so hot lately..”

 1. Jane sanoo:

  Ymmärrän kyllä, että jokaisella on joskus ei niin kiva fiilis omissa nahoissaan ja tiedän, että mitkään puheet ei poista näitä fiiliksiä ku joskus näin vain on. Sanonpa kumminkin, että oot niin U-P-E-A ilmestys, että ite ainaki nuissa nahoissa viihtyisin!

  Ps. Neuletakki näyttää kivalta, mistä mahtaa olla ? 🙂

  • lifeofsilja sanoo:

   Kiitos ihana! :)<3 Neule on Vilasta, mutta tää kyseinen on ostettu melkeen pari vuotta sitten. 🙁 Oon tosin samaa mallia nähnyt eri väreissä edelleen! 🙂

 2. Mella sanoo:

  Mutta sähän oot voittanu geenilotossa! Erittäin kaunis oot Silja. Joskus ennen Indiedaysin julkistamista seurasin blogiasi ahkerasti ja ajattelin pitkästä aikaa lukaista mitä sulle kuuluu. 🙂
  xoxo

 3. Iina sanoo:

  Huhhuh! Jos mä oisin ees 1/4 niin kaunis ku sä ni en vois ikinä tuntee noin 🙂

  • lifeofsilja sanoo:

   Näin mäkin ajattelen monista ihmisistä, eiköhän silti kaikilla ole ulkonäköpaineita ja kriisejä. 😀 :)<3

 4. Heidi sanoo:

  Toivottavasti kukaan ei tule tänne kommentoimaan, että joillakin ihmisillä on ”oikeita ongelmia” ulkonäkönsä suhteen, Afrikassa nähdään nälkää jne. Jokaisella ihmisellä on oikeus tunteisiinsa, näyttivätpä he muiden silmiin miltä tahansa – sinun tapauksessasi erittäin hyvältä:) Toivottavasti pääset ajatustesi kanssa sopuun ja voit jatkaa vuotta iloisena ja energisenä eteenpäin!

  • lifeofsilja sanoo:

   Niinhän se on että jokaisella on ongelmia eikä niitä pidä verrata ikinä. Aina löytyy maailmasta joku jolla on asiat huonommin.. 🙂 Kiitos samoin! 🙂

 5. Susse sanoo:

  Mun silmissä sä oot kaunein nainen ikinä! Oon vuosia ihaillut sua. Kasvot, hiukset ja koko kroppa niin priimaa hothot! 🙂 Mutta ulkonäköpaineet ja ne nihkeet ajanjaksot oman ulkonäön kanssa on toki luonnollisia ihan kaikilla, ja vettä mieltä alas päin. Toivottavasti saat rauhan asian kanssa pian ja muutenkin pääset rauhoittumaan muuttojen jälkeen!

  • lifeofsilja sanoo:

   Näinpä. 🙂 Joo juuri tän takia halusin hetken pitää taukoa somesta ja keskittyä omaan hyvään oloon. Treenaaminen yms. auttaa tosi paljon! 🙂

 6. Nappuli sanoo:

  Nää on ehkä upeimpia kuvia mitä oon susta ikinä nähnyt! Wow 🙂

 7. I sanoo:

  Nätti sä oot, kaikilla noita kausia tulee!

  Hyppäs silmään kun toistui tekstissä: se on kuulostaa, ei kuullostaa.

 8. Jonnz sanoo:

  Miten voi muuttaa 6 kertaa vuoden sisään? Ja miksi? 🙂 tsemppiä sinne, itellä vuos sitte tehty muutto liian tuoreena mielessä enkä muuttais viel vuosiin minnekkään.

  • lifeofsilja sanoo:

   Joo itseasiassa tajusin tästä sun kommentista että nää on ollut n. puolentoista vuoden sisään eikä vuoden, mutta kuitenkin. Muutin ensin poikaystävän luokse, sitte muutettiin poikaystävän luota yhteen, ei pystyttykkään jäämään siihen asuntoon joten muutettiin nopeasti ystävän asuntoon, sitten muutettiin takaisin Porvooseen ja nyt oma asunto vihdoin. 🙂

 9. Saara sanoo:

  Siis mikä toi otsikko on? Aivan siansaksaa :DD ei kannattais yrittää englanniks kirjottaa jos ei kerran osaa.

  • lifeofsilja sanoo:

   Aijaa hah!

   • Linda sanoo:

    Noh, et taida itsekään osata englantia kauheen hyvin jos toi ihan siansaksaa oli sulle. Hyvin tosta pointin tajusi 🙂

  • Veera sanoo:

   Silja,

   toi sun otsikko on ihan oikein kirjoitettu!

   Saara voi olla hiljaa kun ei tiedä mistä puhuu ja pitää keksimällä keksiä jotain negatiivista sanottavaa.

 10. Nimetön sanoo:

  Moi!

  Kirjoitan todella harvoin kommentteja blogeihin, mutta tähän on minun aivan pakko. Itsevarmuuden täytyy tietysti tulla omasta päästä ja tiedän että huonoina hetkinä muiden kehutkaan eivät lämmitä erityisemmin, mutta olen aina pitänyt sinua erittäin kauniina. Tiedäthän, kun esim. instagramissa näkee kauniita ja hyväkroppaisia naisia ja alemmuuskompleksi iskee? Olet ollut sellainen minulle jo pitkään!

  Kiitän, että kerroit avoimesti epävarmuudestasi. Se tuo minulle aina välillä omaa ulkonäköään kauhistelleelle paremman mielen, on mukava saada muistutus, että kuka vaan riippuen ulkonäöstä voi painia ulkonäköpaineiden kanssa!

  • lifeofsilja sanoo:

   Mulle tuli tän postauksen jälkeen mieleen että kelaakohan joku tän nyt sellaisena ”kehujen kalasteluna”, sillä nimenomaan juuri ne ei auta kun on itsellä huono fiilis. Kuten sanoit sen hyvän olon pitää lähteä itsestä ja pitää olla sinut itsensä kanssa. 🙂

   Ajattelin nimen omaan sitä että kun mullakin on jonkun verran seuraajia ja postailen paljon kaikkia naamakuvia ja meikkijuttuja yms. että on kivaa kertoa että mullakin on välillä huonompia ajan jaksoja, enkä todellakaan oo aina mikään kovin itsevarma. Kiitos kivasta kommentista! <3

 11. Riikka sanoo:

  Miksi erositte Tatun kanssa :/ ?

 12. saadfasf sanoo:

  Ulkonäkökriisit johtuvat usein ongelmista parisuhteessa.. Etsi itsellesi mies jonka kanssa tunnet itsesi aina kauniiksi! 🙂

  • lifeofsilja sanoo:

   Joo tää on itseasiassa monesti totta, mutta kuten kirjotin mulla on ollut lapsuudesta saakka välillä näitä aikoja, eikä johdu parisuhteesta. Itseasiassa oon mun miehen kanssa tullut 100 kertaa itsevarmemmaksi ja mulla on ollut jopa hyvä olla omassa kropassa! 🙂

 13. sinii sanoo:

  Tuosta ensimmäisestä kuvasta en meinaa tunnista sinua ollenkaan, tiedä sitten miksi:D Hyvän ja rehellisen tekstin olet kirjoittanut 🙂
  Mulla myös tässä jonkin aikaa samankaltaisia tunnelmia ollut. Epävarmuutta itseäni kohtaan… Salilla pitäisi juosta, mutta 1kk ei ole huvittanut ollenkaan… Pitäisi olla hyvä iho, täydelliset hiukset, timmissä kunnossa, isot pyöreät pakarat ja tissit yms yms 😀
  Miksi aina itse ollaan niitä pahimpia vihaajiamme/kriitikoita:D Avopuoliso kun hyväksyy juuri tällaisenaan:)
  Noh ehkä tämä helpottuu jossakin vaiheessa, oppisi olemaan onnellinen ja tyytyväinen just näin 🙂 Tsemppiä ja mukavaa viikonloppua! <3

 14. Johanna sanoo:

  Ensinnäkin musta sä oot ehdottomasti yks Suomen kauneimpia naisia! Mut joo itse kullakin tulee varmasti näitä kausia ettei tunne itseään hirveän nätiksi sun muuta :/ Tuli sellanen asia mieleen et auttaiskohan jos värjäisit vihdoin sun tukkas tummemmaks niinku oot jo pidemmän aikaa pähkäillyt? 🙂 Mua ainakin piristi aikoinaan kun uskallauduin monen vuoden blondina olemisen jälkeen tummempaan tukkaan.

 15. xod sanoo:

  Siis todella upeita kuvia! Ei sitä ikinä arvais että mietit noin mutta harvoinpa sitä tietää mitä ihmisten päässä oikeesti liikkuu ja millasia ongelmia niillä on. Sä oot kuitenkin yks kauneimmista suomalaisista ketä tiedän 🙂 Ja sun blogi kuuluu mun lemppareihin.

 16. Adrian sanoo:

  Hei rakas .. Hei voisitteko antaa minulle neuvoja! Rakkaus me teemme, kun kumppanimme on hyvin kiinnitetty yhteen eikä että hän ei rakasta, mutta jotain tukahduttamalla PSS!

  Huomautus: Hermosisimaaa

 17. Vilma sanoo:

  Moi. Mä niin tiedän tämän, itselläkin aika ajoin jaksoja kun mikään omassa ulkonäössä ei miellytä. Itse en nykyään enään tällaisista oikein puhu ääneen, koska oon huomannut monen turhautuvan ja ehkä jopa suuttuvan? vähän kun oikeesti kaunis tyttö päästää tollasta suustaan. Ja ei sen tietenkää pitäis mennä noin, ne on sille kauniillekkin tytölle ihan yhtä todellisia tunteita kun kelle tahansa muulle. Se menee ohi ajallaan, hang in there Aito postaus, olet ihana! ❤️

 18. Joo noita fiiliksiä on joskus täälläkin, varsinkin jos on paljon stressiä ja osakseen yleensä saa vain silmien pyörittelyä että ”ai sulla muka” mutta ihan totta se on, että jokaisella on näitä päiviä, mutta onneks ne on ainakin mulla ollut tosi pieniä hetkiä ja mennyt pian ohi 🙂 Mutta sä oot kyllä mielettömän upea! Aivan ihana varsinkin tuo toinen ja viimeinen kuva!!

 19. anni sanoo:

  Silja, jos mä näyttäsin ees vähääkään sulta voisin kuolla onnellisena. Oot yks maailman upeimmista naisista ja mun girlcrush nro 1! Kanna vaa ylpeenä ittees <3

 20. N sanoo:

  Et näköjään vastannut mun kommenttiin tuolla pari postausta takaperin, mut puhuit joskus että oot tekemässä postausta yksinäisyydestä, sit joku oreokakku ohje piti tulla jnejne… Ootko tekemässä niitä milloinkaan? 🙂

 21. Mari sanoo:

  Vähän luonnollisemmaksi poset, ei niin mallimaista jäykistelyä ja ”löysää suusi” ettei näytä siltä että koittasit pidellä pilliä nenän alla vaakatasossa niin susta voisi olla ainesta missiksi. Kannattaa hakea seuraavaan missicastingiin.

 22. Jere sanoo:

  Yksinkertaisuudessaan älyttömän hyvä postaus. Mun mielestä tämmöset asiat on todella tärkee tuoda esille ja näyttää, että yhtä lailla me sisällöntuottajatkin, joiden elämä muka on niin täydellistä ja erilaista, kamppaillaan samojen asioiden kanssa, ku kaikki muutkin. Hyviä fiiliksiä tulee ja menee ja yhtälailla niitä negatiivisia fiiliksiä tulee ja menee, tsemppiä tän hetkiseen ”monttuun”

  http://www.jereviinikainen.fi

 23. ongelmasi ydin sanoo:

  Ongelmasi on kun olet pitkälle ehtineessä parisuhteessa ja joudut kieltämään itseltäsi muiden miesten mielenkiinnon. Se aiheuttaa tällaisen psykologisen reaktion.

 24. Eve sanoo:

  Mulla on noita fiiliksiä kans ollut ajoittain ihan varhaisteini-iästä lähtien! Olen kuullut koko ikäni, etten saa valittaa ulkonäköpaineista, koska olen ”täydellinen”, Tuntuu että siitä tulee vaan kovemmat ulkonäköpaineet; ai minäkö täydellinen? Alkaa miettimään, että eikö muut näe mun virheitä, ja niiden ”virheiden” suhteen alkaa tosi kriittiseksi.

  Pakko kuitenkin todeta sulle että olet yksi kauneimmista ihmisistä ketä tiedän, usko huviksesi 🙂

 25. sisi sanoo:

  Mä tavallaan ymmärrän sua! Olin kanssa nuorempana ihan sairaan kaunis näin jälkeenpäin ajatellen, mutta en kokenut itseäni kauniiksi, aina oli jotain pielessä tai ei tarpeeksi hyvin. Mulla meni huonosti ja aloin tuhoamaan itseäni mm. alkoholilla & tupakalla. En välittänyt yhtään tai huolehtinut omasta hyvinvoinnista. Tämä tottakai vaikutti myös ulkonäköön. Hiukset ohenivat ja olivat aivan surkeassa kunnossa. Nyt vuosia myöhemmin olen taas terve ja esim. hiukset todella kauniit nykyisin. Ja arvaa mitä, olen ihan uskomattoman kiitollinen ja tyytyväinen siitä että näytän edes näin hyvältä ja annan pienet virheet itselleni anteeksi. Eli vaikka en ole ehkä yhtä kaunis kuin ennen, tunnen itseni kauniimmaksi, koska voin niin hyvin omassa kropassa nykyisin. Tietysti seurustelu ja se että kumppani on aina kehunut on vaikuttanut itsetuntoon positiivisesti. Ei tarvitse arvailla kelpaako toiselle tai kenellekään. En myöskään ole koskaan sortunut esim. hiustenpidennyksiin, jotka joka naisella tuntuu nykyään olevan. Luulen että sekin vaikuttaa positiivisesti koska olen tyytyväinen itseeni luonnollisilla hiuksilla ja ripsillä. Kaverit joilla on aina pidennykset eivät kehtaa enää edes näyttäytyä ilman niitä, ero on niin suuri. Vähän punainen lanka katosi, mutta pointti kai oli että sä olet huomattavan kaunis nainen ja yritä olla tyytyväinen siihen mikä olet! Voit vanhempana katua sitä että mikset nauttinut siitä kun olit nuori ja todella kaunis vaan kulutit ajan sen murehtimiseen ettet omasta mielestäsi ole täydellinen. Vaikka joku toinen voisi antaa mitä tahansa että näyttäisi sulta:) Tsemppiä! Uskon että viimeistään iän myötä helpottaa ja armollisuutta itseään kohtaan tulee lisää:)

Kommentoi