maanantai 30. tammikuun 2017

Retkellä Kannonnokassa

Tykätään kummatkin Tatun kanssa paljon ulkoilusta ja luonnosta, sekä ollaan haaveiltu pitkään että lähdettäis kunnolla valetamaan yhdessä. Toistaiseksi ei olla vielä päästy lähtemään, mutta tulevana syksynä mahdollisesti aijotaan toteuttaa haave. Käydään kumminkin paljon kävelemässä ja lenkkeilemässä milloin missäkin, ja tänään käytiin Kerkkoossa Kannonnokka nimisessä paikassa kävelyllä. Kannonnokka on oikeasti kallion huipulla sijaitseva juhlapaikka, jota ympäröi ”villisika-metsä” eli paikka on keskellä niiden tarhaa. Tatu oli kertonut mulle tästä paikasta paljon, ja olin innoissani koska tottakai halusin päästä näkemään villisikoja.

11collageaa1012

Paikkaan käveltiin 250 metriä pitkää lankkusiltaa pitkin, josta olisi voinut bongailla ”possuja”. Niitä ei tällä kertaa nähty ollenkaan, mutta aitauksessa oli jotain vielä isompaa ja karvaisempaa.. 😀 Paikka oli tosi siisti ja leikiteltiin yhdessä ajatuksilla siitä, millaisia bileitä siellä voisikaan pitää. Tatu on käynyt siis kyseisessä paikassa joskus juhlissa, ja voin vaan kuvitella miten hieno ja tunnelmallinen paikka on kesäyönä.

3collage1 6aid-kuva

Tykkäättekö te liikkua paljon luonnossa? Mä voisin helposti unohtua useiksi tunneiksi kauniiseen luontoon.. 🙂

With love, Silja


17 Responses to “Retkellä Kannonnokassa”

 1. Moih sanoo:

  Tämä oli tosi kiva postaus Oot kyllä luonnonkaunis Silja! Tykkääkö Tatu olla paljon sun blogissa/suostuuko helposti mukaan?

  • lifeofsilja sanoo:

   Kiitos! 🙂 Tatua ei haittaa yhtään olla esillä blogissa, mutta mä oon vähän varovainen sen kanssa kun jotkut ihmiset vaan ei osaa käyttäytyä netissä. 😀

 2. Retkeilijä sanoo:

  Käydään vuosittain lapissa vaeltamassa 🙂 Luonnossa liikkuminen on ihanaa ja paljon tulee retkeiltyä ja liikuttua luonnossa, kun koirakin on:) Kiinnitin huomion noihin sun kenkiin, mitkä ne on, mistä ne on, minkä hintaset ne on ja onko hyvät? 🙂

  • lifeofsilja sanoo:

   Kengät on Haltin jotkut vaelluskemgät, ei oo kyllä hajua mallista tai hinnasta enää.. 🙁 Mutta ihan parhaat kyllä!

 3. Riikka sanoo:

  Jos meinaatte lähteä, niin lähtekää Islantiin! Niin iso suositus, ette voi kuvitellakaan millainen paikka se on. Se luonto ja ne maastot on jotain uskomatonta, vaikka ajatus islannista ehkä onkin jotain muuta.

  • lifeofsilja sanoo:

   Islanti olis kyllä upee kohde! Oon haaveillut paljon myös Norjasta! 🙂

 4. Marjel sanoo:

  Onpa ihanan näköinen paikka! Ja siellä Porvoossa on ihanasti enemmän lunta kuin Stadissa.

  Oikeastaan melkeinpä mihin tahansa maahan matkustettaessa voi muuhun lomaan yhdistää vaeltamista. Yhdistelmäloma vähän kaikkea on minusta paras!

  • lifeofsilja sanoo:

   Ihan totta! 🙂 Ei täälläkään tosin keskustassa oikeen oo lunta, mutta tuolla vähän ”landempana” joo! 😀 🙂

 5. Anne sanoo:

  Oi miten kauniita kuvia!

  Joo, retkeily on parasta 🙂

 6. Tiina sanoo:

  Hei minkä merkkiset noi housut pn ja mistä oot ostanut? Mäkin tykkään paljon ulkoilla mutta parast se on kun on oikeanlaiset varusteet!

  • lifeofsilja sanoo:

   Joo kyllä se helpottaa aika paljon kun on hyvät varusteet!! Noi pöksyt on aivan parhaat, ostin just viikko pari sitten Flamingosta, oisko se ollu ihan Haltin joku oma (pop up?) liike. Eli Haltin housut, edestä sellasta vähän paksumpaa kangasta joka pitää tuulta, ja takaa ns. ”jumppakangasta”. 🙂 Oli tarjouksessa 19€.

 7. Minna sanoo:

  Lappi ruska aikaan on ehdoton vaelluskohde<3 niin kaunista ja vaikka mitä paikkoja minne mennä

 8. m sanoo:

  Kerro vaan jos tiedät/löydätte jotain luontoreittejä siellä Porvoossa päin 🙂 Sinne on niin helppo lähteä ja vähän vaihtelua perinteiseen Nuukisoon 😀

  • lifeofsilja sanoo:

   Tossa vielä stadia lähempänähän on Sipoonkorven kansallispuisto! Ei olla vielä keretty käydä, mutta mennään ehdottomasti seuraavaks tsekkaa sitä! 🙂

 9. Sanna sanoo:

  Toihan vois olla hyvä Hääpaikka 😉

Kommentoi