tiistai 14. helmikuun 2017

Ensimmäinen Vlogi?!

Tulin sitten tosiaan ihan kunnolla kipeeks, mutta nyt olo on jo melkein terve – pientä yskää ja kurkkukipua lukuunottamatta. 🙂 Oon kumminkin touhuillut tässä kaikennäköistä, osa saattoikin Snapchatin puolella nähdä vilauksen Biozellin kuvauksista, joissa mulle värjättiin pinkki tukka!? Nyt hiukset on jo haalistuneet melkein kokonaan, mutta tästä on tulossa lisää ensikuun puolella. Mutta jos et oo vielä jostain syystä lisännyt mua kamuksi Snäpissä, niin nyt on korkea aika! Löydätte mut sieltä tietysti nimellä @lifeofsilja.

id-kuva

Kuten tän videon alussakin totean, ollaan lähdössä käymään Tukholmassa, jossa ajattelin kuvata ”follow me around” -vlogin, joten sain tänään aamulla extemporee ajatuksen että voisin harjoitella vähän. Mä jotenkin vierastan aika paljon videoiden kuvausta sillä mulla ei oo kovin luonnollinen olo kameran edessä, mutta nappasin kuitenkin kameran mukaan mun ja Hipon lenkille, ja tälläistä matskua siitä syntyi;

Pääset videoon myös tästä!

Tukholmassa mulla on onneksi apukäsiä joten videosta tulee toivottavasti vähän parempi ja laadukkaampi, sekä toivottavasti mielenkiintoisempi. Mun pitäisi kaivaa vielä jostain parempi objektiivi näiden videoiden kuvailua varten, sillä se on muutossa eksynyt jonnekkin.. Toivottavasti tykkäsitte kuitenkin tästä minivideosta, ja tietysti parannusehdotuksia saa antaa! Tää vloggailu on mulle niin uusi juttu että hyvät vinkit tulee aina tarpeeseen. 🙂

With love, Silja


50 Responses to “Ensimmäinen Vlogi?!”

 1. Moih sanoo:

  Eikä, täähän oli just kiva! 🙂 Vaikutat symppikseltä tyypiltä ja toi Porvoo näyttää kauniita kaupungilta. Asutteko tommosessa vanhassa puutalossa vai kerros vai..? Noi vanhat puutalot on niiiiin söpöjä! Lisää vaan vlogega, meettekö viikonloppu reissulleTukholmaan vai? Aiotko nähdä Nataliaa? 🙂

  • lifeofsilja sanoo:

   Tosi kiva kuulla, kiitos paljon! :> Puutalossa. Ja joo mennään siis ihan risteilylle, ja ollaan päivä Tukholmassa.

 2. Suvi sanoo:

  Huikee! Lisää näitä!! Mun koirakuume ei vaan yhtää helpottunu tätä kattoessa. Oliko sulla muuten jotain postausta hiposta kun ollut pieni? Tuhosiko ja miten toimitte jäädessä yksin kotiin? Mitä kannattais ottaa huomioon.jonkun tälläsen kyl muistasin joskus lukeneeni. Meille ehkä kesävauva (koira) tulossa ja kiinnostais.

  • lifeofsilja sanoo:

   Kiva että tykkäsit! :)<3 Kyllä oma koira tuo niin paljon iloa (ja ison määrän vastuuta..) elämään. Hiposta löytyy paljon postauksia tägillä "Hippo", tägit löytyy tuolta blogin oikeasta reunasta! 🙂 Hippo ei oo ihme kyllä ikinä tuhonnut paljon mitään, se on ollut varsin helppo yksilö - varsinkin kun amstaffit helposti tylsistyessään laittaa paikkoja uusiksi.. 😀 Harjoiteltiin yksin oloa ihan viidestä minuutista pikkuhiljaa pidempiin aikoihin.

 3. Moih sanoo:

  Ainii ja vielä piti kysyä et mistä toi kiva sininen treenipusero, mistä löydät kivoimmat? 🙂 Ja onko sulla tässä omat hiukset, jos on niii kasvanu ainaki paljon!

  • lifeofsilja sanoo:

   Tää sininen paita on jenkeistä, New Balancen paita. 🙂 Mun treenivaatteista osa on ihan ketjuliikkeistä (hm & bikbok) ja sit osa Niken jne. Ja on omat hiukset, kyllä ne siitä pikku hiljaa kasvaa ja vahvistuu! 😛

 4. Janika sanoo:

  Ihanaaa oon niiiin oottanu et alkaisit vloggaa!! Tää oli iha huippujuttu, lisää vaan! 🙂 ja olit tosi luonteva kameran eessä!!

 5. S sanoo:

  yli ihana vlogi! Toki sen huomaa, että tuntuu vähän oudolta puhua kameralle(tossa alussa) mutta ei mun mielestä enää sitten kun olitte menossa niin kuulosta mitenkään vaikealle. Plussaa siitä että sun ääntäminen on tosi hyvä jo nyt, siis että ei äänenpaino korostu sanojen lopussa niinkuin monella tuppaa tekemään videoilla:D mua itseeni ei häiritse mut voisin kuvitella, että joku saattaa sanoa kiroilusta,mutta toki kun luontevasti puhuu se vaan tulee.. 😀 sama itelläni. Jatka samaan malliin❤ pusuja hipolle

  • lifeofsilja sanoo:

   Kiitos paljon! 🙂 Mä itse ihan yllätyin kanssa et välillä pysty olee tosi luonnollisestikkin, kun jännitän paljon videolla olemista. 😀 🙂 Tatu myös mainitsi et miten kehtaat kiroilla, mutta se vaan välillä kuuluu mun puhetyyliin, ja koitin leikkailla niitä pois niin se meni sit vähän tyhmän kuuloseksi. Koitan kuitenkin jatkossa olla huolellisempi sen kanssa. 🙂 Annan!<3

 6. nina sanoo:

  Olipa oikeesti kiva vlogi! Repesin ihan sikana Hipolle kun se alko kierii siel jäises maas 😀

  • lifeofsilja sanoo:

   Kiitos paljon! Joo mä en kans kestä sitä, harrastaa tota aina ulkona kun löytyy joku hyvä paikka! :D<3

 7. Petra sanoo:

  Muutama vinkki. Musiikit oli liian kovalla, ja puhe oli aika hiljainen. Jouduin säätelemään itse äänenvoimakkuutta, joten kiinnitä siihen enskerralla huomiota. Toi ripsihomma tossa alussa oli ”turha” joten jättäisin tuollaiset myös tulevilta pois. Kyllä videoihin persoonallisuutta ja hauskuutta saa muutenkin.

  • lifeofsilja sanoo:

   Kiitos! 🙂 Mä itse myös huomasin ton musiikki / puhe homman, ja häiritsi itseänikin!!

   • Janee sanoo:

    Mun mielestä toi ripsihomma oli just hyvä! Siis että välillä tulee jotain aiheesta poikkeavaa ihan yhtäkkiä, sellasta tulee ihan normielämässäki jos vaikka keskustelee kaverin kans jossai.:)
    Ja siis ihana kun teit videon! Oot tosi kivan kuulonen, toisin kuin 97% suomalaisista vloggaajista, jotka jostain syystä puhuu kameran edessä todella ärsyttävästi. 🙂 Näitä vaan lisää!

    • lifeofsilja sanoo:

     Mustakin sellasia luonnollisia mokia on ihan hauska laittaa videolle, kun ne on aitoja. 🙂 Kiitos!

     • Petra sanoo:

      Joo, niitä tulee oikeassakin elämässä mutta videolla se ei näyttänyt luonnolliselta mokalta, joten olisi ihan hyvin voinut jättää pois.

 8. Roosa sanoo:

  Moikka! Mä en hirveesti sun blogia oo kommentoinut vaik monta vuotta lukenutkin, mut sun blogi on ihana ja mahtavaa jos ryhdyt vlogaakin! Oot mun mielestä tosi luonnollinen videoilla oikeesti 🙂 oli tosi hyvin kuvattu ja kivasti matskuu tässä videossa! Meni tosi hyvin ekaks vlogiksi ja jatka vaan samaan malliin, jee :))<3

 9. Siina sanoo:

  Ihana ja luonnollinen video! Hippo esiintyi myös oikein ihanasti, kulkee tosi upeasti mukana! Ihana treenipaita ja myös SUn vaelluskengät jotka vilahti näytti tosi mainiolta.

  Juurikin enemmän sellaisia missä liikut jossain koska se osa oli huippu-luonnollinen jos tuossa alussa ihan hieman näkyi keskyttiminen.

  Lisää näitä!

  • lifeofsilja sanoo:

   Kiitos!! 🙂 Hippo oli kyllä tosi nätisti kun huomasi että mä sählään muutakin siinä samalla. 😀

 10. Krista sanoo:

  Hauska ja hyvä video, etenkin kun ottaa huomioon että oli harjoitusvlogi kyseessä! Ehdottomasti lisää näitä jos lämpenet niiden tekemiselle:) joku huomauttikin jo musiikin äänenvoimakkuudesta, mutta toinen pieni vinkki olisi joku vähän pidempi lopetus. Nyt tuli heipat tosi nopeasti, siihen voi vaikka lisätä jonkun lyhyen lauseen tyyliin nähdään ensi vlogissa tai kiitos kun katsoitte tms. Mutta tosiaan kiva vlogi kaiken kaikkiaan, odottelen innolla lisää näitä!:)

  • lifeofsilja sanoo:

   Ihana!! 🙂 Joo tosiaankin itsellenikin löytyi paljon korjattavaa heti, mutta munkin mielestä tästä tuli ihan hyvä kun oli tosiaan mun eka vlogi koskaan. Lopussa höpöttelin enemmän kaikkea, mutta en tykänny niin leikkasin sen nyt vaan noin. Koitan ensikerralla panostaa tollasiinkin enemmän, jotenkin ei vielä osannut aatella niin paljon mitä puhuu. 😀

 11. Sinna sanoo:

  Lisää tämäkaltaisia videoita, ihanaa uutta muutosta blogiin!! ❤

  • lifeofsilja sanoo:

   Niin siistiä kuulla, kiitos!! 🙂 Ehdottomasti aion jatkaa vlogien kanssa silloin tällöin!

 12. Jj sanoo:

  Hippo on niin sulonen. Tykkäsin videosta ja noi maisemapätkät ja vesirännien kuvaamiset yms. oli kivoja. Huomaa että kuvaaminen on sulle ennestään tuttua ja osaat käyttää kameraa. Tuntuu että kaikki alottelevat vlogaajat kuvaa tosi huonolaatusia ja sumeita videoita, mut varmaan sulla tosi paljon jeesii et oot kuvannu blogiin kuvia niin monta vuotta. Lisää näitä!

  • lifeofsilja sanoo:

   Niin se on varmaan totta, ja muutenkin oon ihan pienestä asti rakastanut kuvata kaikkea – siis vuuuosia ennen blogia! 🙂 Mutta ihana saada tällästä palautetta!! <3

 13. A sanoo:

  Musta tää oli tosi hauska, oot luonnollinen kameran eessä !:) Harvoin jaksan vlogeja seurailla mutta nyt ei tullut kyllästymistä hahah 😀

 14. Sara sanoo:

  Kiva eka vlogi!! Odotan lisää 🙂

 15. Helmi sanoo:

  Minunki ainut vinkki näin ekaan vlogiin että musiikki vähän hiljaisemmalle muuten oikeesti tosi hyvä!! Lisää! 🙂

 16. R sanoo:

  Jee oon odottanu videoita nyt vaan tekeen lisää!

 17. S sanoo:

  Tää video oli niin kiva, että katsoin sen pariinkin kertaan, heh :D. Vaikka tää olikin ”harjoitus vlogi” niin oikeasti niinkuin moni on jo kertonut niin tää oli tosi erilainen verrattuna moniin vloggaajien tekemiin. Ja hyvällä tavalla siis. Olit kivan erilainen ja luonnollinen, tuli hyvä fiilis. Ja Hippo en kestä ääää kuin suloinen :D! Kaikkea hyvää teidän perheelle, ootte Tatun kanssa kyllä ihana pari :)!

 18. Julia sanoo:

  Ihana vlogi!:) Alussa tietty jännitys pisti vähän korvaan, siis äänenpaino nousi aina sanojen lopussa mut se karisi sulta heti ku pääsit tekeen ja oleen aktiivinen eikä sun tarvinnut ”vaan” paikalteen puhuu yksinään kameralle. Ehkä sua voi auttaa siihen jännitykseen et oot just aktiivinen, kuvaat kans menoo sielä Tukholmassa ja kotona ollessa voisit kanssa puuhailla jotain (meikkkä, ruoan laittoo, you name it) samalla kun kuvaat — jos se rentouttais sua?:)

  Mut oli mulla ihan asiaakin! Se on oma lukunsa liusua noi jäämäet ja raput alas, mutta miten pääsit ne takas ylös!!? Se ylösmeno on musta pahin pulma 😀

 19. mjs sanoo:

  sun puhetapa on aivan ihana!! Oon miettinyt pitkään staffin hommaamista, ja siks kyselen Hipon liikunnasta. Tunnut lenkittävän Hippoa uskollisesti, mutta kuinka usein/teetkö ollenkaan nopeatempoisia lenkkejä Hipon kanssa vahvistaakses sen lihaksia? Toki ymmärrän että pitkillä lenkeillä lihakset väsyy, lähinnä vaan kiinnostaa millanen tarve ns lihaksikkaammilla koirilla on kunnon juoksulenkkeihin?

 20. Tiam sanoo:

  Kävi ihan naurattamaa, ei ollu hyvä idea kattoa videota koirien vieressä! Arvaa mikä oli kolmen karvaisen reaktio ku sanoit et ”mennääkö ulos?” noh, pakkohan se sit oli mennä ku kävin tällai hämäämään heitä 🙂

 21. Mau sanoo:

  Se ehkä helpottais videoita kuvatessa jännitynseen, että miettis että video tulee vaan omaan käyttöön eli kuvais enemmänkin päiväkirjamaiseen tyyliin. Varmasti sillon ois helpompi olla luonnollisesti. 🙂

 22. Terhi sanoo:

  Kiva video! Tuntuu, että bloggaajat siirtyy pikkuhiljaa youtuben ihmeelliseen maailmaan, mikä ei oo todellakaan huono juttu! Itselläkin tulee nykyään luettua tosi tosi harvoin mitään blogeista, vaan seurailen enimmäkseen youtubettajia. Ois kyllä kiva kattoo sultaki lisää videoita, vlogeja ja kaikkee muutaki hömppää! =)

 23. Tuuli sanoo:

  Kannattaa kyl ostaa nastakengät! Icebugilla on ainakin, ei välttämättä niin hirveen hienot, mutta tosi käytännölliset! Ne on kyllä ihan must tollasella jäisellä kelillä, helpottaa tosi paljon! Käytän ite aina kun vien koiria lenkille tollasella säällä, enkä osais olla enää ilman:)

 24. hheidi sanoo:

  Just hyvä, luonnollinen vlogi. 🙂
  Siksikin taitaa tää vloggaus olla nykyisin niin suosittua kun ihmiset (luulisin) alkaa kyllästyä pelkkiin siloteltuihin ja viimeisen päälle viimeisteltyihin blogi kuviin mistä puuttuu kaikki aitous eikä niistä saa oikeen mitään irti bloggaajasta.. sama homma vlogien kanssa, tällaset aidot vloggaukset kiinnostaa.. tai en tiedä oonko vaan ainut joka ikävöi sitä aikaa kun bloggaus ei ollut niin ammattimaista. 😀

 25. Nea sanoo:

  Siis aivan ihana video! <3 oot niin sympaattinen 😀 maisematki oli tosi kivat! tekis itelläki mieli tommosii paikkoihin kävelee 🙂 ainut huono puoli mullaki on vaa se et musiikki oli välil vähä isommalla ni joutu äänenvoimakkuutta itse säätelee, mut ootan kyl innolla lisää sun videoita <3

 26. Hen sanoo:

  <3 tykkään! Tulin niin hyvälle mielelle tästä :) Varsinki kun oot liikkeessä/puuhaat muuta niin kiva katsoa. En muutenkaan niin välitä siitä et pölistään pitkään paikoillaan. Oot upea!

 27. Nelli sanoo:

  Heii mä oon Silja pitkään ihaillu tota sun Luhdan ulkoilutakkia! Oon selaillu kaikki zalandot yms nettikaupat läpi mut ei oo viel tullu vastaan. Mistä oot ton löytäny? 🙂

  Ja hei, ihana video! Jatka ihmeessä kuvailua 🙂

 28. Lukija sanoo:

  Tää oli ihana!! Tai tykkäsin tosta liikkumisesta en niinkään paikallaolosta, koska todella moni kuvaa itseään aina vaan samassa kohtaa ja se on tylsää 😀

  Ja lippuun voisit laittaa muutamaksi sekunniksi ”dian” tai miksi niitä sanotaan missä ois esim snappi nimi blogi yms niinku mainoksena 😀 sit siihe snappi nimen etee se logo ja sillai 😀

Kommentoi