maanantai 27. helmikuun 2017

#throwback / Costa Rica

Meillä oli isot matkasuunnitelmat Tatun kanssa tälle talvelle, mutta monista muuttujista johtuen jouduttiin laittamaan reissusuunnitelmat sitten kuitenkin jäihin tältä erää.. Ollaankin muisteltu ja naurettu koko pimeä talvi meidän viimevuotista Costa Rican matkaa – sekä mietitty paikkoja johon tulevat reissut yhdessä voisi suuntautua. Ensi kerralla kun pidempään reissuun on mahis, sitä ei tuu pilaamaan mikään!! 😀

Selailtiin äskön koneelta reissukuvia, joita muuten löytyy ihan järjetön määrä, ja mun on pakko tulla niitä jakamaan tännekkin. Vaikka Costa Rica ei kuulu paikkoihin joihin välttämättä haluaisin mennä uudestaan tai jota olisin ensimmäisenä suosittelemassa, sen upea luonto on kuitenkin vertaansa vailla. Meidän reissua rokotti nopea liikkuminen paikasta toiseen, ja oltiinkin loppu matkasta aivan loppu. Kuitenkin näin jälkeenpäin kaikille kommelluksille pystyy nauramaan, ja muistellaan ensimmäistä yhteistä isompaa reissua lämmöllä. :)♥

id-kuva

With love, Silja


4 Responses to “#throwback / Costa Rica”

 1. Säde sanoo:

  Ihania kuvia! Lomalla kyl pitäis muistaa rentoutua oikein kunnolla, ens kerralla lähdette sitten samaan paikkaan pidemmäksi aikaa ja välillä vaan olemaan 😉

  https://sadematilde.blogspot.fi/

 2. Vale sanoo:

  Miksi et suosittelisi Costa Ricaa?

 3. Eve sanoo:

  Vitsi näistä kuvista tajuu kuinka tiheetä luonto on tuolla! Wow 😀

 4. Emma sanoo:

  Sulla on kyl niin täydellinen kroppa et itkettää! 😀

Kommentoi