tiistai 28. helmikuu 2017

Sporty & Chic With Ellos Denim

Päivät alkaa olemaan jo paljon valoisampia, ja kevätkin toivottavasti alkaa pikkuhiljaa rantautua Suomeen. Oon huomannut heti sen, että tekee mieli pukeutua värikkäämmin. Talvi on mulle aika ankeaa aikaa pukeutumisen suhteen, sillä sillon oon erityisen mukavuudenhaluinen ja päällä on usein tyyliin legginssit ja neule – jotka piilotan ison takin ja lämpimien kenkien alle. Nyt asukuviakin alkaa varmasti taas tulemaan pikkuhiljaa enemmän, kun ilmatkin alkavat lämmetä ja päivät pidentyä. :)

Tämä postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Elloksen kanssa, ja on osa Elloksen farkku-kampanjaa. Sain nimittäin valita Ellokselta itseäni miellyttävän keväisen asun, jonka pää osassa olisivat farkut. Multa löytyykin jo ennestään aika paljon farkkuja, mutta oikeastaan kaikki on joko mustaa tai harmaata… Oonkin jo pidempään kaivannut vaatekaappiini kauniita sinisä farkkuja, joten mulle oli heti selvää millaisia farkkuja lähtisin etsimään nettikaupasta. Tiesin myös heti että haluan farkkujen olevan ns. siistit ilman mitään rikottuja yksityiskohtia, sillä näin ne olisivat mun käytössä paljon monikäyttöisemmät.

Koen että tämä asu on jotenkin tosi mua, mutta silti hieman erilainen mitä multa on ennestään löytynyt. Koitin saada asusta sporttisen mutta myös siistin, ja omasta mielestäni onnistuin siinä hyvin? Värit ovat raikkaat ja keväiset, ja kaikkia vaatekappaleita ja asusteita voi käyttää myös monissa muissa asukokonaisuuksissa, mikä on mulle tärkeää. Mitä pidätte asusta?

Tosin, asukokonaisuutta rakentaessa mietin muutaman kerran että otanko uhkiksen, ja valitsenkin lahkeista leveämmät Bootcut Jeanssit.. Oon salaa palanut hausta kokeilla niitä, mutta sen mallin tulisi olla juuri eikä melkein, jotta voisin vetää sellaiset päälleni. Kuitenkin jos totta puhutaan, selailin paljon asukuvia niistä, ja jos yhdestä tietystä mallista olisi ollut mun koko, olisin todennäköisesti valinnut ne… ;)

 

Mikäli sulla on uudet farkut hakusessa, niin suosittelen kyllä ehdottomasti tsekkaamaan Elloksen laajan farkkuvalikoiman täältä. Heiltä löytyy niin kauniita merkkifarkkuja, kuin hinnaltaan huokeampiakin vaihtoehtoja kuten mulla näissä kuvissa. :) Nyt kun heillä on tämä farkkukampanja menossa, niin kaikista farkuista saa -25% alennusta 5.3. saakka!

With love, Silja

*Kaikki postauksen tuotteet saatu.

 


16 Responses to “Sporty & Chic With Ellos Denim”

 1. Avatar Säde sanoo:

  Tosi kiva asu! :) itsekin haaveilen, että uskaltaisin ostaa bootcut farkut… ehkä tässä kevään myötä repäisen ja kotiutan sellaiset :D

  https://sadematilde.blogspot.fi/

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Mun on kyllä varmaan myös pakko – vaikka vannoin ettei ikinä enää! :D

 2. Avatar Sanni sanoo:

  Tosi ihanan väriset noi farkut! Rennot mutta silti tosi siistit. Mikä koko Sulla on noissa? Haluisin just tollaset…

 3. Avatar Tt sanoo:

  Mitä mieltä olet bi-seksuaalina muuttuneesta tasa-arvoisesta avioliitosta? :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   No ihan omaa seksuaalista suuntautumista huomioonottamattakin se on musta siistiä, ja oli jo korkea aikakin. :)

 4. Avatar Maria sanoo:

  Vielä kun yhdys_sanat (pää_osassa) menis putkeen, niin sun postauksia ois ilo lukea :) mut tosi fresh asu! Itse en voi kuvitellakaan enää palavaani niihin leveälahkeisiin, hyhhyh :-D

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Ymmärrän kyllä täysin että varmasti hankaloittaa lukemista, mutta tiedät varmaan että jollain ihmisillä on esim. lukihäiriöitä jonka vuoksi tulee virheitä. :) Mun meielstä on ihan ymmärrettävää korjata, mutta niin… Itse en kyllä jaksaisi. :)

 5. Avatar Ida sanoo:

  Mä tykkään tosi paljon tästä asusta! Joskus on kiva vetää vähän jotain omalle tyylille erilaista päälle, tuo kivaa vaihtelua! Erityisesti noi farkut näyttää tosi hyviltä, ne kun istuu niin hyvin! :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Kiitos! :) Mustakin istuu ihan yllättävän hyvin päälle!! :P

 6. Avatar Veera sanoo:

  Todella kaunis ja raikas asu :-) Nuo housut ovat kyllä todella siistit, sopivat varmasti moneenkin eri asuun!
  https://byveera.blogspot.fi/2017/03/yesterdays-look.html

 7. Avatar Jere sanoo:

  Ihan nappivalinta keväiseksi asuksi! Ja muutenkin nää kuvat edustaa kyllä niin tätä vuodenaikaa, ihana ku alkaa vihdoin asukuvista häviämään se loska/lumi ja löytymään pieniä väripilkkuja!

  http://www.jereviinikainen.fi

 8. Avatar Jani-75 sanoo:

  Sinulla on kauniit silmät ja muutekin olet tyylikäs nainen:)

Kommentoi