maanantai 27. maaliskuun 2017

Old Photos of Me

Mä etsin tänään jotain vanhaa postausta blogista, ja uppouduin siinä samalla sitten selailemaan vanhoja kuvia postauksista.. Löyty kyllä niin helmi-postauksia ja kuvia. Mun oli pakko ottaa muutamat kuvat talteen ja jakaa ne nyt teillekkin, sillä en kestä miten pienen ja viattoman näköinen oon ollut! :) Nauratti ihan hirveesti kun osassa kuvista oli ihan hullut meikit naamassa, mutta ei ne silti näytän niin pikkuiselta.. Nää kuvat on otettu varmaankin 2012-2013 välillä?
id-kuva

Mähän aloitin mun blogin toukokuussa 2010, eli ihan just tulee täyteen 7-vuotta!! Hurjan pitkä aika! Harmittaa kylläkin näin jälkikäteen, että oon poistanut vanhoja postauksia jossain teiniangstissa tosi rankalla kädellä, eikä näistä ihan hirveesti vanhempia kuvia ollut. Mulla on kyllä tallessa jossain niitä ihan ensimmäisiäkin kuvia, ja voin joskus laittaa niitäkin blogiin. ;D

Toinen juttu mitä mietin, niin oli muute ihan törkeen kamalia asukuvia!! Tai siis ongelma ei ollut kuvissa, vaan niissä asuissa mitä oon joskus päälleni pukenut – ja pitänyt niin hienoina että oon blogiin asti halunnut tulla esittelemään. :D Niistä ois siis hyvä tehdä joku ”hirveimmät asut” postaus? Oon kyllä hakenut omaa tyyliäni joskus aika laidasta laitaan, välillä oli tyyliin jakkupukua ja sitten seuraavassa postauksessa taas joku Jack Daniels -toppi. :D En kestä…

With love, Silja


12 Responses to “Old Photos of Me”

 1. Julia sanoo:

  Eikä, muistan nää kaikki kuvat! Niin monta vuottako mäkin oon jo sun blogia lukenut?! :D Oot ollut niin kaunis jo nuorena, mutta niin oot kyllä nykyäänkin..

  • lifeofsilja sanoo:

   No nää on osa ainakin 5v vanhoja! :D Eli ootsä aika kauan, haha! <3 Kiitti! :)

 2. R sanoo:

  mä oon tykännyt ainakin, kun joku on tehnyt esim 2014,2015,2016,2017 vaikkapa maalikuu. joka vuodelta n. samaanaikaan otettuja kuvia yhteen postaukseen. ollut kivaa katsoa miten tyyli on muutunut

 3. Ellu sanoo:

  Tuntuu ettei noista kuvista ois nii pitkä aika haha näytät mun silmissä vielä samalta mut tyyli varmaa muuttunu:) Ois kiva nähdä kyl sellane ”hirveimmät asut” postaus mistä puhuit:D

  • lifeofsilja sanoo:

   Niin mustakin tuntuu mut silti taas samalla tuntuu et on tosi pitkä aika, if that makes sense! :D Joo se ois kyl mun mielestä hauska!! :D

 4. llaura sanoo:

  Oot kyllä aina ollu super kaunis! Ja toki olet edelleen. :) Vanhat kuvat on hauskoja kattoa, mutta ymmärrän kyllä sellasen pienen julkasemisen tuskan, ainakin jos alan ajattelemaan että ite pitäis julkasta jotain 5v vanhoja asuja. :D

  • lifeofsilja sanoo:

   Voi kiitos! :) Joo onhan muoti ollut silloin vähän erilainen, ja ehkä joksus alaikäisenä se oma tyylikään ei ollut ihan yhtä hyvin muodostunut kun nyt! ;D

 5. Laura sanoo:

  Eikä, muistan näistä kuvista useamman! Kannatan tuota hirveimmät asut postausta :)

 6. Nakki sanoo:

  Todella kaunis olet :) Toi vikakin kuva missä oot todella natural, wau, erittäin harva ihminen on noin ihanan näköinen <3

 7. R sanoo:

  Tarviiko sitä ollakkaan just jotain tiettyä tyyliä ja pitäytyä siinä? Mä saatan yhtenä päivänä näyttää juristilta ja toisena päivänä kodittomalta ja sehän pukeutumisessa onkin hauskinta!

 8. A sanoo:

  Olisko sulla olemassa myös jotain ns. ennen blogiaikaa otettuja kuvia? Ees muutama olis hauska nähdä jos uskallat julkaista :) En tarkoita ihan lapsuuskuvia, vaan tyyliin jotain ala-aste/yläasteen alun kuvia.

Kommentoi