maanantai 10. huhtikuun 2017

Beautiful Spring

Oltiin nauttimassa tänään ihanasta kevätsäästä ensin lenkillä, ja sen jälkeen terassilla. Niin ihanaa kun kaikki terassitkin rupee pikkuhiljaa aukeemaan (ainakin täällä Porvoossa), ja tänäänkin lämpöasteet huiteli jo n. +10:ssä, sekä aurinko paistoi! I’m so happy! ♥ Myös eilen iltalenkillä sää oli niin ihanan keväinen ja lämmin, vaikka aurinkokin oli jo laskenut.

Lenkkeily on kyllä alkanut taas maistumaan entistä paremmalle kun ilmat on parantuneet, joten täältä tullaan vielä kesäkunto 2017! :D Muistatteko muuten viime syksynä kun etsin parempia lenkkeilyvarusteita? Tajusin nimittäin tänään, että nyt multa löytyy aikalailla kaikki tarpeellinen! :) Varsinkin näissä kuvissa näkyvä takki ja housut on olleet ihan lempparit näillä keleillä. Ja vaikka en ookkaan mikään ”välineurheilija”, niin lenkkeillessä hyvät varusteet on kyllä iso plussa ja tekee siitä paljon mielyttävämpää! Salilla en oo nyt hirveesti käynyt kun lenkkeily on ollut mieleisempää, mutta tänään on kyllä ollut fiilis että vois sinnekkin mennä vähän rehkimään. :D

id-kuva

With love, Silja


17 Responses to “Beautiful Spring”

 1. Avatar Moih sanoo:

  Wau, kaunis tuo Porvoo ja sinä myös! :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Kiitos! :) Mä nyt en oo noissa kuvissa kauheen onnistunut, mutta aattelin että what the hell… Antaa mennä vaan. :D

 2. Avatar Jemina sanoo:

  Oi miten söpö koiruus <3 terveisin koira fani :D Ja joo ihaniä säitä on vihdoin ruvennut tulemaan <3

  Mun blogissa kanssa uutta postausta! <3 :)

  http://woundedlaughh.blogspot.fi/2017/04/eika-myoskaan-hyvinvointia-taydellista.html

 3. Avatar Jenni sanoo:

  Hei
  Minkä merkkiset housut nuo ovat ja oletko ne mistä hankkinut? :) tosi kivan näköiset!

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Noi mun juoksuhousut on Haltin! Ihan sika parhaat, en keksi tarpeeksi sanoja joilla hehkuttaa. :D Ne on edestä sellasta jotain windstopper -matskua, ja takaa ns. normi treenikangasta. :)

 4. Avatar Lukija sanoo:

  Oon lukenut sun blogia jostain yläasteelta asti, ollaan siis saman ikäisiä, enkä oo koskaan ennen kommentoinut mutta nyt tuli sellainen olo että on pakko! Olet niin kaunis sekä ulkoisesti että ennen kaikkea sisäisesti! Vaikutat todella rehelliseltä ja aidolta ihmiseltä, ja halusin vaan toivottaa sulle ja teille kaikkea hyvää ja hyvää kevättä!

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Voi kiitos, tälläiset kommentit merkkaa niin paljon. :)<3 Mun yksi isoin tavoite elämässä on kasvaa henkisesti koko ajan ja olla parempi ihminen, niin ihan huippua kuulla että se myös välittyy vähän sinne ruudun toiselle puolelle! Musta monesti tuntuu että kuva jonka blogin välityksellä saa on aika kylmä ja pinnallinen, sillä jutut usein ovat niin pintaa. :( Hyvää kevättä myös sulle!!<3

 5. Avatar Kia sanoo:

  Ihania kuvia ja Hippo on tosi hienon näköinen! Mulla on kova amstaffikuume päällä, ja Hippo on juuri sellainen josta haaveksinkin. Tosi sporttisen näköisiä olette molemmat!

  Hauskaa kevättä =)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Hippo on munkin makuun tosi hyvännäköinen, nyt se on vaan jostain syystä tuntunut lihoovan vähän? Haha! :D Kiitos samoin sinne! <3

 6. Avatar tiina sanoo:

  Miksei sulla ole sormusta kuvissa? :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Mä en yleensä käytä urheillessa eli lenkillä/salilla jne. :) En halua turhaan naarmuttaa sitä, ja lenkkeillessä se jää kiinni hanskoihin. Ihme kysymyksiä haha! :D Sormuspoliisi!

 7. Avatar moi sanoo:

  Moikka kivoja kuvia porvoosta! Missä sijaitee toi näköalapaikka? Tiedän suunnilleen paikan, mutta onko sillä jtn virallista nimeä? :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Mun muistaakseni toi pakka on nimeltään ”Näsin kivi” ja sijaitsee siis siellä hautausmaan lähistöllä, vanhaankaupunkiin päin! :)

 8. Avatar Utrlias sanoo:

  Asutsä osan ajasta sun äidillä?/silloin kun Tatun lapset on teillä?:l
  Luin vauvapalstalta, eli lähde on paska.

 9. Avatar Jere sanoo:

  Onpa ihanan keväisiä kuvia, ei ihan heti osaisi ajoittaa vuoden 2017 kevääseen, sillä eilen Helsingissä kuvausreissulla sateli vielä vähän väliä lunta ja lämpötilakin hipo nollaa :D

  http://www.jereviinikainen.fi

Kommentoi