keskiviikko 24. toukokuu 2017

Sportswear Love

Mä olin aiemmin sellainen, että rakastin pitää farkkuja – pidin niitä useasti ihan kotonakin, vaan koska ne tuntui mun mielestä päällä hyvältä. Nyt jokin on muuttunut, ja melkeen vuodenpäivät on tullut kuljettua lähes poikkeuksetta treenivaatteissa, aina jos siihen on mahdollisuus. Kun tulen kotiin ihan mistä tahansa, mun päässä on nykyään vain kaksi ajatusta; meikit pois ja treenipöksyt jalkaan ASAP!

Juttelin tästä myös ystäväni kanssa viime viikolla, kun hän sanoi että käyttää nykyään melkeen pelkkiä treenivaatteita, vaikkei edes treenaa. Miehiltä tulee kuulemma paljon kehuja, ja näyttää freshiltä, haha! Mä itse sanoisin myös että mulla on usein jopa ”seksikkäämpi olo” treenivaatteissa kuin tosi tällättynä, sillä omalle kropalle hyvän malliset treenivaatteet tuntuu vaan niin hyvältä päällä. :) Oonkin huomannut myös ostavani nykyään lähes pelkkiä treenivaatteita jos käyn shoppailemassa!

Tältä siis näyttää useasti mun arkiasu, jos ei ole mitään ihmeellistä menoa! ;)

Takki & Toppi NewYrorker / Housut H&M / Kengät ja Reppu Adidas* / Lippis House of Brandon*

Onko siellä ruudun toisella puolella muita treenivaatteisiin hurahtaneita? :P

With love, Silja

* Merkityt tuotteet sponsoroitu

 


36 Responses to “Sportswear Love”

 1. Avatar Sanna sanoo:

  Itse en oo koskaan ymmärtänyt sitä että kuljetaan treenivaatteissa kaikkialla. Kamala muoti! Treenivaatteet treeneissä! Joku vielä laittaa nahkatakin treenihousujen kanssa?! Apua.. mut kukin oman maun mukaan.

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Ei vitsi, mun all time lemppari yhdistelmä on treenileggarit, huppari ja nahkatakki! :D Hahah!

   • Avatar Helmi sanoo:

    hahaha täysin samaa mieltä Silja sun kanssa!! ;D leggarit, huppari ja nahkarotsi <3 eikä haittaa vaik olis korkkaritki viel sekottamassa pakkaa xd

 2. Avatar Moih sanoo:

  Upeita kuvia Silja! Varsinkin toi toinen ja viimenen, sulla on todella upea kroppa <3 Sama täällä, aina treenivaatteissa ja ne tuntuu paljon paremmilta päällä. Mistä sä ostat/tilailet usein? Mitä sun kesään muuten kuuluu? :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Voi kiitos! :) Tilaan usein treenivaatteita House of Brandonilta ja boohoolta. Mutta nykyään melkeen mistä vaan liikkeistäkin löytää kivoja, kun tän fitness villityksen myötä lähes jokaisella ketjulla on oma ”treenimerkki”. :) Mut ihan perus H&M ei kyllä petä koskaan jos miettii näitä halpaketjuja.. Merkeistä mun lemppareita on ihan perus Nike ja Adidas, sekä Björn Borg.

 3. Avatar Mn sanoo:

  Eiks noi oo rintsikat eikä toppi :DD

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Ite käytän treenirintsikoina/toppina kesällä. :) Siks mulla on toi takki että sen voi sit vetää kiinni.

 4. Avatar Sonja sanoo:

  Täällä yksi totaalisesti hurahtanut! Välillä kun pitää pukeutua vähän ”paremmin” niin tulee vaatekriisi kun oon vaan niin tottunut pitämään jotain sporttivaatteita Ja hei huh sinä ja sun kroppa, oon kyllä vähän kade! Ps. Oot ainoa jonka blogia jaksan enää seurailla. Keep up the good work! Ihanaa kesää

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Vähän sama homma, ja sit tosiaan kun tulee himaan niin meikit äkkii pois ja treenivaatteet päälle. :D AH! Ja hei kiitos tosi paljon, merkkaa mulle älyttömästi. <3

 5. Avatar Els sanoo:

  Mitkä treenitrikoot noi on?

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Noi on ihan H&M niiin perus treenitrikoot kun vaan voi olla, ei mitään kuvioita ja muuta ylimäärästä. Siitä on yli vuos kun oon noi ostanut, mutta ei ollu kalliit ja on pysynytkin yllättävän hyvinä, kun huomioi että on mulla varmaan päivittäin käytössä. :D Uskoisin että näitä on heillä myynnissä ”aina”. :)

 6. Avatar S sanoo:

  Olikohan tää samalla vähän kropan esittely postaus? ;)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Hmm.. No jokainen voi ottaa sen miten ottaa, mutta kun selaa vaikka mun instaa/blogia niin sanoisin että ei mulla oo kauheeta tarvetta esitellä mun kroppaa. :)

 7. Avatar Salla sanoo:

  Joo tekis mieli pukeutua aina pelkkiin urheiluvaatteisiin! Niin älyttömän mukavia päällä!!!!

 8. Avatar Emmi sanoo:

  Siis sulla on mun makuun aivan täydellinen ja upea kroppa. Vaikutat kaikinpuolin muutenkin ihanalta tyypiltä. Oot mun ehdoton girl crush!

 9. Avatar Mimmi sanoo:

  Uskoisin, että johtuu lähes yksinomaan siitä, että treenikamat ja fitti on nyt niin muodikasta. Sit kun menee ohi, palaa taas farkut tai mitkä ikinä jalkaan :)

 10. Avatar Sani sanoo:

  Toi tyyli tullee varmaan ”isosta maailmasta”. Oon ollut nyt aika paljon Jenkeissä, lähinnä rantakaupungeissa (molemmilla rannikoilla) ja siellä hypitään trikoissa kaikkialla. Ensin se tuntui hassulta ja alastomalta, varsinkin kun olen aikuinen, mutta kun siihen tottui niin tosi ihanalta! Salia ennen tai jälkeen voi hyvin käydä shoppailemassa, lounaalla tai what ever, treenivaatteissa. Se on tosiaan ehkä yleisinkin vaatetyyli kaupunkikuvassa 20-55 vuotiailla.

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Niimpä, musta on kivaa ettei tarvii olla enää niin ”laitettu” että voisi mennä johonkin. Luonnollisuus ja liikunta on se juttu! :D

 11. Avatar Sini sanoo:

  Mäkin käytän usein treenivaatteita arkena mut tota en kyllä ymmärrä että pelkästään rintsikoissa liikutaan yleisellä paikalla! Kai mä oon sit kolmikymppisenä liian vanha ymmärtämään teinien muotia :D

  • Avatar Mina sanoo:

   24v täällä ja en mäkään ymmärrä tätä :D Toi on mun mielestä vähän sama ku mulla olis jotkut perusrintsikat päällä ja siinä takki. En mä noin kehtaisi ravintoloihin tai työpaikalle mennä, saatika sit omia tai miehen vanhempia tapaamaan.

 12. Avatar Nenna sanoo:

  Moikka!
  Selasin sun instagrammia ja huomasin tatuointisi ranteessa. Mitä siinä lukee ja mitä se merkitsee sulle?:)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Mulla on siinä S -kirjain (tosin tosi ruma sellainen, kun luotin tatuoijaan enkä omaan vaistooni). Mutta se tulee siis mun sukunimestä, ja ideana on muistuttaa omista juurista ja perheestä. :)

 13. Avatar sanniiiis sanoo:

  Sama! Mulla on joka päivä treenipöksyt ja lenkkarit päällä, yläosana kyllä yleensä joku vähän siistimpi toppi/kauluspaita/neule. Oon aina ollut ihan tajuttoman mukavuudenhaluinen enkä ikinä ymmärtänyt niitä jotka pitää KOTONA FARKKUJA (???). Niinä päivinä kun farkut eksyy jalkaan on vaan vähän epämukava olo koko päivän. Sen lisäksi pyöräilen koululle niin ei oo mitään järkeä laittaa tiukkoja farkkuja tai hametta päälle kun treenihousuissa pääsee paljon mukavammin, ja yleensä koulusta suoraan salille/treeneihin. Muuten tulis joka päivä kaks eri kertaa pyykkiä eikä siinä oo mitään järkee niin liikun mieluummin mukavissa treenivaatteissa :D Jos jotain haittaa että mulla on mukava olo niin se on sitten heidän oma ongelma.

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Joo musta on kyllä kans tullut ihan älyttömän mukavuudenhaluinen, jos käytän farkkuja niin sitten ne on pakko olla jotkut ihan super venyvät ”jegginssit” haha! :D Mut useesti treenivaatteilla mennään.. Siihen sitte huppari ja nahkatakki niin on hyvä. :D

 14. Avatar Saarai sanoo:

  Minä suhtaudun vähän kahtalaisesti tähän treenivaate villitykseen. Toisaalta treenivaate muoti on helppoa, mukavaa päällä ja useissa tapauksissa kivan näköistäkin. Täytyy kuitenkin myöntää etten minäkään oikein ymmärrä pelkissä rintsikoissa ympäriinsä kulkemista ja osa urheiluvaate kuoseista on minun silmään aika hirveitä, vaikka kovin moni kuitenkin näyttää niistä viehättyvän. Se mikä treenivaatemuodissa eniten mättää omalla kohdallani on se, että se On armottoman tylsää. Treenivaatteet kun ovat pitkälti varsin saman mallisia, housut etenkin. En minä jaksa pukeutua päivästä toiseen samanmaallisiin vaatteisiin vaan kaipaan vaihtelua! :) http://ateljee.blogspot.fi

 15. Avatar Kyllikki sanoo:

  https://www.youtube.com/watch?v=CYRENWT8lz8

  Tätä mieltä että tyhmää :D

 16. Avatar A sanoo:

  Siis mä voisin pukeutua treenitrikoisiin aina! Niin älyttömän mukavat päällä. Ihanaa laittaa esimerkiksi silloin kun tietää pitkän päivän olevan edessä :D
  Mun mielestä farkut on nykyään kamalan epämukavia…. tullu totuttua liian hyvin treenitrikoisiin.. :) OLet muuten tosi kaunis <3

 17. Avatar xod sanoo:

  Treenivaatteet menee kyllä muuten himassa ja vapaa-ajalla mutta pelkkiä urheilurintsikoita en kyllä käyttäis :) Vaikka sulla toki kroppaa siihen onkin!

 18. Avatar Breku sanoo:

  Ihanaa kun et julkaise kysymyksiä sun ja tatun erosta :D
  No ei se mitään, kyllä minuakin hävettäisi :D

 19. Avatar Mira sanoo:

  Pakko kysyä mistä ne vaaleenpunaset pliseeratut housut on jotka näky sun instassa? Aivan ihanan näköiset :)

 20. Avatar Tiia sanoo:

  Voisitko vastata myös edellisten postausten kommentteihin? Tyhmää jättää tietoisesti osaan vastaamatta..

Kommentoi