maanantai 05. kesäkuun 2017

Nights Like This..

Kesä ei ehkä ihan vielä oo säiden perusteella parhaimmillaan, mutta te tiedätte että mä oon ihan liekeissä silti, kun voi tehdä paljon enemmän kaikkea ulkona. Olishan se kivaa että terkenisi shortseissa ja topissa ulkona 24/7, mutta tälläistä tää Suomen kesä on, joten let’s make the best out of it! 😀

Me oltiin Tatun kanssa yks ilta istuskelemassa vanhan kodin lähellä olevalla pienellä laiturilla, jonne käveltiin aina viime kesänä illalla/yöllä kahestaan hengailemaan ja juttelemaan. Tällä kertaa pakattiin mukaan vilttejä, himasta hätävarapullo-viiniä sekä kynttilöitä. Tälläiset hetket poikaystävän, kaverin tai vaikka deitin kanssa kesällä on musta ihan parhaita. Varsinkin kaunis suomen luonto ja meri on mulle sellainen tosi rauhoittava elementti, että jää kivoja muistoja käteen – ja bonus tietysti on että kulu paljoa rahaa! 🙂

id-kuva

Toinen mun kesäöiden lempiharrastus on öiset kävelylenkit kaupungilla, kun on ihan hiljaista..  Punavuoressa asuessani mun lenkit oli yleensä akselilla Eira-Kaivari-Ullanlinna ja nyt Porvossa asuessani Vanha kaupunki on ihan paras. Hippo on tietysti mun paras lenkkikamu, ja oltiin viimeks eilen yhdessä ihastelemassa vanhan kaupungin kaunista arkkitehtuuria (Ok Hipolle riitti varmasti vain hajujen nuuhkiminen.. ). En kyllä osaa enää kuvitellakkaan lenkkeileväni ilman koiraa. 😀

Kertokaa mulle jotain teidän lemppari kesäjuttuja! Periaatteessa parhaita on sellaset jutut joita voi tehdä aika extemporee, ilman sen kummempia valmisteluja, mutta kaikki vinkit ovat tervetulleita!

With love, Silja


8 Responses to “Nights Like This..”

 1. Riina sanoo:

  Kesällä parasta on 1. Vaeltaminen jossakin Suomen lukuisista kansallispuistoista, Nuuksio ja Repovesi on esimerkiksi aika lähellä Helsinkiä! 2. Huvipuistot (Linnanmäki ja Powerpark omat suosikit) 3. Piknikit (Suomenlinna) 4. Pyöräily koiran kanssa ja tietty ilmankin 5. Valokuvaaminen auringonnousun tai -laskun aikaan 6. Risteilyt Tallinnaan ja Tukholmaan

  • lifeofsilja sanoo:

   Kuullostaa kyllä just sellasilta jutuilta joista itsekkin pidän! 🙂 Toi vaeltaminen on pitkään jo ollut listalla, mutta itse ehkä haaveilen siitä alkusyksyn aikoihin. 😛

 2. Sanna sanoo:

  Ihana arjen piristys! Tuommonen mitä voi vaikka keskellä viikkoakin tehdä! <3 itse kärsin aika pahasta ahdistuneisuushäiriöstä enkä kamalasti uskalla ulos ihmisten keskuuteen mennä, mutta parasta mulle kesässä on se kun lähtee koiran kans kävelemään jonnekin muualle kuin sille perus lenkille. Varsinkin illemmalla auringonlaskun aikaan kun ei oo enää niin kuuma että koirakin jaksaa pidempään 🙂 onneks on auto että pääsee koluamaan kauemmaskin metsiä ja lenkkipolkuja! Joskus uskaltaudun mennä pelaamaan esim minigolfia jos siellä ei oo kamalasti ihmisiä ja poikaystävä on siinä turvana jos paniikkikohtaus iskee 😀

  • lifeofsilja sanoo:

   Mä en itse taas oo yleisesti ottaen kovinkaan sosiaalinen, tai varsinkaan niin että menisin yksinään jotain touhuamaan. Mutta koiran kanssa myös tykkään touhuta kaikkea! :)<3

 3. Marianne sanoo:

  Miten ihana kesäilta <3
  Juuri tuollaiset illat ovat kyllä ihan lemppareita!
  xx
  http://mariannelle.com

 4. Jenna sanoo:

  Moikka! Hei tuli vaan mieleen oliko hippo pentuna kauheen villi?:D ja entä puriko lenkillä remmiä jos puri niin miten pääsitte eroon siitä? Meillä staffi ja alottaa sen aina jos ei saa kaikkea lenkillä suuhun mitä haluaa..

  • lifeofsilja sanoo:

   Kyllä se oli tosi riiviö ja siis varsinkin puri kaikkea! 😀 Tosta remmin puremisesta/vetämisestä en kyllä tiiä, sellasta meillä ei mun mielestä ollut. Mutta tollaseen pennun pieneen häiriökäytökseen mun mielestä ihan vaan ignooraaminen on paras. 🙂 Eli et koittaa vaan mahdollisimman normaalisti jatkaa lenkkiä.

Kommentoi