tiistai 29. elokuun 2017

First Fall-ish Outfit

id-kuva

Takki Boohoo / Neule House of Brandon*/ Aurinkolasit Gucci / Kello DW* / Kengät House of Brandon*

No, nyt se syksy sitten tuntuu saapuneen ja tälläinen ensimmäinen syys-asu mulla oli eilen päällä. Tatulla oli vapaata ja vietettiin vähän laatuaikaa yhdessä – kun aikataulut on viime aikoina menneet aika ristiin..  :( Oltiin mm. kävelyllä (pelleilemässä) vanhassakaupungissa kahdestaan sekä käytiin Paahtimossa istuskelemassa. :)

Tänään oli tarkoitus siivota koti ihan tiptop -kuntoon ja mennä ulkoilemaan Hipon kanssa, mutta mä heräsin jo ennen seiskaa tosi kipeeseen oloon. :( Onneksi noi koirat on tollasia unikekoja niin oon saanut rauhassa heräillä ja tehdä tän postauksen ilman että ne pyytää ulos. :D Mutta nyt puen päälle ja meen heittäämään niiden kanssa aamulenkin. 

* Tuote sponsoroitu

With love, Silja


Kommentoi