perjantai 08. syyskuun 2017

Favourite Fall Makeup Trends 2017

Vaikka rakastankin meikata ja tehdä toisinaan aika dramaattisiakin meikkilookkeja, oon aina liputtanut myös tosi luonnollisen, lähes meikittömän näköisen lookin puolesta. Liian voimakkaat contourit ja todella sharpit ”instagram” kulmakarvat ovat alkaneet tuntua itselle liian feikeiltä, ja nyt ne ovatkin vihdoin alkaneet vetäytyä pois muodista. Heippa viimeistellyt kulmakarvat ja täydelliset silmämeikit – tervetuloa luonnollinen kauneus!

Tänä syksynä isoimpia meikkitrendejä ovat mm. luonnollisuus, kuulaus, metalliset sävyt, lämpimät sävyt, graafiset eyelinerit, ns. epätäydellisyys, sekä punaiset huulet. Mun omia lemppareita on tietenkin luonnollisuus ja kuulaus koko meikissä, mutta aion antaa mahdollisuuden myös mm. punaisille huulille!

Kuvat: Pinterest

Mä oon itse pyrkinyt siihen että olo olisi nätti ja hyvä myös ilman meikkiä. Pidän meikittömiä päiviä jotta iho saa levätä, panostan ihonhoito tuotteisiin ja juon paljon vettä. Lisäksi oon antanut kulmakarvojen kasvaa niiden luonnolliseen muotoon sekä oon syönyt iholle ja hiuksille hyödyllisiä lisäravinteita.

Kuitenkin tulee myös tilaisuuksia esim. juhlia joihin haluaa meikata vähän enemmän. Juhlameikissä mun mielestä parasta tänä vuonna on ”suttuiset” ja neutraalit smokey eyet. Vähän metallia, ruskeaa, mustaa ja kuparia. Päänvaivaa aiheuttavat eyelinerit voi jättää kokonaan pois! ;) Tosin hyvä statement on myös jättää silmämeikki minimiin ja keskittyä kuulaaseen ihoon ja punaisiin huuliin.

Kuvat: Pinterest

Oon varmaan tekemässä blogiin tässä syksyn aikana varmaa ainakin juhlameikki tuotoriaalia, mutta kertokaa ihmeessä mikäli teitä kiinnostaa joku muukin meikki, tai esimerkiksi jokut tuotearvostelut jne.!

With love, Silja


6 Responses to “Favourite Fall Makeup Trends 2017”

 1. Avatar Hii sanoo:

  Ihailen itsekin luonnollisuutta meikissä ja kaunista ihoa! Ihanan raikasta kaiken mattaisuuden ja vahvojen kulmien jälkeen nähdä instassa ja youtubessa no makeup- meikkejä! Sultakin lukisi (tai katsois videon muodossa!) vaikka ihan perus kevyen arkimeikin juhlalookin lisäksi! Viimeaikaiset postaukset on ollut mukavia lukee, tulee aito ja lämmin vaikutelma. Mukavaa syksyn alkua! :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Joo ihan sama homma.. Mattapinnat ei muutenkaan meikissä oo ikinä ollut ”oma juttu” mulle! :) Kiitos ihanasta kommentista!! <3 Samoin sinne!

 2. Avatar Sara sanoo:

  Muutama erilainen juhlameikki kiinnostaa! Terveisin, inspistä kaipailen.. :)

 3. Avatar henna sanoo:

  mä oon aina inhonnut niitä instagram kulmia :D luonnollisuus ennen kaikkea! ihanaa syksyä sinulle <3

 4. Avatar Anni sanoo:

  Heippa! Mitä meikkivoidetta käytät? Onko sulla tulossa uutta meikki julkaisua?

Kommentoi