maanantai 11. syyskuun 2017

Hehkuvan ihon ja terveiden hiusten salaisuus!

Kuten tiedättekin niin ihonhoito on mulle nykyään tosi tärkeessä roolissa, sillä e-pillereiden lopetuksen jälkeen mun iho meni tosi huonoon kuntoon. Nyt oon saanut ihoa taas kirkkaammaksi ja epäpuhtauksia pois hyvillä ihonhoitotuotteilla sekä syömällä erilaisia lisäravinteita. Tämä postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Nutricuren kanssa ja esitelen teille heiltä saamiani lisäravinteita jotka mulla on päivittäisessä käytössä. Lisäksi postauksen lopusta löydät -25% alennus koodin tuotteille, mikäli kiinnostuit! ;)

Ihan ensimmäisenä aloitan Betaglow:sta joka on mun oma lemppari. Lyhyesti sanottuna sen sisältämä beetakaroteeni tehostaa ihon pigmentoitumista, eli se auttaa siinä että saat tasaisemman rusketuksen joka kestää pidempään. Monet aloittavatkin tämän syönnin hieman ennen kesää tai lomamatkaa, paremman rusketuksen vuoksi. Itse kuitenkin syön tätä oikeastaan vuoden ympäri aina silloin tällöin, sillä beetakaroteeni muuttuu elimistössä tarpeen mukaan a-vitamiiniksi, joka on tärkeä vitamiini juurikin iholle ja sen hyvinvoinnille. Nutricuren Betaglow sisältää myös muita hyödyllisiä ainesosia, kuten; kehäkukkauutetta, kaakaouutetta, spirulinauutetta, meloniuutetta, kuparia ja E-vitamiinia.

Aloin syödä Betaglowta heti kesän alussa ja pakko myöntää että sain tänä kesänä varmaan parhaan rusketuksen ikinä! Sain jopa kaupan kassalta kerran kehuja rusketuksestani, ja itse kiinnitin huomiota nimenomaan siihen miten tasainen väristä tuli. Tietysti pitää muistaa että olimme viikon Bulgaariassa joten iso osa väristä tuli sieltä, mutta jo ennen reissua olin tosi tyytyväinen rusketukseeni. :) Huomasin eron myös palamisen suhteen, sillä en palanut suomessa yhtään. (Bulgariassa käytin alhaisen SPF:än aurinkoravsvaa.)

Kuvat on kirjaimellisessti ”woke up like this” eli suoraan sängystä nousseena! ;)

Toisena lempparina tulee Great skin -ravintolisä. Sen sisältämät ainesosat ovat; kollageeni, Hyalyronihappo, C-vitamiini, biotiini sekä riboflaviini (B2-vitamiini). Tämä tuote siis parantaa ihon laatua sekä edesauttaa ihoa pysymään normaalissa, hyvässä kunnossa. Olen itse huomannut että ihoni on kirkkaampi ja kuulaampi tuotteen käytön myötä – eikä niin samean ja väsyneen näköinen kuin aiemmin. :)

Viimeisimpänä tuotteena olen ottanut käyttöön Nutricuren Rephair:in eli hiusten hyvinvointiin keskittyvän ravintolisän. Mun hiukset on kärsineet aikoinaan paljon hiusten jatkuvasta vaalentamisesta, ja nyt on pari vuotta ollut elvytysprosessi käynnissä. :D Rephair ylläpitää hiusten normaalia kuntoa, vahvistaa ja ennaltaehkäisee hiustenlähtöä. Nutricuren mukaan tuotteen raaka-aineet saavat yhdessä aikaan muutosta hiuksissa jo 1kk käytön jälkeen. Mä oon syönyt tätä nyt pari kuukautta, ja oonkin saanut paljon kommenttia kasvaneista hiuksista! :) Mulle itselle kuitenkin on ollut tärkeämpi juttu huomata miten paljon uutta ”vauvahiusta” on lähtenyt kasvamaan, yay! Pakko kyllä mainita, että kun tuotetta käyttään niin ainakin itsellä myös kaikki muu karvankasvu on nopeampaa kuin normaalisti. :D

Oon itse tykännyt kaikista tuotteista ja huomannut muutaman kuukauden käytön aikana kaikista tuotteista positiivistä vaikutuksia. Muistathan kuitenkin että ravintolisät eivät ikinä korvaa monipuolista ruokavaliota ja terveellisä elämäntapoja – ja itseasiassa Nutricure kehottaakin syömään tuotteita ennemmin ennaltaehkäisynä, kuin jo syntyneisiin ongelmiin. Oma ihoni esimerkiksi tarvitsee paljon kosteutusta ja ravinteita kylmillä ilmoilla, joten aijon ehdottomasti jatkaa tuotteiden syömistä nyt kun mennään koko ajan talvea kohti. Voisitte itseasiassa kertoa mulle että miten talventulo näkyy teidän ihonhoito rutiineissa? Löytyykö jotain vippaskonsteja joilla iho pysyy hyvässä kunnossa? :D

Sen verran vielä itse tuotteista, että niitä ei valitettavasti pysty tilaamaan samalla kertaa yhdeltä sivulta, mutta löydät Betaglown täältä, Great skinin täältä ja Rephairin täältä. Tuotteiden omilta sivuilta löydät tarkemmat tuoteselostukset jne. tiedot, mikäli kiinnostuit. :) Lisäksi mulla on teille alekoodi, eli koodilla: SILJA25 saatte -25% jokaisesta Nutricuren tuotteesta! Alennuskoodi on voimassa 17.9. asti.

 


13 Responses to “Hehkuvan ihon ja terveiden hiusten salaisuus!”

 1. Avatar Saila sanoo:

  Hei, hyvä vinkki juuri tuo hiusten hyvinvointiin tarkoitettu ravintolisä, menee kokeiluun:) Haluaisitko kertoa tai tehdä oman postauksen siitä miten ylläpidät tuota tän hetkistä hiusten väriä? Käytätkö jotakin hopeashampoota? :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Kiva että osu sopivaan saumaan, muista käyttää alennuskoodi! :P

   Joo mä käytän hopeashampoota ja/tai hoitoainetta aina sillon tällön hiuksiin, ehkä noin 1-2 krt viikossa. Muuten en oikeen pidä mitenkään erityisesti väriä yllä. :D Ja kuten kuvista näkyy niin hiukset on nyt jo vaalentuneet aika paljon – tohon vaaleeseen on tosi vaikee saada mitään väriä tarttumaan. :( Ajattelin käydä etsimässä jonkun hyvän colormask -tuotteen, voisin kirjoitella siitä sitten jos löydän jonkun oikeesti hyvän! :P

   • Avatar Saila sanoo:

    Kiitos vastauksesta! :) jään ootteleen postausta, itellä ollut kans hakusessa oikeesti hyvä hopeashampoo… Muutkin hiuksiin liittyvät postaukset kyllä kiinnostaa :P

    • Avatar Viivi sanoo:

     Voin ehdottomasti omien kokeilujen perusteella suositella Fudgen hopeashampoota. Ihan hurjan tujua tavaraa, joten kannattaa ehkä aloitella varovasti ainakin jos hiukset on kovin vaaleat. Kyseistä tuotetta on näkynyt ainakin Stockmannilla ja Sokoksissa:)

 2. Avatar deedee sanoo:

  vähän söpö toi vika kuva susta :)

 3. Avatar Anna sanoo:

  Itse talviaikaan käytän aina rich-yövoiteita kasvoilla! Auttaa ihan älyttömästi nuo normaalia rasvaisemmat yövoiteet tuohon aikaan vuodesta kun iho kuivuu niin paljon! Eikä ole aamulla kiiltelevä iho, vaikka mulla on epäpuhdas (=oily skin).
  Kesällä en sit tietenkään käytä mitään rich-yövoiteita, vaan sillon riittää kevyemmät, normaalille iholle tarkotetut voiteet :)

  Jokapäiväinen kasvojenhoitorutiini on puhdistus + kosteutus ja kerran/ pari kertaa viikossa kuorinta. Plus riittävä vedenjuonti päivittäin!

  Mistä nuo ihanat ylimmän kuvan harmaat urheilurintsikat/urheilutoppi on?

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Mä tarviin kanssa paljon kosteutusta ja oonkin itseasiassa löytänyt nyt ihan parhaan tuotteen! :P Tästä tulossa pian postausta!! Mulla on sekaiho joka on talvisin varsinkin tosi pintakuiva ja tarvii myös sen tehokkaan kosteutuksen.. Tosi hankalaa ja oon käynyt varmaan sata erilaista tuotetta läpi..

   Urheilurintsikat on NewYorkerista!! Ne oli jotkut tosi halvat, mutta mä tykkään noista ihan älyttömästi. Sopii hyvin ellei tarvii niin paljoa tukea. :)

 4. Avatar Nina sanoo:

  Hei miten sulla keho reagoi pillereiden lopettamiseen? Ite lopetin vähän aikaa sitten ja nyt odottelen kuukautisten saapuvan :D mut olis kiva kuulla sun kokemuksia!

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Mulla oli ainakin puolvuotta ellei ylikin kroppa ihan sekaisin. :D Kamalinta oli juurikin se että iho meni huonoon kuntoon, hiukset rasvottui yms. Mutta kyllä ne kaikki siitä ajan kanssa tasaantui taas – ja oli ehdottomasti paras päätös ikinä, sillä sen jälkeen vasta alko huomaamaan miten paljon pillerit oli vaikuttaneet päähän. ;D Tuli jotenkin ”normaali” olo ja oli taas oma itsensä!

   • Avatar Sonja sanoo:

    Muakin kiinnostaa tää aihe, suunnittelen pillereiden lopetusta, mutta reaktiot jännittää. Saisko aiheesta postausta?

 5. Avatar Noora sanoo:

  Hei, ei liity postaukseen mutta muistelin että jokunen aika sitten tekisit kulmakarvojen kasvattamisesta postausta, onko tällaista enää tulossa? :) olisin kovasti halunnut lukea ja kuulla sun kasvatusprojektista:)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Joo on tulossa! :) Mutta sitten kun oon ”tyytyväinen” vähän vielä matkaa! :)

Kommentoi