tiistai 10. lokakuun 2017

Ready for winter parties!

Heippa murut! Nyt olisi vuorossa se paljon toivottu juhlameikki-postaus talven juhliin. Tämä kyseinen meikki on mun mielestä todella turvallinen ja simppeli valinta, joka sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen, eikä sen kanssa voi mennä pieleen. ;) Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Elloksen kanssa, sillä sain samalla kokeilla heidän ihania meikkejään. Löydätte postauksen lopusta siis vielä erikseen listan kaikista käyttämistäni meikeistä.

Aivan kuten aiemmin kirjoittelin tässä postauksessa loppuvuoden meikkitrendeistä, koitin itsekkin nyt kokeillä hieman uusia juttuja, vanhoista meikkirutiineistani poiketen. Kuulaus ja kirkkaus on mun mielestä sellaisia avainsanoja, ja niitä lähdin tavoittelemaan tässä juhlameikissä.

Alkuun käytän iholle primeriä (kosteusvoide on laitettu iholle jo aiemmin). Testissä mulla oli Makiashin Fresh & Matt -primer johon oon ollut tosi tyytyväinen. Se jättää ihon freesin tuntuiseksi ja tekee iholle jopa viileän raikkaan fiiliksen. Mutta ennen kaikkea, mun mielestä tuote toimii just niinkuin primerin pitääkin. :)

Seuraavaksi levitin normista poiketen iholle BB-voiteen. Kokeilin BB-voiteita silloin kun ne ekan kerran ”tuli” mutta koska oon aina ollut nimenomaan peittävien meikkivoiteiden fani, ei kyseinen tuote ollut niinkään mun mieleen. Nyt oon puolestaan alkanut kaipaamaan ohutta ja luonnollista tuotetta meikkipohjaan, ja tää Makiashin BB-voide on ollut hyvä. Se jättää iholle kauniin hehkun, ilman että iho edes näyttää meikatulta. Samalla se kuitenkin tasoittaa kivasti ihon sävyä.

Pahimmat epäpuhtaudet tai muutamia jälkiä joita halusin kasvoilta häivyttää lähdin peittämään Makiashin Cover Up Stickillä. Oon tykännyt tästä kombosta ihan hirveesti sillä iho näyttää tosi freesiltä ja tuntuu että se näyttää kevyemmän meikin ainsiosta niin paljon hehkuvammalta ja terveemmältä. :)

Seuraavaksi siirryn kulmiin, ja kuten oon puhunutkin, mun #goals on kasvattaa kulmakarvat joita ei enää tarvitse meikata ollenkaan. Kuitenkin kun teen vähän vahvempaa juhlameikkiä, tulee jostain syystä himotus tummentaa ja muotoilla myös niitä kulmia. Käytinkin hellästi Makiashin kulmakynää täyttämään mahdollisia aukkoja ja tuomaan vähän lisää muotoa kulmille. Otin kulmakynän tämän vaaleimmassa sävyssä, sekä ”levitin” vielä tuotteen Maksiashin Eyeliner/Brow Angle Brushilla ettei kulmakynä erottuisi niin paljoa, ja loisi liian piirrettyä efektiä. :)

Seuraavaksi hyppään luomivärin kippuun. Käytin tästä täydellisestä kolmen sävyn paletista (sävy: ) kaikkia värejä silmämeikissäni. Keskimmäistä ruskeaa koko liikkuvalle luomelle ja häivytys luomivakoon. Seuraavaksi loin vähän ns. banaanivarjostusta tummimmalla sävyllä, ja lopuksi laitoin aavistuksen vaaleinta sävyä kulmaluulle tuomaan liftiä kulmakarvoille. Kuten aiemmin puhui, tällä kaudella silmämeikki saa olla utuinen ja hyvällä tapaa ”sotkuinen”, ja liian tarkat ja täydelliset silmämeikit voi unohtaa. ;)

Seuraavaksi lisäsin ripsiväriä ylä ja alaripsiin. Ihan pakko hehkuttaa tätä kyttämääni Elloksen omaa Beauty By Ellos -ripsiväriä! Se on ehdottomasti mun toisiksi lempparein tuote näistä kaikista meikeistä. Yleensä uudet ripsivärit ei ikinä miellytä mua vaan oon kättänyt samoja merkejä niin pitkään kuin muistan. Tässä on kumminkin mun makuun ihan täydellinen koostumus ja harja! Ripsistä tulee kauniin erotellut ja pität, myös väriä tulee sopiva määrä, eikä ripsistä tule sellaiset paakkuiset kasat! Me likey!

Pohdin pitkään myös sitä, että laitanko meikkiin eyelineriä, ja päädyin lopulta laittaamaan ohuen kissamaisen rajauksen. Tää tuli ihan vanhasta tottumuksesta, sillä oon käyttänyt nestemäistä rajausta juhlameikissä niin kauan kuin muistan. Huomasin kutítenkin heti että ei olisi pitänyt, vaan meikki toimi mun meilestä paremmin ilman. Pisteet kuitenkin tälle hyvälle Makiashin tussimaiselle eyelinerille! :)

Seuraavana mun lempparein tuote!!! Oon niin rakastunut tähän että en voi edes uskoa.. Kyseessähän on siis ihan normali poskipuna (en oo ikinä huomannut poskipunissa kovin suuria eroja muutenkaan), mutta tää kyseinen sävy vaan on mulle aivan täydelline ja sellainen mitä oon koittanut saada käsiini vuosia!! Aijon varjella tätä kun mun omaa lasta. Hahah! Kyseessä siis Makiashin poskipuna sävyssä ”Pale Pink”. :) Poskipuna on ehdottomasti sellainen tuote, että jos et oo aiemmin käyttänyt, sun on pakko ottaaa se nyt käyttöön. Se ero mitä se tuo meikkiin on ihan uskomaton. :)

Lopuksi lisäsin huulille vielä lähes värittömän huulikiillon. Tykkään paljon näistä Beauty By Ellos huulikiilloista, sillä niiden koostumus (sellainen kivalla tapaa tahmea)  on mun mieleen ja ne näyttää huulilla ihanan hehkuvilta. Oon haudannutkin oikeastaan kaikki mattaiset huulilakat ja -punat kaappeihin ja ottanut huulikiillota taas käyttöön. Varsinkin vaaleat nudet ja läpinäkyvät kiilot on nyt pop! ;)

Noniin ja alla näettekin sitten valmiin meikin kokonaisuudessaan. Itse tosiaan jätän kyllä ensikerralla varmaankin vielä eyelinerin tästä pois, mutta muuten tää kyseinen meikki on kyllä tosi mun mieleen! Kerotkaa mulle mitä tykkäätte ja jos joku tuote herätti mielenkiinnoon niin koitan vastailla teille parhaani mukaan!! :)

Kaikki kuvissa näkyvät tuotteet löydätte tästä;

11 Responses to “Ready for winter parties!”

 1. Avatar Annina sanoo:

  Ihana meikki ja nuo sun hiukset! millä värjäsitkään ne?
  Mukavaa viikkoa sulle!

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Kiitos! <3 Hiukset on jo tosi haalistuneet, mutta silti toi väri on kyllä mun mielestä niin kiva! Väri oli Schwartzkopfin Natural&Easy sävyssä 533 "Pohjoismainen tuhkanvaalea". :)

 2. Avatar a-a sanoo:

  Olisi hienoa, jos viitsisit tarkistaa tekstisi ennen julkaisua. Tämän postauksen lukemista häiritsi todella paljon nuo kirjoitusvirheet ja se, että muutenkin teksti näytti siltä, että olet kirjoittanut sen kovassa kiireessä.
  Meikki oli ihan kiva.

 3. Avatar Maija sanoo:

  Kyllä sillä meikillä vaan saa ihmeitä tehtyä naamalle! Ooksä miettinyt mitään kosmetologin/meikkaajan ammattia, kun oot noin taitava meikkien kanssa!

 4. Avatar Lizzie sanoo:

  En kestä oot päässy onisionin videon thumbnailii ja se kans kommentoi sun persettä siinä videossa

  https://youtu.be/HPFiIhfypC0

 5. Avatar Ella sanoo:

  Harmi kun et tee videoilla näitä… Itse tykkään katsoa YouTubesta tutoriaaleja ja tääkin meikki on kaunis, mutta kuvista ja tekstistä ei saa yhtä paljon irti.

 6. Avatar Suvi sanoo:

  Eikö ne enää oo tollaset? Miksei? :o

 7. Avatar Julia sanoo:

  Etkö käyttänyt mitään puuteria tässä? :o

 8. Avatar Sussi sanoo:

  Moi! Käytötkä värillisiä piilareita? Ja jos käytät niin mitä?

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   En käytä mitään! Kokeilin kerran ja pois saaminen oli niin kauhee kamppailu etten oo enää uskaltanut :D

Kommentoi