sunnuntai 15. lokakuun 2017

Volyymiä kulmakarvoihin ja ripsiin luonnollisesti!

Okei nyt saan vihdoin toteutettua teille tämän postauksen, jonka perään onkin jo ihan superisti kyselty! Eli miten oon saanut mun kulmakarvat vihdoin kasvatettua paksummiksi ja tuuheammiksi! Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Swiss Clinicin kanssa.

Nypin joskus ala/yläasteen vaihteessa mun tuuheat omat kulmakarvat ihan pilalle, ja ne oli silloin jotain aivan järkyttävää… Aivan eri paria, ja muutenkin kamalan malliset. Muistan edelleen kun sukulaiset kysyivät jossain sukujuhlissa, että mitä mun kulmakarvoille on käynyt, ja äidin kaverit mainitsivat myös aina asiasta. :D Sen kömmähdyksen jälkeen opin kuitenkin hieman muotoilemaan kulmiani – mutta kappas, muotiin tuli ne ihan ohuet viivakulmakarvat, joten nypin tietysti itselleni sellaiset muiden mukana… Näitä kuvia oottekin voineet blogissa aiemmin nähdä, esim. täällä! Tohon aikaan kulmat oli niiin olemattomat että ne piti aina piirtää. :D Onneksi muoti kuitenkin meni ohi, ja sain kulmiin vähän enemmän paksuutta.

Mulla itselläni on luonnostaan todella paksut, tummat ja tuuheat kulmakarvat, mutta nuorena se ainainen nyppiminen on saanut aikaan sen, etteivät kulmakarvat kasva edes enää samalla tavalla. Pitkään mulla olikin kaikkia koloja jne. kulmissa, jonka vuoksi oon luottanut kulmakynän voimaan niin kauan kuin vaan jaksan muistaa.. Kulmakarvat ovat kuitenkin kasvojen ulkonäön puolesta todella olelliset, ja vuosia piirsin kulmani silloinkin kun en muuten meikannut.

Häpesin nuorempana ihan hirveästi tummia ja tuuheita kulmakarvojani, ja oon blogin aikanakin kertonut että värjäsin niitä ennen säännöllisesti vaaleammaksi. :D Jossain vaiheessa sitten tuuheammat kulmat alkoivat tulla Cara Delevignen myötä muotiin, ja olin tosi ihmeissäni. Mulla kesti pitkään lämmetä tälle muodille, olinhan aina inhonnut omia kulmakarvojani. Ihan vasta ~vuosi sitten päätin että haluan antaa mun kulmille uuden ”mahiksen” ja nähdä miltä ne luonnollisesti näyttäisi. Tää on kuitenkin helpommin sanottu ja tehty, sillä varmasti jokainen kenellä on yhtään tuuheammat kulmat tietää millaista niitä on alkaa kasvattaa takaisin…. Karvoja kasvaa sinne tänne todella epäsiististi, ja nyppimis-himotus on todella iso. :D Mulla kestikin siis pitkään saada kunnolla tämä projekti käyntiin, mutta kesän aikana oon alkanut saada selviä tuloksia. :)

Aloin myös elokuussa käyttää Swiss Cliniciltä saamiani Brow​ ​Enhancer​ – sekä Eye Lash Enhancer ​-seerumeita, joiden avulla oon huomannut selvän eron entiseen, varsinkin kulmien kohdalla! Aloin käyttää seerumeita heti säännöllisesti joka päivä aamuin illoin, ja huomasin tuloksia oikeasti jo todella nopeasti. Uusia kulmakarvoja alkoi kasvaa jotenkin todella tiheään tahtiin ja oon nyppinyt ainoastaan muutamia satunnaisia hajakarvoja pois. Mulle on jopa tullut fiilis että alkaako nää kohta olemaan jo liian paksut, ja sanoin tolle miehellekkin että sanoo sit heti jos alkaa näyttää hassulle. :D Postauksen kuvissa mulla on jotain kulmakynän jämiä kulmissa, mutta uskon että huomaatte silti selvän eron esim tähän!! :O

Ripsissä oon kyllä huomannut myös eron enitseen. Mun ripset on nimittäin mallia ”lehmänripset” eli tuuheat, mutta lyhyet ja todella suorat. :D Kuvissa mulla ei ole ripsiväriä tai mitään, oon ainoastaan taivuttanut ripset, ja mun mielestä näyttää tosi hyvälle! Ripset eivät ole kasvaneet mitenkään pilviin asti, mutta ne tuntuvat selvästi ”terveemmiltä” jos ymmärrätte mitä tarkoitan! :D Ennen käytin esimerkiksi aina uloslähtiessä tekoripsiä, sillä en saanut omiin ripsiini haluttua volyymiä, nyt en oo pahemmin edes kaipaillut tekoripsiä enää – ripset taipuvat myös paremmin kuin ennen.

Jos kiinnostuit näistä, niin laitan loppuun vielä pienen infopaketin!

Swiss Clinicin Beauty Kit Eyes -paketti sisältää Brow Enhancer Seruumin, sekä Eye Lash Enhancer Seerumin. Hintaa paketilla on 89€ josta saatte nyt alekoodilla Silja10 -10 euroa 15.11. saakka. :) *Tilaa täältä*

Brow Enhancer seerum tekee kulmakarvoista tiheämmät, täyteläisemmät ja terveemmät täysin luonnollisesti vain muutamassa viikossa. Tuote on helppo levittää kulmiin harjaspään avulla. Tämä palkittu yhdiste kohdistuu kantasoluihin ja lisää karvojen kasvua ja vähentää niiden lähtöä. Kun olet saavuttanut haluamasi tuloksen voit vähentää käyttökertoja niin, että ainoastaan ylläpidät kulmakarvojen kuntoa silloin tällöin.

Eye Lash Enhancer Serum stimuloi silmäripsien kasvua ainutlaatuisten kliinisesti todistettujen ainesosien avulla. Kaavan ytimestä löytyy palkittu Redensyl TM . Eye Lash Enhancer Seerumi antaa sinulle pitkät, kauniit ripset vain 3–6 viikossa. Saavutettuasi halutut tulokset suositellaan tuotetta käyttämään 2-3 kertaa viikossa tulosten ylläpitämiseksi.

 

With love, Silja


15 Responses to “Volyymiä kulmakarvoihin ja ripsiin luonnollisesti!”

 1. Avatar Moih sanoo:

  Wau hyvältä näyttää! Toivottavasi alkaisit taas tekemään enemmän näitä postauksia kun välillä pidät pidempiäkin taukoja :( Joko kävitte Tukholmassa, kuvasitko vlogia sieltä tai niitä haaste juttuja Tatun kanssa mistä mainitsit instastoryssä vai jäikö sekin asia..?

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Ollaan lähdössä huomenna sinne, mutta suunnittelin että saisin pikaisesti reissun jälkeen kuitenkin matskua ulos, eli yritän että esim. viikonloppun aikana olis video valmiina! :) Muutakin postausta on kyllä tulossa!

 2. Avatar Hippu sanoo:

  No oisit nyt ees laittanu oikeasti meikittömät kulmakarvat että näkisi onko oikeasti auttanut eikä mitään ”jämiä” eli kokonaan meikatut.

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Uskon että tosta näkyy ihan hyvin kuitenkin miten vahvat kulmakarvat on. :) Ei noita yksittäisiä karvoja kuitenkaan pysty piirtämään.. heh!

 3. Avatar 112233445566 sanoo:

  Muistan kun teininä jumaloin sun kulmia ja yritin tehdä itselle samanlaiset haha !

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Eikä hahaha! :D

   • Avatar - sanoo:

    Hahah mäki halusin sillon nuorempana samanlaiset kulmat! ja itellä myös tosi vahvat ja tummat kulmat ja menin sitte nyppimään ne kans oikeesti ihan kamaliks viiruiks :D Onneks ne kasvo takas! On se jännä miten tää kulmakarva muoti aina muuttuu

 4. Avatar Hii sanoo:

  Vau, onpa kauniita kuvia! Kulmat näyttää täydellisiltä ja iho hehkuvalta! Olisi mukava, jos tekisit postauksen tai videon youtubeen ihonhoitorutiinista (ei sponsoroitu vaan ihan rehellinen niillä tuotteilla ja tavoilla, joita oikeasti käytät) ja perus hehkuvan arkimeikkitutorialin, jossa olisi esimerkiksi pääosassa luonnolliset kulmat ja hehkuva meikkipohja (ja parasta olisi jos tekisit tämänkin tuotteilla joita ihan oikeesti käytät ja oot käyttänyt). :) Käytätkö jotain kasvosuihketta/setting sprayta?

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Kiva kuulla, joo voin todellakin tehdä! :) Tosin mm. näitä tuotteita käytän siis ihan oikeastikkin, heh! Joo kyllä mä välillä käytän, mutta lähinnä ”ilta”meikissä!

 5. Avatar Sanni sanoo:

  Moi, oon seurannu sun blogia jo monta vuotta ja se on oikeastaan ainoo blogi mitä säännöllisesti luen. En tarkota tätä mitenkää hyökkäävästi, mutta tuntuu et ku postauksia tulee suht harvoin ja useimmiten ne on yhteistyö postauksia, et kaikki on postaukset on vaa kirjotettu kiireellä eikä niiden eteen oo nähty paljon vaivaa. Olis kiva jatkossa saada enemmän sellast kivaa höpöttelyä ja kuulumisia. Ku tosi moni postaus koskee jotai yhteistyötä. Mutta toivotan sulle hyvää syksyä ja kulmakarvasi näyttävät tosi hyvälle nykyään. :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Mä ymmärrän! Se on tosi inhottavaa mullekkin postata pelkkiä sponsoroituja postauksia peräkkäin kun ei kerkeä tekemään mitään muuta sinne väliin. Mulla on vaan ollut niin paljon kaikkea muuta että blogi jäi hetkeksi hiljaisemmaksi, niin sitten kun oli kuitenkin etukäteen sovittuja yhteistyöpostauksia niin ne pitää tietysti hoitaa ajallaan. :) Nyt on kuitenkin kaikki pahimmat kiireet ja stressi ohi ja alan postaamaan ihan normaalisti kaikkia höpöttelyjä ja muita juttuja! :)<3

 6. Avatar netta sanoo:

  Mun mielestä sun kulmat on liian paksut ja tummat verrattuna muuten naturaliin ja kevyeen lookiin. Silmiä voisit tosiaan korostaa enemmän jos pidät noin tuuheita kulmia. Tää oli vain mun mielipide, ei pahalla! :-)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Tässä nyt ei siis oo haettu mitään ”lookkia” :) Lähinnä näyttää miten hyvin vahvistuneet mun ripset ja kulmat on!

  • Avatar Juuli sanoo:

   oon ihan eri mieltä. upeat kulmat!

 7. Avatar juuso sanoo:

  Kaulaaukko ja paita näyttää niin hyvältä ettei sanat riitä kuvaamaan. Ei mitään lisättävää… Perfect curves! Pakko sanoa anteeksi vain:O

Kommentoi