maanantai 30. lokakuun 2017

Kiireisen TAI laiskan päivän pelastaja + Arvonta!

Kun kyselette aina paljon sen perään mitä mä syön, niin ihan pakko tulla vinkkaamaan teille yksi kiireisen arjen pelastus. Sain nimittäin joku aika sitten Knorrilta testiin näitä Snack Pot -valmisruokia, joita on meillä ollut siitä lähtien aina kaapissa odottamassa sopivaa päivää. Sopiva päivä on yleensä ainakin mulla sellainen, jolloin ei oo paljon aikaa ruokailuille kun oon esim. jossain kuvauksissa, tai hiihdän Helsingin ja Porvoon väliä työjuttujen takia, tai jos mulla on vaikka vapaapäivä enkä halua tehdä yhtään mitään. :D Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Knorrin kanssa.

id-kuva

Nää postauksen kuvat on esim. otettu päivänä jolloin mä tein kotona töitä koneella, hiukset likasina ja väsyneenä, eikä meillä ollut jääkaapissa mitään syötävää.. Mikä pelastus hirveessä nälässä, kun ei tarvinut lähteä kauppaan! :)

Makuvaihtoehtoja tästä löytyy muutamia erilaisia (esim. Spaghetti Bolognese, Spaghetti Napoli ja Rice Curry), ja mun lempparit on kuvassa näkyvät, eli pasta Carbonara ja Bacon& Onion -muusi. Kaikkien versioiden valmistaminen on kuitenkin yhtä helppoa; kuppiin lisätään ainoastaan hieman kuumaa vettä, ja odotellaan hetki. 5 minuutin ja parin sekoittamisen jälkeen ruoka on valmista! Ja juuri tän takia mä tästä tykkäänkin – niin helppoa että tän voi tehdä vaikka bussissa, kunhan sulla on kuumaa vettä käytössäsi. Veden voi ottaa kotoota mukaan vaikka termospullossa, tai käydä hakemassa jostain kioskilta tms. Ruoka valmistuu siis käden käänteessä niin kotona, kuin jossain menossa mukana!

Mun mielestä tää olis helppo eväs mukaan vaikka lentokoneeseen, mitäs sanotte? Ainakin itsellä kun tulee lennettyä välillä euroopassa noita lyhyempiä lentoja, niin tää olis just hyvä mukaan. Oon niin huono syömään kotona etukäteen kiireessä, joten Snack Pot laukkuun ja lentokoneessa sitten pyytää vain kuumaa vettä? :)

Haluan myös laittaa teille tuotepaketteja testaukseen, eli tuttuun tapaan kommentoimalla tähän postaukseen missä tilanteessa Knorrin Snack Pot olisi sulle täydellinen ateriaratkaisu, osallistut mukaan kilpailuun. Arvon kommentoijien kesken muutaman tuotepaketin, josta löytyy kaikki viisi herkullista makua! :) Aikaa osallistua on viikko, eli 5.11 asti, jonka jälkeen arvon voittajat. (kilpailun säännöt löytyvät täältä)

With love, Silja


105 Responses to “Kiireisen TAI laiskan päivän pelastaja + Arvonta!”

 1. Avatar Juulia sanoo:

  Hektisenä päivänä kun aikaa tai jaksamista ei löydy ruuan laittoon!

 2. Avatar Vilmushka sanoo:

  Tämmönen ois ihan mahtava eväs pitkän koulupäivän ja kuntosalin väliin! Oon ihan hulluna kaikkiin pastaruokiin ja ois mielenkiintosta päästä testaamaan näitä :)

 3. Avatar Marine sanoo:

  Nämä olisi loistavia välipaloja töiden jälkeen jolloin kaapissa ei ole mitään valmista. Koirat odottavat lenkitystä töiden jälkeen niin heti ei myöskään ehdi jäädä kokkailemaan. Sekä töissä tämä olisi välillä loistava välipala. Kiva hätävara.

 4. Avatar Anne sanoo:

  Yksinkertaisesti nää ois käteviä töissä, teen nimittäin erittäin hektistä työtä. Toki muutenkin, silloinkin kun ei vaan oo energiaa tehä ruokaa :D

Kommentoi