maanantai 13. marraskuun 2017

Date Night @ Krog Madame

Me oltiin Tatun kanssa viime viikolla viettämässä laatuaikaa, eli käytiin vähän paremmin syömässä kahdestaan keskustassa. Mun mielestä on tosi tärkeetä tehdä parisuhteessa myös sellaisia ns. spesiaali juttuja sen normaalin yhteisen arjen lisäksi, ja me tehdäänkin kyllä paljon kaikkea kivaa! Joku mun kaveri joskus sanoikin, että me ollaan koko ajan tekemässä jotain kahdestaan tai lasten kanssa. :D

Meillä oli tosiaan ystävän suosituksesta viime torstaina pöytävaraus ravintola Krog Madameen, joka sijaitsee Kampissa Lapinlahden kadulla. Tilattiin alkuun yhteiseksi alkupalaksi Cambas y chorizo, eli chorizo-makkaraa ja tiikerirapua punaviinireduktiossa. Muhun iski Krog Madamessa nimenomaan tää alkupala / tapas menu, josta olisin voinut syödä vaikka kaikki. Aijotaan ehdottomasti mennä tonne joku kerta uusiksi syömään ihan vaan kaikkia eri alkupaloja!

id-kuva

Tatu söi pääruuaksi Carne dél dían eli päivän lihaa ja kauden kasviksia ja mä puolestaan otin tällä kertaa kalaa, eli pescado dél dían. Molemmat annokset oli tosi hyviä ja isoja, multa jäi ruokaa ylikin sillä muuten en olisi kyllä jaksanut jälkkäriä mitenkään päin. :D Jälkiruoka päätettiin taas jakaa sillä oltiin niin täynnä.. Eli loppuun syötiin vielä fondant de chocolat joka sisälsi parhaan suklaafondantin jota oon syönyt hetkeen, mustikkasorbettia sekä mantelicrumblea ja marjoja.

Jäätiin ruuan jälkeen vielä hetkeksi istuskelemaan ja juotiin yhdet drinksut! Mulle Krog Madamen oma mojito ja Tatu joi muistaakseni gt:n. Tunnelma oli ihanan viihtyisä ja henkilökunta todella osavaa ja saatiin kivaa palvelua. :)

Ehdottomasti suositus tälle mestalle jos etsitte kivaa paikkaa illallistreffeille tai ootte muuten vaan menossa syömään/istuskelemaan jonnekkin kivaan paikkaan. Krog Madame on kuulemma varsinkin viikonloppuisin tosi täynnä, eli kannattaa melkein varata pöytä jos ootte sinne suuntaamassa isommalla porukalla.

With love, Silja


15 Responses to “Date Night @ Krog Madame”

 1. Avatar Jaana sanoo:

  Ootte hyvännäköinen pariskunta ja ravintola näyttää kokeilun arvoiselta Mistä sun paita on jos voi kysyä?

 2. Avatar Minttu-Maaria sanoo:

  Hei, tuli mieleen että sellanen postaus ( sarja ? ) vois olla kiva, jossa esittelet tai vinkkaat hyviä paikkoja viettää laatuaikaa kumppanin kanssa tai tapoja hoitaa parisuhdetta kahdestaan ja perheen kesken. Ihan vaikka konkreettisia esimerkkejä Porvoosta ja Helsingistä tai sitten muuten vaan yleisemmällä tasolla. Molempi parempi. Kiitos mielenkiintoisesta sisällöstä, oot ihan huippu<3

 3. Avatar mm sanoo:

  Moi! Ulkoilette kuvien mukaan paljon kansallispuistoissa yms. niin olisi kiva kuulla siellä porvoossa/sipoossa päin olevia kivoja ulkoilupaikkoja? Sitten kuten ylempi kommentoija oli kirjoittanut niin vinkkejä Porvoosta, rafloja, muita paikkoja missä käydä. Porvoo on niin tunnelmallinen joulun aikaan :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Joo ehdottomasti on haaveissa tehdä postausta meidän ulkoilupaikoista! Mikään ei oo parempaa kun tehdä retki kauniisiin maisemiin. :) Kiitos vinkeistä! <3

 4. Avatar PP sanoo:

  Gambas, ei ”cambas”. Ja carne/pescado del* día, ei heittomerkkiä ”del”:iin…

 5. Avatar Sanni sanoo:

  Moikka! Mul tuli mieleen, et varmaan oot kuitenkin tietoinen et aina välillä huhutaan sun ja Tatun eronneen, niin miltä se susta tuntuu? Osaatko ottaa asian kevyesti etkä kauheesti välitä vai tuntuuko ne susta pahalta?
  Ihmetyttää mistä kaikesta ihmiset ”päättelee” toisten eronneen. Paras oli kun pariskunnan toinen osapuoli ei ollu tykänny toisen IGkuvasta. Niinku ihan oikeesti, mitä?! Sehän se onki yks eron pää merkeistä..

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Oon tavallaan niin sinut itseni ja ”meidän” kanssa ettei mun tarvii enää miettiä/pelätä mitä muut puhuu. Me itseasiassa erottiin/pidettiin taukoa keväällä/alkukesästä mutta päätettiin että halutaan kuitenkin vielä jatkaa yhdessä. Mä en silloin siinä tlanteessa halunnut kirjoittaa blogiin mitään kun tarvitsin omaa aikaa, enkä tiennyt mitä tulee tapahtumaan. Ja nyt kaikki on oikeestaan paremmin kuin ikinä. :) Niin mulla kuin meidän suhteessakin siis. :D

 6. Avatar C sanoo:

  Heippa,
  Esimerkkinä edellinen postaus. Miksi pyydät mielipiteitä/neuvoa ka sit kun ihmiset käyttää aikaa ja kirjottaa sulle et enää vastaakaan ”loppuihin” vaikka jatkat seuraavan postauksen kommentteihin? Miksi et voi nähdä sitä vastaamisen, vai onko liian suuri työ?

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   En yleensä vastaile enää edellisen postauksen kommentteihin kun julkaisen uuden postauksen. Kannattaa siis kysellä aina uusimmassa postauksessa jos on jotain. Luen kyllä kaikki kommentit läpi, ja olen tietysti todella iloinen siitä että ihmiset jaksaa kommentoida ja jakaa omia tarinoitaan. Ne merkkaa mulle paljon! :)

 7. Avatar Annette sanoo:

  Pakko kans kommentoida tuohon kommentointi asiaan. Itse en kovin usein blogeihin laita viestiä, mutta kun sitten kommentoi ihan ajatuksen kanssa vähän pidemmän viestin ja varsinkin jos kysyy jotain, niin on toki siihen viestiin odottaa myös vastausta. Jos blogin pitäjä ei vastaile, niin toki se vaikuttaa vähän ikävältä. Itse koen että se vastailu kuuluu vahvasti myös bloggaajan työhön. Itse olen tänne kirjotellut aikasemmin ja kysynyt pari kertaa jtn ja saanut vastauksen, mutta useimmat välttämättä eivät. Ihan sillä vaan että se on kiva juttu lukijalle että huomioi. :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Kyllä mä yritän aina kysymyksiin vastailla, mutta muut kommentit jää joskus vastaamatta myönnän… :) Kiitos kuitenkin palautteesta, koitan tehdä tähän muutosta koska kuten sanoin, kommenit on mulle tosi tärkeitä ja arvostan sitä että jaatte omia mielipiteitä/kokemuksia jne. mulle <3

 8. Avatar tipsu sanoo:

  Pitäis lukea jossain et yhteistyössä jonkun yhtiön kanssa tehty postaus…

Kommentoi