tiistai 21. marraskuun 2017

Suorat, puhtaat ja valkoiset hampaat!

Hampaat… Ne on olleet aina mulle super iso juttu. Pienenä inhosin mun vinoja hampaita yli kaiken, ja sitten suussa oli hammasraudat kolme piiitkää vuotta. Niiden vuosien aikana mua kiusattiin paljon, enkä edes halunnut tutustua uusiin ihmisiin sillä häpesin rautojani niin paljon. Kun sain hammasraudat pois, en voinut uskoa sitä tunnetta todeksi – olin kuin uudestaan syntynyt. 😀 Siitä päivästä lähtien oon koittanut pitää hampaistani niin hyvää huolta kuin mahdollista. Ainakin ekat puoli vuotta pesin hampaita 3-4 kertaa päivässä että ne pysyis valkosina ja kauniina, haha! Sen jälkeen oon kuitenkin tyytynyt siihen kahteen kertaan vuorokaudessa – mutta oon lisäksi valkaissut hampaani muutamaan kertaan. 🙂

Siinä pieni pohjustus mun hampaiden historiaan, ja nyt mä aattelin puhua teille hieman paremmin mun tän hetkisestä hampaiden hoidosta! Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Oral-B:n kanssa, sillä mulla on menossa heidän kanssaan tällä hetkellä mielenkiintoinen haaste! Osa teistä varmaan bongasikin hetki takaperin mun instan Storyssä kuvia hammaslääkärin vastaanotolta, jossa olin tarkastuksessa.. Käytiin ihanan Kaivopuiston Hammaslääkäriaseman Reetan kanssa läpi mun hampaiden kuntoa ja hygieniaa, sekä  juteltiin uudesta Oral-B:n Genius sähköhammasharjasta jonka otin käynnin jälkeen käyttöön. Vanhat ”käsikäyttöiset” hammasharjat lensi meidän kotona roskikseen, ja kuukauden päästä tsekataan mitä testijakson aikana on tapahtunut.

Mulla ei oo oikeestaan ikinä olleet mitenkään helposti reikiintyvät hampaat, eikä muutenkaan hampaiden kanssa ole ollut muita kuin purennallisia ongelmia. Voi olla että mulla on ehkä yksi paikka jossain, jos sitäkään.

Nyt mulla oli kuitenkin jostain syystä pari ihan alkavaa reikää takahampaissa, jotka ei siis vaatineet vielä paikkausta, mutta olen onnellinen että tämä hammasharja-kokeilu tuli juurikin tähän saumaan ja sain pienen lisä-boostin hampaiden hygienian hoitoon. Oon viime aikoina ollut vähän tavallista laiskempi hampaiden harjauksen suhteen ja myönnän, että oon muutamaan otteeseen väsyneenä pitkän päivän jälkeen unohtanut illalla hampaiden pesun… Apua, kehtaako tälläistä edes myöntää?? 😀 Niin tai näin; laiska hampaiden harjaus + ahdas suu = ei mikään ihme että on reiän alkuja!

Nyt oon viikon ajan pessyt hampaat huolellisesti tolla mun uudella Genius Rose Gold -sähköhammasharjalla, ja oikeesti oon miettinyt että miksi, MIKSI oon viimeiset pari/kolme vuotta pessyt hampaani niillä normaaleilla hammasharjoilla, enkä ostanut uutta muutossa hävinneen sähköhammasharjan tilalle? Puhtauden tunne suussa on ihan eri levelillä ja hampaiden harjaaminen on muutenkin jotenkin paljon siistimpää näin. 😀

id-kuva

Tähän mun testijaksoon kuuluu nyt tosiaan käyttää tätä uutta harjaa n. kuukauden ajan, jonka jälkeen mulla on uusi hammaslääkäriaika. Siellä kuulen sitten itse vähän tarkemmin siitä, onko mun suuhygieniassa tapahtunut jonkinlaista muutosta. Sen verran voin kuitenkin sanoa jo nyt, että oman tuntuman mukaan eron huomaa jo. 🙂 Palaan kuitenkin raportoimaan teille vielä myöhemmin lisää tästä mun ja Oral-B:n kokeilusta!

With love, Silja


19 Responses to “Suorat, puhtaat ja valkoiset hampaat!”

 1. Maria sanoo:

  Tosi kaunis vallkoinen hymy sulla!:-)
  Millä valkaisulla oot saanut noin valkoisen lopputuloksen?
  Mulle on tehty kaksi erilaista valkaisua, eikä hampaista tullut kummallakaan kerralla noin valkoiset.:(
  Olen aina huolehtinut hampaista hyvin ja reikiä ei ole.
  Kahvi on paheeni…

 2. Katja sanoo:

  Mulla kutisee nenä sähköhammas harjasta ja kutisee niin paljon ettei pysty,, mä joudun pesemää eka tavallisella et saan pestyä ja sit kutittelen sähköhamppiksella sen minkä sit kestän!!

  • Heltsu sanoo:

   Mulla ihan sama! Kutisee sikana nenää

   • lifeofsilja sanoo:

    Hahah, mullakin oli ennen sama mutta nyt ei oo kutissut yhtään?? Eli onkohan noiden harjojen tekniikassa muuttunut joku?

    Ja mun mielestä silti se hetken kestävä nenän kutiaminen olisi pienempi paha kuin likaiset hampaat… 😀

 3. N sanoo:

  Moikka!

  Tykkään sun blogista pääasiassa paljon ja täällä on hyvä ja rento tunnelma sekä laadukkaita kuvia 🙂 Pakko kuitenkin antaa palautetta näistä yhteistyöpostausten määrästä, joita tuntuu olevan melkein (tai yli?) 50% sun blogimateriaalista. Lukijana tähän kyllästyy aika nopeasti, eikä jaksa lukea näitä postauksia niiden määrän takia laisinkaan. Yhteistyöpostaukset silloin tällöin on mielenkiintoisia ja niihin jaksaa jopa paneutua, mutta näin isolla syötöllä alkavat vaikuttaa vähän väkisin väännetyiltä. Blogin laatu ja uskottavuus lifestyle-blogina siis kärsivät pitkällä tähtäimellä (mun mielestä) tämän takia.. Tarkoitus ei missään nimessä ollut lytätä vaan antaa rakentavaa palautetta.
  Tsemppiä loppusyksyyn ja muutenkin blogihommien pariin!

  • Maaju sanoo:

   Valitettavasti joudun komppaamaan edellistä 🙁 Sun blogi on ollut monien vuosien ajan ehdoton lemppari mutta nykyään on ruennut tuntumaan että sulla ei ehkä ole motivaatiota ylläpitää blogia? En toki tiedä sen kummemmin mutta nykyään sun blogiin tullessa on hieman pettynyt olo kun tuntuu että suurin osa postauksista on niitä yhteistöitä ja sun oma ihana persoona ja tyyli puuttuu. Ymmärrän toki myös, että seuraajamäärien kasvaessa ei halua jakaa elämäänsä samalla tavalla ja että postaustahti ei voi pysyä vuodesta toiseen yhtä kovana mutta kaipaan sitä vanhaa meininkiä. Postaustoiveina esim my day, lisää asiaa tyylistä ja hippoakin voisi näkyä pitkästä aikaa:) Ihanaa loppusyksyä ja joulun odotusta❤️

  • Sara sanoo:

   Samaa mieltä! Itse luen kyllä yhteistyöpostauksetkin, mutta muukin ns. old schoolimpi bloggausmatsku olis myös jees. Ei tarvitse tapahtua mitään maailmaa mullistavaa, että siitä voisi blogata, arkisemmatkin jutut kiinnostaa 🙂

  • Jenni sanoo:

   Joo samaa mieltä! Ymmärrän kyllä et vuosien jälkeen into alkaa hiipumaan blokkailustakin 🙁

   • lifeofsilja sanoo:

    Hei kiitos palautteesta, tiedän kyllä itsekkin että voi olla puuduttavaa luettavaa jos joku postaus ei kiinnosta, mutta mielestäni silti yhteistyöt mahdollistavat todella monipuolista sisältöä blogiin, ja antaa mulle esimerksi mahdollisuuden moniin arvontoihin jne. 🙂

    Toiseksi mulla on jäänyt niitä ”omia” postauksia tekemättä jonkun verran, sillä oon ollut niin kiireinen. 🙁 Tsemppaan nyt ehdottomasti tämän kanssa ja koitan tuottaa rikkaampaa sisältöä! 🙂

    • Sandra sanoo:

     Haluaisitko kirjoittaa postauksen sun ”muusta elämästä”? 🙂 Kun valitat aika usein että sulla on tosi kiire, että blogiin ei ehdi keskittyä, niin olisi tosi kivaa ja mielenkiintoista kuulla mitä teet muulla ajalla 🙂 Siis ootko muualla töissä, opiskeletko? Kun lukijalle tietenkin näkyy vaan tää sun bloggaus ja se ei nyt niin kauheen aktiivista oo ollu 🙂

 4. Maria sanoo:

  Nyt kun muut puhuu asioista, jotka blogeissa ärsyttää, niin kerronpa minäkin oman harmitukseni.
  Minua harmittaa, että monet blogaajat pyytävät kommentoimaan ja kertovat nauttivansa lukea kommentteja, mutta kuitenkin lähes jokainen jolle kommenttia tai kysymystä olen laittanut, on jättänyt vastaamatta.
  Onko se liikaa aikaa vievää vastata, jos postauksessa on esimerkiksi alle 10 kommenttia kokonaisuudessaan?
  En odota vastausta jos kehun asua tms.mutta jos kommnetissa on kysymys, niin eikö siihen voisi vastata samalla kun kommentin hyväksyy?
  Ei kuitenkaan ole kysymys siitä, että kommentteja olisi esimerkiksi sata, jolloin vastaamiseen menisi hirveästi aikaa.:-)

  • lifeofsilja sanoo:

   Heippa, mä pyrin kyllä vastailemaan kaikkiin kommentteihin (varsinkin kysymyksiin) parhaani mukaan, mutta esim. tähän postaukseen tulleisin kommentteihin en ollut kerinnyt vielä vastaamaan. 🙂 En oo ollut itse kotona hetkeen ja mun kone oli, joten siksi jäi vastaileminen näin myöhäiseksi. 🙁 Pahoittelut tästä kaikille.

 5. Anonyymi sanoo:

  Sun kulmakarvat on täydelliset!! Ootko laittanu niitä jotenkin näissä kuvissa, näyttää iha täydellisen sävyseltä, et ois kiinnostavaa tietää et mikä tuote ja sävy kyseessä? 🙂

  • lifeofsilja sanoo:

   Voi vitsi, mun muistaakseni niissä ei ole mitään juuri näissä kuvissa. 😀 Jos on jotain niin Milanin ”easy brow tinted fiber gel”:iä sävyssä Natural taupe. Se on mun go to nykyään kun ei tarvii enää kulmia piirtää!! <3

 6. Myy sanoo:

  Sulla on kyllä ihan mielettömän kauniit hampaat! Omatkin on oiottu, mutta ne on alkanu vuosien myötä liikkua eikä rivi ole enää ollenkaan yhtä siisti kuin silloin heti oikomishoidon jälkeen. Eikä mulla muutenkaan ole noin kauniin muotoiset ja -kokoiset hampaat. Oot onnekas. <3

 7. Kaisa sanoo:

  Vähän tyhmä kysymys mutta tiedäks mistä saa ostettua suomessa guccin laukkuja? 🙂 Aattelin sulta kysyä kun tiedät muodista paljon! 🙂

  • lifeofsilja sanoo:

   Hmm en oo kyllä yhtään varma saako niitä suomesta mistään liikkeestä? Helsingissä ehkä Lux Bag tai Della Marga voisi myydä? 🙂 Itse ehkä tilaisin Net-a-Porterista jos tietäisin mitä haluan! 🙂

Kommentoi