torstai 30. marraskuu 2017

Älykästä hampaidenpesua / Oral-B Genius Rose Gold -arvonta!

Kerroin teille aiemmin mun haasteesta Oral-B:n kanssa, ja nyt se saa jatkoa kun kerron teille vähän enemmän tästä sähköhammasharjasta joka mulla on testissä jakson ajan – ja sen jälkeen, niin paljon olen tykännyt! Postaus on siis toteutettu tuttuun tapaan kaupallisessa yhteistyöss Oral-B:n kanssa. :)

Mulla on tosiaan nyt ollut vähän vajaa kuukauden käytössä Oral-B:n Genius Rose Gold -niminen sähköhammasharja, joka on myös hammaslääkärien suosittelema. Oon ollut ihan älyttömän tyytyväinen harjaan, ja myös Tatu on moneen otteeseen kommentoinut nimenomaan sitä, kuinka puhdas fiilis hampaiden pesun jälkeen tulee. Like no other!! Kuten sanoin jo aiemmassa postauksessa vasta muutamien käyttökertojen jälkeen, niin en ymmärrä miten oon voinut elää tavallisella hammasharjalla aiemmin.. Ehkä se johtui siitä kun en tiennyt paremmasta? :D

Hammasharjalle on olemassa oma appi joka mulla on tietysti ladattuna puhelimeen! Tästä applikaatiosta on ollut hirveesti apua hampaidenpesun seuraamisen kannalta, sillä se kerää talteen tiedot jokaiselta harjauskerralta, ei tarvitse tehdä muuta kuin avata appi puhelimesta ja asettaa se mukana tulevaan puhelintelineeseen. Mä en oo ihan hirveesti tota appia vielä käyttänyt sillä se vaatii tietysti oman aikansa, mutta alta näette vähän mieltä se näyttää sekä mun tilastoja. :D

Appista löytyy monia eri ominaisuuksia, voit esimerkiksi seurata applikaation myötä hampaiden pesua Position Detection -toiminnolla. Position Detection on paikannusteknologia, joka älypuhelimen kameran avulla havainnoi suun puhdistamattomat alueet
varmistaen, ettei mikään suun alue jää puhdistamatta. Se myös kertoo myös luonnollisesti koska tulee valmista. :D

Hammasharjan mukana tulee myös ihan superkätevä matkakotelo, jossa voi samanaikaisesti ladata sekä sähköhammasharjan että puhelimen. Matkakoteloon (kuva alla) mahtuu rungon lisäksi mukaan kaksi harjaspäätä.

HUOM! Sain myös järjestää teille ihan hiukean arvonnan, eli arvon tällä kertaa yhdelle onnelliselle oman Oral-B:n Genius Rose Gold -paketin johon kuuluu hammasharja sekä Gum & Enamel Repair -hammastahnaa!! Paketin arvo on 300€, ja osallistut mukaan kommentoimalla mulle miksi haluaisit sen. Ehkä sullakin on vielä käytössä tavallinen hammasharja, tai vanha sähköhammasharjasi kaipaisi päivitystä? Voit myös esimerkiksi antaa paketin jollekkin joululahjaksi. :) Kilpailun tarkemmat säännöt löydät täältä, ja arvonta suoritetaan 7.12. Onnea kilpailuun! ♥︎

With love, Silja


555 Responses to “Älykästä hampaidenpesua / Oral-B Genius Rose Gold -arvonta!”

 1. Marianna sanoo:

  Mulla on koko ikäni ollut ongelmia hampaiden kanssa, vaikka huollan hampaitani aamuin illoin. Hammaslääkärissä tulee ravattua miltei kuukausittain, eikä vielä tehokasta keinoa reikiintymisen ehkäisyyn ole löytynyt. Ehkä tästä kyseisestä harjasta olisi siihen apua etenkin tuon puhelinappin myötä. On tuo harja niin kauniskin!

 2. Jenni sanoo:

  Sähköhammasharjan osto on ajankohtaista, ja tuo harja vaikuttaa tosi hyvältä! Matkakotelo myös tosi kätevä, etenkin kun siinä saa puhelimen samalla ladattua.
  Ja onhan tuo nyt hammasharjaksi nätti kun mikä ;)

 3. Anne sanoo:

  Oma sähköhammasharja on tulossa tiensä päähän ja on muutenkin liki halvinta mallia. Olisipa kiva saada tällainen heittämällä laadukkaampi tuote sen tilalle. :)

 4. Nea sanoo:

  Oon jo pidemmän aikaan himoinnut tätä sähköhammasharjaa ja olisin tosiaan uuden harjan tarpeessa! :)