torstai 07. joulukuun 2017

(Joulu)Lahjaideoita miehelle + Lahjakortin arvonta!!

 

Mä esittelin hetki takaperin nopeesti Instagramin Storyssä DickJohnson.fi:n mulle lähettämiä miestentuotteita, ja niistä tuli sen verran kyselyitä että lupasin esitellä teille mun lemppari lahjaideoita miehelle/poikaystävälle/isälle jne. Tuotteet on saatu kaupallisessa yhteistyössä Dick Johnsonin kanssa. :)

Mä oon itse luonteeltani varsinainen esteetikko, ja rakastan kauniita purkkeja/pakkauksia, sekä pieniä kivoja yksityskohtia kaikissa erilaisissa tuotteissa. Miesten (marketti)kosmetiikkatuotteet on mun makuun yleensä todella rumia ja ehkä vähän ”lapsellisia”, joten sen sekä tietysti tuotteiden laadun puitteissa nää on mun mielestä ihan huippuja lahjoja. Sopii miehelle joka a) arvostaa hyviä tuotteita TAI b) joka ei niin itse jaksa panostaa ”kauneuden hoitoon”, vaan tarvitsee pientä apua tyttöystävältä aina silloin tällöin. ;)

Ensimmäisenä Daimon Barberin laadukas kasvovoide, joka kosteuttaa ja elävöittää kasvojen ihoa. Purkki saa ehdottomasti ulkoasustaan 6/6 multa ja muutenkin tykästyin kovasti tähän merkkiin. :) Löydät tuotteen täältä.

Seuraavana Daimon Barberin Texture Clay hiusvaha, jolla saa aikaan vahvaa pitoa sekä trendikkään mattalookin. Pakko myöntää tähän väliin että mä myös itse käytän välillä miesten vahoja pitämään ns. vauvahiukset kurissa, jos mulla on esimerkiksi korkea ponnarikampaus. täältä!

Toisena vahana vähän edullisempi, mutta mun mielestä silti myös tyylikäs vaihtoehto – eli Dick Johnsonin oma, suomessa valmistettu hiusvaha, joka lupaa myös mattaisen ja vahvan pidon. Annoinkin tätä Tatulle testiin kun se just valitteli että voisin käydä ostamassa sille uuden vahan, ja tykkäsi kuulemma kovasti. ;) täältä!

Viimeisempänä vähän erilainen vaha miehelle jolta löytyy huumorintajua. Tai ehkä tää on joillekkin myös todella tarpeellinen vaha (mistä mä voisin tietää..?), eli pallivaha! Naureskelin tälle ensin itsekseni, kunnes tajusin lukea purkin takapuolelta selostuksen; ”Pallivaha sisältää vitamiinirikasta voipuun rasvaa, joka on suunniteltu erityisesti herkälle kivespussin iholle. Se vähentää kutinaa ja hilseilyä sekä vahvistaa ihoa. Pallivahaa käyttämällä voit unohtaa hikoilevat, kutiavat ja haisevat pallit.” Mä en tosiaan tiennyt tälläisen tuotteen olemassaolosta, mutta näin jälkeen päin ajateltuna siinä on pointtia. Joka tapauksessa sain tästä paljon viestejä, ja soveltuu kuulemma erinomaisesti mm. sheivauksen jälkeen, huulirasvaksi sekä käsivoiteeksi. :D Joten oiva tuote myös tytöille! Löydät pallivahan täältä!

Seuraavana tuotteena Dick Johnsonin omaa tuotesarjaa oleva Hair&Body Wash. Mulla on kylppärissä kauniit Balmainin hiustenhoito tuotteet, joten ajattelin että miksei myös miehelle voisi olla silmäämiellyttävää (ja hyväntuoksuista) pesuainetta? Ainakaan omasta mielestäni jotkut Axet ei ehkä oo ihan kaikista kauneimpia yksityiskohtia suihkun seinällä.. ;D Tän voi ostaa esimerkiksi samaa sarjaa olevan Fiber Waxin kanssa yhtenä lahjapakkauksena. Täältä.

Jos et oo ihan varma mistä sun kumppanisi voisi pitää, yksi loistava lahja on ostaa paketillinen matkakokoisia tuotteita Daimon Barberilta. World Traveller Setistä löytyy kaikki merkin erilaiset hiusvahat ja pomadet, eli mies varmasti löytää oman lempparinsa. Täältä!

id-kuva

Parrakkaalle tai sellaisesta haavelevalle miehelle loistava ostos on esim. Mr Bear Familyn parranhoito paketti, johon kuuluu kaikki tarvittavat tuotteet! Tätä pakettia löytyy mun ymmärtääkseni parissakin eri tuoksussa, ja tietysti voit ostaa näitä ”metsäkarhun tassuilla vatkattuja ja sataprosenttisen luonnollisia” tuotteita myös yksittäin. Paketin löydät täältä.

Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä idiksenä tietysti vaatteet. Näin voit ostaa poikaystävälle jonkun laadukkaamman vaatekappaleen mitä hän on toivonut – tai sitten kenties ostaa jonkun omaa silmääsi miellyttävän jutun, koska noh, naisilla nyt vaan useasti on enemmän silmää kivoille vaatteille.. ;D

Vansin klassisella mustalla gollege paidalla ei voi mun mielestä mennä pahasti metsään. Tälläiselle on varmasti jokaiselle käyttöä. :) Täältä!

Myös yksinkertaiset ja laadukkaat Pipot on mun mielestä hyvä ja tarpeellinen ostos. Pipon kanssa samaan pakettiin voisi ostaa vaikka kivat laadukkaat hanskat. Tätä mallia on myynnissä viidessä eri värissä, ja matsku on mitä kivoin. Täältä!

Viimeisimpänä myös klassinen Dickiesin ruutupaita joka näyttää hyvältä mun mielesä miehellä kuin miehellä. Matskuna tän paidan flanelli on tosi pehmeää ja mukavan tuntuista iholla ja värinä harmman beige on sopivan hillitty. Täältä!


 

Arvon myös teidän kesken yhden 100€ lahjakortin dickjohnson.fi:hin. Voit ostaa sillä itse tuotteita miehellesi, tai antaa lahjakortin sellaisenaan, sillä se on voimassa seuraavan vuoden. :) Osallistut mukaan yksinkertaisesti kommentoimalla mikä lahjaideoista on mielestäsi paras / mitä sinä ostaisit! Muis, tathan laittaa myös toimivan sähköpostiosoitteen, jotta lahjakortin onnellinen voittaja saadaan kiinni. Aikaa osallistua on keskiviikkoon 13.12.2017 saakka. Tarkat säännöt arvontaan löydät täältä.

 


With love, Silja


277 Responses to “(Joulu)Lahjaideoita miehelle + Lahjakortin arvonta!!”

 1. Avatar mira sanoo:

  oon yleensä tykännyt ostaa lahjaksi vaatteita, mutta tämän postauksen innoittamana haluaisin tällä kertaa hommata jotakin muuta!

 2. Avatar Joanna v sanoo:

  Oon todennut, ettei vaatteilla voi mennä koskaan pieleen. Ja samalla voi tietty itse vähän vaikuttaa minkälaisia vaatteita se toinen pukee päälleen.. ;) Etenkin nimenomaan laadukkaat collegepaidat toimii aina!

 3. Avatar Teija sanoo:

  Matkakokoiset Daimon Barberin tuotteet voisi toimia.

 4. Avatar claudia sanoo:

  Hiusjuttuja ja partaöljy!

 5. Avatar Katriina sanoo:

  Ehdottomasti hiusvahan! Tulisi täälä taloudessa todella tarpeeseen :D

 6. Avatar Kati sanoo:

  Vaatteet on aina varma lahjaidea!

 7. Avatar Nepunen sanoo:

  Monta kiinnostavaa vaihtoehtoa! Ykkösenä hommaisin äijälleni kuitenkin Beard Kitin, sillä hän hoivaa partaansa suurella rakkaudella. Parta on meitsinkin mielestä karismaattinen tekijä möllini ulkonäössä. ;-)

 8. Avatar Josu sanoo:

  Jonkunlainen parranhoitopaketti!

 9. Avatar SaraM sanoo:

  Vaatteet

 10. Avatar Minna sanoo:

  Mun lemppari ehdottomasti tuo ruskeassa purkissa oleva tuotesetti!! :) Lahjakortti menis poikaystävälle <3

 11. Avatar Alisa sanoo:

  Yleensä olen aina ostanut poikaystävälle lahjaksi vaatteita. Kuten sinäkin totesit niin meillä naisilla on silmää kivoille miesten vaatteille ;) Kaikkia hän on tähän asti aina pitänyt ja on tykännyt vaatelahjoista!

  Myöskin kosmetiikan osto on jäänyt poikaystävälläni rempalleen. Hänellä kosmetiikka rajoittuu vahaan, hammasharjaan, hammastahnaan ja partahöylään. Muuten hän lainailee minun purkkejani aina :D Niissä tosin tuoksu on melko naisellinen niin ehkä olisi kenties hänen aika saada omia kosmetiikkatuotteita :D

  Lahjakortilla ostaisin siis hänelle kosmetiikkaa ja vaikka yhden kivan rennon t-paidan :)

 12. Avatar Aikku sanoo:

  Eksyin tänne blogiisi, kun etsin joululahjaideoita miehelleni! En tykkää siitä, kun hänellä rehottaa parta, joten jos voittaisin lahjakortin, niin ostaisin sillä ehdottomasti tuon Mr. Bearin setin ja siihen päälle pallivahan! :D Joku hiusvaha olisi myös tosi kiva hänelle!

 13. Avatar Kaisla sanoo:

  Vaatteet olisi omalle poikaystävälle mieluisin lahja! (:

 14. Avatar NooraH sanoo:

  Ainakin suihkusaippua ja pipo!^^

 15. Avatar Anni sanoo:

  Omalle miehelle paras olis ehdottomasti parranhoitopaketti! Hän on innostunut kasvattamaan ( lue: ei jaksa ajella) partaa ja tää olis bueno! :)

 16. Avatar Salli sanoo:

  Matkakokoinen daimon barberin setti olis toimiva. Mukaan arvontaan.

 17. Avatar Laura sanoo:

  Vaatteita tulisi ostettua miehelle lahjaksi :)

 18. Avatar Nepa sanoo:

  Tietyn merkin vaatteet toimii aina

 19. Avatar Pinsku sanoo:

  No pallovahaa! Tykkäis tuo ukko varmaan vaatteista ja parranhoito jutuistakin.

 20. Avatar Elina sanoo:

  Pidän vaatteita potentiaalisena lahjaideana, varsinkin jos tuntee toisen vaatemaun jo hyvin!

 21. Avatar Saara K sanoo:

  Miestä ei ole, mutta isoveljeä tulee aina jouluisin lahjottua senkin edestä. Se ei itse tykkää käydä vaatekaupoilla, joten joka joulu ostan sille kasan vaatteita :) Oon myös yrittäny saada sitä innostumaan ihonhoidosta ja panostamaan vähän parempiin hiustenhoitotuotteisiin lahjojen kautta.

 22. Avatar Henna Kultala sanoo:

  Olen tykännyt ostaa vaatteita sekä kosmetiikkaa!

 23. Avatar Emmi sanoo:

  Yleensä päädyn ostamaan miehelleni ja veljelleni lahjaksi vaatteita, ja ne toimii mielestäni aina! :) Tänä vuonna voisi kuitenkin yllättää molemmat, ja hankkia esimerkiksi jonkin laadukkaan kosmetiikkasetin.

 24. Avatar Mira sanoo:

  Noi vaatteet on tosi mageet, parhaiten iski toi flanelli silmään. Miehellä on yks hyvä flanelli mitä käyttää paljon ja oonkin sanonut, että pitää ostaa toinen niin ei oo aina se sama päällä!

 25. Avatar Marianne sanoo:

  Vaatteita tietenkin! Mies ei tykkää shoppailla, niin pitää aina sille hommats kuteita :D

 26. Avatar maidelin sanoo:

  Tuon mustan collegen ostaisin veljelle lahjaksi :)