sunnuntai 17. joulukuun 2017

– Fiiliksiä Oral-B Genius testijakson jälkeen –

Oon raportoinut teille muutamaan otteeseen mun ja Oral-B:n haasteesta, jossa mun hampaidenharjaustottumukset ikäänkuin määriteltiin kokonaan uusiksi. Postaukset on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Oral-B:n kanssa, ja aiemmat postaukset voit käydä lukemassa täältä ja täältä mikäli ne ovat menneet ohi. 🙂 Nyt olisi nimittäin viimeisen check upin vuoro tämän kampanjan kanssa – ja itseasiassa siellä viimeisessä hammastarkastuksessa kävinkin jo alkuviikostaa.

Kertauksena mainittakoon että mä oon siis viimeiset (en nyt muista tarkkaan kuinka monta) vuodet pessyt hampaani ihan normaalilla hammasharjalla, ja oon aina välillä pohtinut siirtymistä sähköhammasharjaan. En sitten kuitenkaan oo sitä saanut aikaiseksi, ja kun tuli tarjous lähteä mukaan tämän kampanjan mukana selvittämään tavallisen ja sähköhammasharjapesun eroja, olin sen enempää miettimättä mukana! Huomasin nopeasti aika ison eron harjojen välillä, ja vaikka hampaani olivatkin jo alkujaan ihan hyvässä kunnossa, on puhtauden taso nyt kuukauden jälkeen aivan eri. Mulla on nimittäin aika ahdas suu, jonka vuoksi poskihampaiden peseminen normi hammasharjalla oli hieman haastavaa, sähköhammasharjan pienen koon puolesta sekin onnistuu nyt vaivattomasti. Poskihampaissa olikin pari alkavaa reikää, mutta nyt lääkärin mukaan niistä ei tarvitse huolehtia. Säännöllisen harjauksen, hyvän hammastahnan ja sekä sähköhammasharjan avulla reiät eivät lähde etenemään ”aktiivisiksi”.

id-kuva

Tiesin kyllä tottakai että sähköhammasharja on tavallista harjaa parempi, mutta pakko myöntää että mulle tuli silti yllätyksenä kuinka erilainen tunne suussa on koko ajan. Käytin ennen mahdollisimman raikastavia hammastahnoja jotta suuhun jäisi puhdas tunne, mutta nyt huomaa selkeästi että hyvä hammasharja tekee sen tunteen. Luin kaikki teidän kommentit edellisen Oral-B -postauksen arvontaan, ja moni kommentoi juurikin sitä että ei oo opiskelijana varaa sijoittaa noin kalliiseen hammasharjaan. Mä ymmärrän teitä ihan täysin, mutta kannattaa myös miettiä sitä pitkänä sijoituksena. Sijoituksena omaan terveyteen, sekä tietysti laadukkaat välineet myös kestävät pidempään. Ja vaikka mä oon aivan super tyytyväinen tähän Oral-B:n Genius Rosegold-harjaan, niin mä eilen pyörin kaupassa ”sähköhammasharja osastolla” ja siltä löytyi kyllä myös niitä edullisempiakin vaihtoehtoja. 🙂 Ihanaa sunnuntaita, keep smiling bebes! ♥︎

With love, Silja

 


Kommentoi