maanantai 18. joulukuun 2017

What’s Up Hippo?

Apua en tiedä miksi mulle tuli tosta otsikosta mieleen että tää olisi joku itsesääli-laihdutuspostaus?? Hahahaa! :D Mutta ei, ajattelin pitkästä aikaa kirjoitella Hipon kuulumisia tänne bloginkin puolelle, sillä aina silloin tällöin teiltä tulee myös Hippoon liittyviä kysymyksiä. Olisi kivaa kertoa että Hipolle kuuluu pelkkää hyvää, mutta silloin mä valehtelisin. Itseasiassa viime ajat on olleet ainakin mulle aika haastavia, sillä neidillä on ollut jos jonkin moista vaivaa.. Vaikka muuten koira on koko elämänsä ollut aika terve.

Viimeisimpänä Hippo sai ihan hetki takaperin jonkun tunnistamattoman allergisen reaktion, ja sen koko naama turposi ihan muodottomaksi. Olin aivan paniikissa sillä en tiennyt (tai edelleenkään tiedä) mistä se johtui, ja pelkäsin että hengitystiet turpoavat kiinni jolloin koira ei saisi enää henkeä. Turvotus saatiin kuitenkin sitten kortisoonilla laskemaan, ja eläinlääkärin mukaan vastaavat naamaan tai turkkiin tulevat reaktiot ovat ainakin tietyn tyyppisillä koirilla yleisiä. Ainakin se yksi vuorokausi meni kuitenkin itsellä aika itku kurkussa. :( Jotenkin tälläiset lemmikkiin liittyvät tapaukset säikäyttää aina ihan todenteolla, ja myös muistuttaa siitä kuinka rakas se karvakamu onkaan.

id-kuva

Mä oon ainakin ton tapahtuman jälkeen ollut jotenkin joka päivä niin kiitollinen tosta ihanasta koirasta.♥︎ Välillä iskee haikeakin fiilis, kun tajuaa että se on jo 4,5 vuotias. Tuntuu että vasta vuosi sitten haettiin exän kanssa suloinen ja pieni ryppykasa kasvattajan luota, ja nyt se on jo aikuinen..

Hippo on ehdottomasti mun elämäni koira, en usko että voisin enää ikinä löytää samanlaista yhteyttä jonkun eläimen kanssa.. Toisaalta mulle on selvää että tuun ottamaan sitten joskus Hipon jälkeen uuden koiran, mutta en tiedä miten pystyisin olemaan vertaamatta sitä Hippoon. Noh, toivottavasti näitä juttuja ei tarvitse miettiä vielä vuosiin. :)

”Everyone thinks they have the best dog in the world and none of them are wrong!”

Muistakaa että Hippoa voi seurailla myös sen omalla Instagram sivulla @lifeofhippoo ! Koitan päivitellä sinne kuvia Hiposta sekä tietysti Storyn puolelle enemmän meidän joka päiväisiä hömpötyksiä…

With love, Silja


12 Responses to “What’s Up Hippo?”

 1. Avatar S sanoo:

  Ihanat :)! Ajatella, tuntuu, että vastahan Hippo oli niin pieni pentu.. Miten tää aika vain menee niin nopeaan?! Hippo on kyllä niin ihanan oloinen koira vaikka vain tälleen sun blogin/instan/snäpin kautta olen häntä saanut seurailla. Joskus vielä kun aika on oikea niin aion itse hankkia rescue pitin :). Ollut suuri unelma jo pitkään. Ihanaa joulua teille sinne kaikille!

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Sanos muuta.. Just oli kamala paskamyrsky siitä miten voin ottaa tollasen tappajan kotiini, haha! Samoin sinne! <3

 2. Avatar Eva sanoo:

  Ei vitsi tällaiset postaukset menee aina syvälle sydämeen lemmikin omistajana! <3 On nää pienet karvapallerot niin rakkaita! :D <3

 3. Avatar Myy sanoo:

  Ymmärrän hyvin, oma koira allerginen ja aina saa varautua jos jonkinmoisiin yllätyksiin. Kyllä nää vaan on niin rakkaita. <3

 4. Avatar Emma sanoo:

  Voi eikä! Meidän koiralle (jackrussell) kävi joku aika sitten samanlainen juttu, sillä turposi naama ihan kunnolla ja säikähdin ihan valtavasti myös ettei saa henkeä. Onneksi päästiin nopeasti eläinlääkäriin ja kortisoni auttoi. On ne hauvat vaan niin rakkaita.

  Onneksi Hippo voi nyt hyvin <3

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Joo on kyllä jännä juttu toi! :O Kun mulla ei oo mitään hajua mistä ois voinut johtua jne.. Onneksi teillä oli myös apua saatavilla nopeasti. <3

 5. Avatar Erika sanoo:

  Moikka, mulla löytyy kotoa ranskanbulldog ja meillä kävi ihan samalla tavalla tuossa pari vuotta takaperin. Tultiin töistä kotiin ja koiralla oli naama turvonnut. Eläinlääkäri antoi kortisonipiikin ja sit alkoi helpottamaan. Ei osannut sanoa mistä johtui. Silloin oli syksy ni epäiltiin et jos lenkillä on syönyt ampiaisen…
  Itse pelästyin myös ja tuli kaikki hirveet ajatukset mieleen. Mitä jos työpäivän aikana olisi turvonnut niin pahasti, että olis tukehtunut… no mut kaikki hyvin onneks.
  Mukavaa joulua! :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Niin ampparit on lämpimään vuodenaikaan mahis kun eikö kaikki koirat oo vähän allergisia niille..? Mutta nyt ei enää amppareita ole, ja siks en tiedä yhtään mistä ois voinut johtua! :( Tosi inhottavia juttuja ja säikäyttää pahanpäiväisesti!! :(

   Kivaa joulua sinnekkin!

 6. Avatar Jenna sanoo:

  Heippa! Voi ei kylläpä aika rientää! Itsekin monesti itku kurkussa silittelen omaa karvakaveriani kun hänkin on jo niin iso. Vastahan hän tuli pentuna. On ne vaan niin rakkaita et toivoa ettei ne vanhenisi koskaan ja väkisinkin herkistyy jos alkaa miettimään kauemmaksi tulevaisuuteen, mutta kyllä itsekin aina yritän olla miettimättä, on tässä vielä toivottavasti monta vuotta vielä yhteistä aikaa<3 En kylläkään itsekään usko että kukaan toinen koira voi olla saman vertainen, mutta ehkä ei tarviikkaan! Jokainen on omanlaatuinen niinkuin eläimissäkin. :) Mukavaa Joulua sinne! Toivotaan että Hipolla olis terveempi tuleva vuosi!

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Hippo oli pentuna sen verran rasavilli tapaus, että toivoin aina että se kasvaisi jo isoksi ja voisi oikeasti touhuta kaikkea yhdessä. Nyt sitten iskee totuus vasten kasvoja, ihan kamalaa.. :((

   Oot ihan oikeessa, kaikki on omanlaisiansa. <3 Mukavaa joulua myös sinne!

Kommentoi