tiistai 19. joulukuun 2017

Perusvoiteen monikäyttöisyys?

Iho on ihmisen suurin elin, ja siksi on varmaan sanomattakin selvää että ihoa tulee hoitaa hyvin koko eliniän ajan. Mä olen onnellinen siinä mielessä ettei mulla itselläni ei ole oikeastaan ikinä ollut mitään erikoisempia iho-ingelmia, mitä nyt talvisin iho kuivuu ja näppylöitä tulee naamaan jonkin verran. Orionin kaupallisen yhteistyön merkeissä kerron teille nyt hieman mun omista ihonhoidon mieltymyksistäni ja jaan myös pari vinkkiä.

Ihon, hiusten ja siis yli päätään kauneuden hoidossa mun mielestä on aina toiminut paljon paremmin (ja helpommin) kun on käytössä vain pari hyvää tuotetta. Sellainen ylimääräinen hifistely ei oo yhtään mun juttu, enkä jaksa turvautua miljoonaan eri purkkiin ja purnukkaan. Siksi ihonhoidossa on lapsesta asti tullut käytettyä Orionin perusvoiteita, kuten äiti on opettanut.

id-kuva

Aqualan L voide on ollut mun kestosuosikki koko elämäni ajan. Pääosin käytän sitä ihan vartalorasvana sillä siinä on kaikki mitä siihen käyttötarkoitukseen oon tarvinnut. Aqualan L kuitenkin taipuu moneksi; sitä voi käyttää myös esimerkiksi voidepesuissa, eli voit poistaa sen avulla meikit tai käyttää suihkussa peseytymiseen. Siitä voi tehdähyvin vaikka kasvonaamion, kun kaipaat extra kosteutusta. Mulle itselleni on tärkeää että rasva on hajusteeton ja väriaineeton, sekä tietysti oikeasti hoitava. Itse en käytä vartalooni mitään muita kuin näitä apteekin hyviä rasvoja, ja Aqualan L on näistä ehdoton lemppari – ei se turhaan ole Suomen eniten käytetty perusvoide.

Sininen Ceralan keramidivoide puolestaan oli mulle uusi tuttavuus, jonka löysin nyt kampanja mukana. Se on kosmeettisesti miellyttävä ja jättää ihon mattapintaiseksi, jonka vuoksi se soveltuu hyvin vaikka kasvomeikin alle. Tämäkin tuote on herkälle iholle sopiva, ja se auttaa pitämään ihon nuorekkaan kimmoisana sekä joustavana. :)

Mä kuitenkin käytän nykyään aamuisin ja iltaisin kasvojen iholle Bellavita -rasvaa, sen sisältämän A-vitamiinin vuoksi. Oon joskus aiemminkin höpöttänyt teille A-vitamiinin tärkeydestä iholle, ja siksi Bellavitasta on tullut mun lemppari. Musta tuntuu että A-vitamiinin vuoksi oon saanut mun ihon niin hyvään kuntoon ja jotenkin hehkuvammaksi – lisäksi oon nyt kiinnittänyt huomiota siihen, miten monet kaverinikin vannovat tämän kyseisesn rasvan nimeen. Äitini muisteli myös, että jo hänen mummunsa käytti Bellavitaa. ;D

Orionin perusvoiteiden sarjaan kuuluu vielä lisäksi Carbalan perusvoide joka on hyvin kosteutta sitova tuote. Se kannattaakin siis levittää suihkun jälkeen hieman märälle iholle, niin saat hieman extra kosteutusta. Voide soveltuukin hyvin esimerkiksi atooppiselle iholle!

Orionilla on nyt myös hauska ja monipuolinen voidevinkkiopas, josta voit käydä kurkkaamassa mitä erilaisimpia vinkkejä perusvoiteiden käyttöön täältä. Mun oma vinkki on, että nämä turvalliset perusvoiteet soveltuvat myös eläinten käyttöön. Itse rasvaan esimerkiksi näin talvisin Hipon tassut aina silloin tällöin estääkseni niiden kuivumisen. Lisäksi käytän perusvoidetta myös meidän rottien häntiin, joita tulee rasvata säännöllisesti! ;)

Nyt joulukuussa mun lemppari tuotteet eli Aqualan L ja Bellavita ovat -15% alessa, joten jos et oo vielä tutustunut näihin niin suosittelen lämpimästi. :)


 

Arvonta!! Laittamalla mulle kommentilla sun oman voidevinkin, osallistut mukaan Orionin tuotepaketin arvontaan!! Kilpailun säännöt löytyvät täältä. Onnea arvontaan! ♥︎

With love, Silja


11 Responses to “Perusvoiteen monikäyttöisyys?”

 1. Avatar Jonna sanoo:

  Onko teillä lemmikkirottia? Kiinnitti huomion tuo rottien häntiin

 2. Avatar Johanna sanoo:

  Kiinnostuin tosta Bellavita -voiteesta niin paljon, että meenkin heti tänään ostamaan! :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Suosittelen ottamaan sen hajustamattoman version jos ei pidä voimakkaasta tuoksusta, mutta oon tykännyt kyllä itse ihan älyttömästi! :) Mun naama on niin hyvässä kunnossa ja tuntuu terveeltä. :)

 3. Avatar NooraH sanoo:

  Mullakin tuo Aqualan L käytössä, muut voiteet jääneet käyttämättä :D Bellavitaa en ole hoksannut kokeilla, mutta voisi kyllä. Voidevinkkini; Olen käyttänyt tätä aqualan l-voidetta myös kevyesti silmien ympärille, sillä mielestäni se sopii hyvin silmienympärysvoiteeksi.

 4. Avatar Anni sanoo:

  Ite oisin tullu vinkkaamaan samaa, tuota Aqualania suihkugeelinä! Sitten vinkkaankin, että toimii myös liukuvoiteena :)

 5. Avatar Sanna sanoo:

  Mä käytän vartalovoiteen aina ehdottomasti tuoksuttomana, koska haluan että oma hajuvesi ei sekoitu mihinkään kakofoniaan. Ja tuoksunmerkkien omat voiteet taas tuoksuvat yleensä liian voimakkailta.
  Ja nykyään kaikkialla on niin paljon keinotekoisia tuoksuja, etten haluaisi sellaisia läästiä iholle kun se imeytyy vartaloon. Siksi hajuvesi vaikka vaatteisiin tai hiuksiin ja vartalolle perusvoidetta =)

 6. Avatar Irkku sanoo:

  Olen rasvojen suurkuluttaja ja pidän tuoksuttomista rasvoista ;) mukana arvonnassa!

Kommentoi