keskiviikko 14. maaliskuun 2018

Höpöttelyä videolla

Tällä kertaa vuorossa olis ihan vaan old school höpöttelyvideo, ilman mitään tiettyä aihetta. Mä kävin nimittäin tänään pitkästä aikaa kunnolla salilla treenaamassa kädet, ja oon nyt sen verran hapoilla ettei kirjottamisesta meinaa tulla mitään. Joten, säästän teidät pidemmiltä teksteiltä, ja voitte hypätä suoraan videon pariin. :D♥︎ Videoon pääset myös tästä!

With love, Silja


17 Responses to “Höpöttelyä videolla”

 1. Taru sanoo:

  Omat videot eri päiviltä! 🙂

 2. Saara sanoo:

  Hei, millä värillå ja sävyllä värjäsit hiuksesi? Ihanalta näyttää ja tsemppiä kouluun haussa! 🙂

  • lifeofsilja sanoo:

   Vaalensin ensin Garnierin Nutrisse Truly Blondilla sävyssä L+++ ”ultimate platinum blonde” 😀 ja sit heitin vaan tuhkaisen sävyn päälle taittamaan keltaisuutta. Käytin tähän Paletten Be your mood väriä sävyssä 1 ”x-tra light ash blonde”. 🙂

 3. Tiu sanoo:

  Ootkos laittanu huuliisi jotain täytettä? Näytät hyvältä 🙂

 4. Laura sanoo:

  Tätä videota oli kyllä kiva katsella, jotenkin sun olemus oli ihanan rauhallinen. Ja toivottavasti saisit sen koulupaikan. 🙂

  Mun mielestä olis kiva nähdä Rooma-videot koosteena niin, että ne olis yhdessä videossa. Ja ehdottomasti olis muutenkim kiva katsella videoita useamminkin, niistä saa paljon enemmän irti kuin pelkästä tekstistä.

  • lifeofsilja sanoo:

   Kiitos! 🙂 Joo ehdottomasti lisää videoita tulossa, odottelen juuri saapuvaksi parempaa vloggailukameraa! 😉

 5. Sanna sanoo:

  Kattelin koko videon ajan sun kulmakarvoja, aivan ihanat! Ite ehkä tykkäisin enemmän sellasesta videosta, missä ois klippejä sieltä täältä, et just se tiivistetty versio 🙂 Ja tsemppiä, toivottavasti saat paikan koulusta! Iteki oon ollu aina sellanen että koulu ei oo mun juttu mutta kun se kiinnostava ala löyty niin on mielenkiinto ja motivaatio ihan eri luokkaa 🙂

  • lifeofsilja sanoo:

   Voi kiitos :D<3 Voi olla joo että päädyn nyt tekemään yhden pidemmän vlogin, ehkä se olisi järkevin!

 6. Roosa sanoo:

  Ihanaa reissua sulle! Muakin on alkanut viimesen puolen vuoden aikana kiehtomaan italia ihan hirveesti ja nimenomaan rooma. Ennen en ois kyllä sitä maata valinnut lomapaikaksi. Ja ite tykkäisin useammasta vlogi videosta

  Mitä tatun ja sun elämään kuuluu nykyään, kerroit teidän ongelmista aikasemmin. Ne on ilmeisesti selätetty?

  • lifeofsilja sanoo:

   Mä oon aiemmin matkustanut muualla Italiassa, ja tykkään kyllä tosi paljon. Mutta Rooma on ehkä hieman erilainen, saa nähdä! 🙂

   Ei oo oikeen mitään kerrottavaa toistaiseksi, en oo itsekkään niin varma missä mennään – päivä kerrallaan. Oon koittanut tehdä paljon ”omia juttuja” nyt ja keskittyä siihen omaan hyvään fiilikseen. 🙂

 7. Emma sanoo:

  Onko sulla pidennykset?

 8. Taina sanoo:

  Yksi video rooman matkasta 🙂 Sitten mulla ois sulle postauspyyntö. Voisitko tehdä hiposta postauksen, jossa kerrot sen luonteesta ja opituista taidoista enemmän. Kuinka koulutit sitä, mikä tuotti/tuottaa edelleen haasteita jne. Meille on saapumassa lähiaikona pentu, niin siksi kiinnostaa 🙂 Toivottavasti saat haluamasi koulupaikan!

 9. juulia sanoo:

  mua häiritti koko videon ajan ku kyyläät ittees siitä näytöstä. tarkotus ois kattoo siihen kameran linssiin…

  • lifeofsilja sanoo:

   Ymmärrän! Mut kuten sanoin niin kuvasin ekaa kertaa tolla kameralla ja vielä ilman automaattitarkennusta, niin katselin et kai se on tarkentanut ihan ok:sti. 🙂 Seuraavaks sit vähän paremmin toivottavasti.

 10. Miltsi sanoo:

  Tosi kiva video. Toivottavasti saat koulupaikan!

  Kirjoitit aikaisemmin tulevista hääkuvioista, minne ovat jääneet postaukset niistä????

Kommentoi