maanantai 19. maaliskuun 2018

Yumi™Lashes & hyväntekeväisyyttä ♥︎

Mä en oo ollut ikinä itse kova ripsienpidennysten fani, sillä vaikka ne näyttää kieltämättä tosi hyvälle, tykkään olla osan ajasta hieman luonnollisemmassa lookissa. Musta on tosi vapauttavaa pestä kaikki meikit pois ja pystyä hieromaan silmiä. :D Toisena ongelmana oon kokenut sen, että ripsienpidennykset pysyy mulla todella surkeasti. Oon kokeilut ripsiä muutaman eri kerran eri paikoissa, mutta aina ne tippuu multa tosi nopeesti, enkä kestä ollenkaan harottavia ripsiä…

Mutta nyt vihdoin löysin mulle sopivan jutun!!! Mulle tuli nimittäin mahdollisuus päästä kokeilemaan YumiLashes -ripsien kestotaivutusta yhteistyössä Studio 1337:n kanssa. Oon pitkään miettinyt tätä toimenpidettä sillä pidän luonnollisen kauniista ripsistä, ja tässä ei tuu omiin ripsiin mitään lisää.

id-kuva

Oon ihastellut esim. instagramissa monilla tytöillä niitä ns. meikittömiä lookkeja, ja miettinyt miten heidän ripset näyttää niin hyvälle? Itsekkin viihdyn paljon ilman meikkiä, mutta mulla on sellaiset lehmän ripset että silmät näyttää vielä paljon pienemmiltä ellen taivuta ripsiä ja käytä ripsiväriä. :D Jatkuva taivuttelu kuitenkin tekee ainakin mun ripsille hallaa, joten tämä vaihtoehto on paitsi helpompi mulle, ripset eivät kärsi samalla tavalla.

Studio 1337:ssa mun ripset teki Iina, ja koko toimenpiteessä meni hieman yli tunti. Käsittely ei satu yhtään, eikä muutenkaan tunnu epämukavalta. Mulle tehtiin aluksi itse kestotaivutus, jonka jälkeen vielä värjättiin ripset, jotta ripsien pituus näkyy vielä selvemmin. Oon nyt elänyt näiden ripsien kanssa varmaan parin viikon ajan, ja ollut ihan hurjan tyytyväinen! Kuten ripsienpidennystenkin kanssa, en koe arkena tarvetta laittaa aina ollenkaan ripsiväriä, vaan pelkkä meikkipohja ja kulmien siistiminen riittää. :) Meen ehdottomasti ottamaan taivutuksen uudestaan, kun nämä kasvaa pois.

Lopputulos kuvan näet postauksen lopusta!

Ihmettelette varmaan myös, miten postauksen kissat liittyy aiheeseen? Studio 1337:ssa on joka keskiviikko kissakeskiviikko, jolloin he lahjoittavat 10% tuotosta Suomen Eläinsuojeluyhdistyksen kautta kodittomille kissoille. Paikalla on siis keskiviikkoisin ihanat kisut nimeltä Harald ja Leopold viihdyttämässä asiakkaita. ♥︎

With love, Silja


18 Responses to “Yumi™Lashes & hyväntekeväisyyttä ♥︎”

 1. Avatar Maria sanoo:

  Ite oon saanu pituutta, paksuutta ja tummuutta risiiniöljyllä :) hieron sitä varoen ripsiin ja kulmiin joka toinen viikko, tehny tosi hyvää!

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Mä oon kuullut risiiniöljystä myös aika paljon huonoa, niin en itse oo viitsinyt lähteä kokeilemaan. Käytän kyllä ihan ripsille ja kulmille tarkoitettuja aineita aina silloin tällöin kuurina. :)

 2. Avatar Sarde sanoo:

  Onpa ihanan luonnollinen lopputulos! Tällainen omien ripsien värjäys ja taivutus on minulle vielä ok:n rajoissa, mutta kuulun siihen (ehkä jo vähemmistöön) jolle feikkiripsien laitto on ehdoton kauhistus. Niin luonnottomia ja antaa typerän kuvan ihmisestä!

 3. Avatar Kirsi sanoo:

  On kyllä iso muutos ennen & jälkeen kuvissa, tätä on pakko testata jos ja kun jossain vaiheessa pidennyksistä luovun. Tekstistä ei käynyt ilmi, niin kauanko kestotaivutus pysyy? Onko niissä suunilleen sama aika kuin pidennyksissä eli about 3-5 viikkoa kun ripset putoilee ja kasvaa?

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Aa, apua! Tää tosiaan pitäis pysyä vähän kauemin kuin ripsien pidennys, eli kestää n. 8-10 viikkoa!

 4. Avatar Kati sanoo:

  Äää voisin mennä pelkästään jo noiden kissojen takia :’) ❤️ Kiva lopputulos!

 5. Avatar kadi sanoo:

  ei liity aiheeseen, mutta ootko vaihtanut snapchat tunnuksen? et oo pitkään aikaan julkaissut mitään :(

 6. Avatar T sanoo:

  Aivan ihanan näköiset! Oon itse 2 kertaa käyny laittamassa ja oon kanssa tykännyt tosi paljon. Mulla oli kertojen välissä pitempi aika kun en käyny laittamassa ja nyt tekisi taas mieli mennä laittamaan. Ainoa vaan huono puoli noissa on se kasvuvaihe.. osat ripset on kaarevia ja osa niin suoraa kun vaan voi olla :/ sanottiinko sulle että milloin kannattaa tulla uudestaan? Voiko mennä vaikka osa ripsistä olisi vielä kaarevia?

 7. Avatar PN sanoo:

  Oon itekin haaveillu tästä! Upea lopputulos Mites meikkaaminen? Tai lähinnä ripsarin laitto, tuleeko överit hämähäkki-silmät?

 8. Avatar Ida sanoo:

  Moi! Osaatko sanoa mitä tuo Yumi lashes käsittely maksaa tuolla? En onnistunut löytämään yrityksen facebook sivuilta tietoa :(

 9. Avatar lily sanoo:

  Oii näyttääpä kivalta! Oon itte miettiny tätä monta vuotta, mut en oo uskaltanu ku en oo ikinä kuullu keneltäkään mitään kokemuksia. Omat ripset taipuu suorana viivana alaspäin ja ripsentaivuttimista ei oo apuu ku 5 minuutiksi. Kaiken päälle itekki tykkään olla ilman/vähällä meikillä. Ois kiva kans kuulla kokemuksia sit vähän myöhemmin et kauan toi säily hyvännäköisenä ja millanen vaikutus tolla on ripsiin.

  • Avatar Jepa sanoo:

   Kommentoin, vaikken olekaan Silja, eli
   vaikutusta ripsiin ”ei ole” eli siis teho häviää kun omat ripset tippuvat/ uusiutuvat. Ainoa on tosiaan se, että jossain kohtaa omat suorat ripset kasvaa ja vielä uusiutumattomat ripset ovat sitten taivutetut. Tämäkään ei kuitenkaan kovin näkyvä ja kun käyttää ripsiväriä/ ripsien taivuttajaa ei ongelmaa.

   Itse olen jo muutaman vuoden ottanut ko. taivutuksen ripsiin ja ollut aina tyytyväinen!

 10. Avatar Vilma sanoo:

  Ei vitsi sul on ihanan väriset silmät! :o <3

 11. Avatar Netta sanoo:

  Mäkin kävin ottamassa noi vähän aikaa sitten ja nyt aloin miettimään, että miltäköhän nää näyttää ku alkaa kasvaa omia piikkisuoria ripsiä siellä seassa.. onneksi nämä vielä näyttää hyviltä mut vähän jännittää tuleva!

 12. Avatar Mira sanoo:

  Voi kun ihana idea lahjoittaa hyväntekeväisyyten :) ja hienot ripset! Menisin ehdottomasti tuonne laittamaan, jos sielä päin asuisin.

Kommentoi