torstai 29. maaliskuun 2018

Lunch Date & Update

Hi guys, elossa ollaan! Elämä on viime aikoina ollut hieman hektistä, muutettiin tosiaan evakkoon kuukaudeksi kuten kerroinkin jo aiemmin. Kaikki meni sen muuton puolesta hyvin, saatiin kaverin kautta kämppä vuokralle täksi ajaksi – mutta tässä on nyt kuitenkin ollut aika paljon myös mutkia matkassa. Meillä on mm. putket jäässä tässä kämpässä, eikä saada ollenkaan vettä asuntoon. 😀 Ei toimi siis vessa jne. joten sen puolesta ollut aika mukavat muutamat päivät tässä…

Tänään käytiin Natalian kanssa kuvailemassa muutamia kampanjakuvia, sekä lisäksi käytiin Carusellissa syömässä. Nautin kyllä niiiin paljon stadissa asumisesta, kun matkoihin ei kulu montaa tuntia ja liikkuminen kaikilla julkisilla on niin helppoa. Tänään oltiin kylläkin autolla liikkeellä Natan kanssa, mutta kuitenkin. 🙂  Mun pitäiskin käydä ostamassa uusi matkakortti, sillä kun olin menossa lataamaan mun vanhaa korttia ärrälle, myyjä totesi ettei onnistu, kun mulla lasten bussikortti. 😀 Apua! Siis koska oon viimeksi käyttänyt sitä?!

id-kuva

Leikkasin muuten viime viikolla mun hiuksia. Tarkoituksena oli vähän tasottaa latvoja (leikkaan aina itse), mutta mun pää oli jotenkin vähän vinossa ja pituutta lähti vahingossa ainakin 5cm. 😀 Meinas aluksi päästä pikku itku, mutta toisaalta teki kyllä hyvää päästä eroon huonoista latvoista. Seuraavaksi ajattelin kyllä varata ajan ihan kampaajalle, jotta saisin just mun toivoman värin ja lopputuloksen aikaan… Mulla on vaan niin monia huonoja kampaajakokemuksia, että harmittaa aina laittaa iso määrä rahaa ”roskiin” ja olla pettynyt uusiin hiuksiin…

Sellaisia kuulumisia tälläkertaa, koitan nyt päästä paremmin kiinni bloggailuun kun muutto on saatu pois alta. 🙂

With love, Silja


12 Responses to “Lunch Date & Update”

 1. henna sanoo:

  oot niin kaunis! 🙂 voisitko tehdä postauksen sun tän hetkisistä lemppari meikeistä?

  • lifeofsilja sanoo:

   Joo oon aatellu et tekisin videolla meikkipoostauksen! Menee kyllä varmaan hetki, kun mulla on suurin osa meikeistä edelleen Porvoossa. 🙁

 2. Nea sanoo:

  Omg,miten siis hoidatte vessa-asiat ja suihkussakäynnit? Vähän typerästi muotoiltu kysymys, mutta siis esim jos wc ei toimi niin onks teillä hirveet pänikät vettä siel, millä voi sit esim vetää vessan? Suihkussa käynnin joo varmaan voi hoitaa kuntosalilla tai uimahallissa mutta muuten varmaan hankalaa. Tsemppiä.

  • lifeofsilja sanoo:

   Siis haetaan naapuritalosta vettä ja on mahis myös käydä siellä suihkussa ja vessassa mutta onhan se nyt aika rasittavaa rampata koko ajan… 😀 vähän kun ois mökillä missä ulkovessa.

 3. Jep sanoo:

  Siis itsellä oli tossa pari kk sitten vielä superpitkät hiukset. Ja sit ajattelin kanssa että vähän tasoittelen ja napsin huonoja latvoja pois. Sitten ajattelin siinä samalla vähän että yritän leikata itse silleen vähän enemmän kerroksittain.. Loppujen lopuksi olin saanu leikattua enimmillään varmaan 20 cm pois!:D Itkin ja tilasin heti pidennykset, mutta sitten ehdin jo tottua näihin eikä enää edes tunnu lyhyiltä. On edelleen siis about rintoihin saakka, ja jotenkin paljon freshimmät ja kivemnat..

  Pieni stoori mutta siis mä niiin ymmärrän sua.

  • lifeofsilja sanoo:

   Huiii, no uskon että kesti hetki tottua! Mutta usein joo näyttää tosi paljon freshimmältä kun nappaa vähän ohentuneita latvoja pois. 🙂 Onneksi mäkin alan tottua näihin nyt!

 4. Iiris sanoo:

  Hei ihan super ihana paita!!! Mistä oot sen löytäny? ☺️

 5. Tiitu sanoo:

  Aivan ihana meikki näissä kuvissa! Jaksatko kertoa, mitä tuotteita on luomilla ja kulmissa? Tuo kulmaväri on ihan täydellinen!

  • lifeofsilja sanoo:

   Mulla on kulmissa Urban Decayn Brow Beater -kulmakynää, joka on ihan paras kun saa niin tarkkaa jälkeä ja esim karvoja piirrettyä. Mulla on sävynä siitä taupe. Oon aatellu kuvaa meikkivideota tässä jossain vaiheessa, niin kerron sit tarkemmin! 🙂

 6. Anni sanoo:

  Onpas kauniita kuvia! Tosi kiva asu 🙂

  http://www.annimarian.com

 7. Ella sanoo:

  Moi Silja!
  Sullahan on ollut useamman kerran tummat hiukset.
  Voisitko tehdä sellaisen postauksen jossa kerrot siitä miten sait blondattua.
  Olisi kiva nähdä niitä välivaiheen kuvia, itselläni nimittäin vaalennus prosessi pahasti kesken 🙂

Kommentoi