maanantai 02. huhtikuun 2018

Muoti kuuluu kaikille!

Kuten tiedätte, mä en oo kovinkaan merkkien päälle, mitä tulee pukeutumiseen tai asusteisiin. Mä oon aina (varsinkin nyt vähän vanhemapana) ollut sitä mieltä että kivoja juttuja löytää ihan mistä vaan, enkä todellakaan shoppaile vain muutamissa tietyissä paikoissa.

Uusia vaatteita hankittaessa ei ainakaan mulle oo aiemmin tullut mieleen tsekata ns. ruokakauppoja, kuten esimerkiksi Prismaa. Kävin kuitenkin vähän aikaa sitten tutustumassa kampanjan mukana Prisman naistenvaatteiden puoleen, ja löysin siltä monia kivoja juttuja. Pakko mainita heti alkuun, että myös hinnat olivat mun mielestä erittäin kilpailukykyisiä, jos vertaa kauppoihin joissa shoppailen enemmän. Näätte nyt näissä asukuvissa mulla vähän street-henkisen asun, mutta vaatetyylejä oli monia. Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Prisman kanssa, sillä kuten heidän sloganikin sen sanoo; muoti kuuluu kaikille! ♥︎ Ja nyt shoppailut voi hoitaa hyvin vaikka ruokaostosten yhteydessä.

Ihan ensimmäisenä koko vaateosastosta mun silmään pisti toi pitkä musta ”Boy meets girl” huppari. Mä rakastan erillaisia huppareita kun puhutaan vähän rennommasta pukeutumisesta, mutta en oo ikinä ennen omistanut tälläistä pidempää mallia. Näin heti silmissäni kuinka ihana ja lämmin se on vetää päälle vaikka hieman viilenevässä kesäillassa shortsien ja topin päälle, mutta on siis ollut mulla jo nyt paljon käytössä mukavuutensa vuoksi. 🙂 Huppari on siis Boy meets girl -merkiltä, joka olikin mulle jo tuttu etukäteen – en vain tiennyt että tuotteita myydään Prismoissa!! Merkin takana on hienoja ja kantaaottavia ajatuksia mm. kiusaamista vastaan, joka on tietysti mun mielestä ihan mahtavaa ja lisää tunnearvoa vaatteille. Myös hupparin alla näkyvä F*uck bullies -paita on samalta merkiltä.

Farkut puolestaan valitsin iJeansin mallistosta, joka on suunnattu muotitietoisille aikuisille jotka haluavat mukavia ja tyylikkäitä farkkuja edulliseen hintaan. Malleja oli monia erilaisia, eri värivaihtoehdoista erilaisiin kulutuksiin, mutta mä valitsin tosi omantyyliseni tummanharmaat/mustat farkut. Erityisesti pidän siitä miten farkut istuu mulle vyötäröltä ja pepusta, leikkaus on jotenkin ihan täydellinen mun vartalolle, mitä olin tietysti positiivisesti yllättynyt, sillä useimmat farkut menee metsään juuri näistä paikoista.

 


Sain myös teidän kesken arvottavaksi 50€ lahjakortin Prismaan. Voit osallistua mukaan, kertomalla onko Prisman vaatemerkit, kuten iJeans, Boy Meets Girl ja Zoo York sulle entuudestaan tuttuja.

Mun mielestä olisi myös tosi kiva kuulla tiedän ajatuksia siitä, voiko vaatteita ostaa ihan mistä tahansa kaupasta, vai ootteko ”merkkirajoitteisia”, mutta kilpailuun osallistuminen ei sitä kuitenkaan vaadi. 🙂 Arvonnan tarkemmat säännöt löydät täältä, ja aikaa osallistua on viikko, eli 9.4. saakka!


With love, Silja


139 Responses to “Muoti kuuluu kaikille!”

 1. Riikka sanoo:

  Merkit eivät ole entuudestaan tuttuja ja osallistun mielellään arvontaan :).

 2. tiina sanoo:

  Zoo york taitaa olla ainut tuttu entuudestaan!

 3. Paulina sanoo:

  Boy Meets Girl on entuudestaan tuttu! 🙂 Ja mun mielestä vaatteita voi hyvin hankkia ihan päivittäistavarakaupoistakin, jos vaan hinta ja laatu on kohdillaan!

 4. Sohwi sanoo:

  On kyllä tullut välillä tehtyä hyviä löytöjä juurikin Prismasta :)! Ja noi merkit on tuttuja muuten, mutta toi Zoo York on uusi tai ehkä oon joskus kuullut tai nähnyt kun Prismassa on vaatteita katsellut. Pakko vielä kehua noita sun hiuksia, ne on ihanan sävyiset! Olisko jotain hiusaiheista postausta mahdollista saada sulta :)?

 5. Ellen sanoo:

  Ei ole ennestään tuttuja 🙂

 6. Ninni sanoo:

  Boy Meets Girl -merkin vaatteita olen nähnyt viimeaikoina paljon niin somessa kuin tuttujenikin päällä mutta siihen mun tietämys vielä toistaiseksi jää!
  Aluksi tuntui lähinnä oudolta ajatukselta, että nykyään saa lisääntyvissä määrin nimenomaan ruokakauppoina pidetyistä kaupoista myös vaatteita, sillä en ole koskaan ollut sitä tyyppiä, joka näiden kauppojen vaateosastoille eksyy. Nyt kuitenkin kun niistä on kuullut paljon hyvää niin eihän se ole yhtään hullumpi asia, ja varmasti edulliset mutta hyvännäköiset vaatteet on monen mieleen ja helppo tapa ostaa muotia! Mulle tärkeintä vaatteissa nimenomaan on se, että niissä on sitä jotain, mistä itse pidän ja siinä tilanteessa en välitä maksaako se 10€ vai onko se laadukas 100€:n merkkituote, joten sillon vaatteen voi hankkia vaikka Prismasta! 🙂

 7. kiivi sanoo:

  Kivalta näytät hupparissakin!

  Boy meets girl onkin ennestään tuttu, nuo muut ei.

 8. Emma sanoo:

  Kyseiset merkit eivät ole mulle entuudestaan tuttuja, mutta toi Boy meets girl -merkki alkoi kiinnostamaan erityisesti sanomansa vuoksi! En ole merkkirajoitteinen, vaan ostan sitä mikä mielestäni näyttää kivalta. Kaupalla eikä merkillä ole väliä!

 9. Nanni sanoo:

  Mistä noi asun kengät on?

 10. Kiia sanoo:

  Ei oo entuudestaan tuttuja:)

 11. Heidi sanoo:

  Oon nähnyt monesti prsiman kyseisten merkkien mainoksia ja ihastellut vaatteita sitä kautta, koskaan en ole ostanut merkkien vaatteita mutta on monesti käynyt mielessä! En ole merkkirajoitteinen, pidän siitä että vaatteet ovat suht edullisia ja käy kaikille ja yleensäkkin ostan edullisia vaatteita

 12. Anni sanoo:

  Merkit eivät ole entuudestaan tuttuja 🙂 Ostan vaatteitani merkistä riippumatta mistä sattuu itselle sopivammat löytymään.

 13. Sini sanoo:

  Ostin keväällä Prismasta Didriksonsin takin, vertailin hintoja ja oli edullinen 🙂 Viime viikolla ostin toisen vaatteeni Prismasta, ihanan neuleen. Näissä ei vaan ollut XS kokoa, otin S mutta se on itselleni iso vaikka normaalisti käytän S-M kokoa. Mietinkin onko heidän kaikissa vaatteissa S pienin, vai olisiko vain tuossa ollut loppunu.

 14. Julia sanoo:

  Mulle juurikin tää Boy Meets Girl -merkki on tullut tutuksi blogien kautta ja oon tykästynyt kyllä heidän vaatteisiin. Yhden t-paidan kävin heti silloin ostamassa, kun näitä kauppoihin tuli. <3

 15. Roosa sanoo:

  Ei oo entuudestaan tuttuja vaikka prismassa ruokaostokset teenkin.. pitänee siis tutustua:)

 16. Katsku sanoo:

  Olen kuullut bmg ja Zoo York merkeistä ja en näe mitään syytä miksi vaatteita ei voisi ostaa myös Prismasta. Esimerkiksi urheiluvaatteita olenkin ostanut ja uimapukuja!

 17. Satu Jälkö sanoo:

  Boy meets girl- tuotteita on tullut Prismasta hankittua

 18. Satuj sanoo:

  Boy meets girl- tuotteita on tullut Prismasta hankittua

 19. Ansku sanoo:

  Ei ole tuttuja vielä, jospa kohta olisi!

 20. jenny sanoo:

  Tää boy meets girl on tuttu prismasta. Prismasta löytää myös tosi tyylikkäitä adidaksen vaatteita hyvään hintaan.

 21. J sanoo:

  Merkit ei oo ennestään tuttuja vaikka oon joskus jotain prismasta ostanutki, en tuijota yhtään merkkien perään ja jos nään jotain kivaa niin ei oo väliä mistä tai miltä merkiltä se on 🙂

 22. Airi sanoo:

  On tuttu Boy Meets Girl jonka hupparin jo ostin.

 23. henna22 sanoo:

  Ihania vaatteita Prismassa, merkit ei ole tuttuja.

 24. Ph sanoo:

  Uusia tuttavuuksia ovat minulle.

 25. Ansku sanoo:

  Olen kyllä joskus ostanut prismasta vaatteita, mutta kyseiset merkit ovat aivan uusia tuttavuuksia. Pitääkin lähteä huomenna prismaa katselemaan ja haaveilemaan kyseisten merkkien vaatteista

 26. Sara sanoo:

  Merkit ei ole ennestään tuttuja 🙂

 27. Jonnz sanoo:

  Ei oo tuttuja! Oon hieman hankala vaatteiden suhteen, eli en koe itseäni mukavaksi markettien vaatteissa. En ymmärrä miksi, samalta tehtaaltakin ne voi tulla Enkä ole mikään merkkiuskovainen, ihan hm, vila, only jne linjalla. Urheiluvaatteet asia erikseen, niitä usein prismasta ostankin Ehkä vielä joskus, jos voitan

 28. Rose sanoo:

  Monesti olen kuullut näistä merkeistä, ja Prismassa niitä katsellutkin, mutta vielä ei ole mitään lähtenyt kotiin saakka. Mielestäni vaatteet voi oikein hyvin ostaa vaikka supermarketista, mikäli vaate vain miellyttää omaa silmää! Itselleni vaatteessa on tärkeää laadukkuus ja kestävyys, ja tämän toteutuminen ei todellakaan aina ole itsestäänselvyys.

 29. mira sanoo:

  itseltä löytyy muutama Boy meets Girl vaatekappale joista lempparina t-paita armeijakuosia koossa xxl ja toimii yöpaitana 🙂

 30. Jepsu sanoo:

  Merkit on sillai uusia, et oon kyllä blogeista lukenut mutten oo (vielä) päässyt livenä hipelöimään. 🙂

 31. Juuls sanoo:

  Ei ole entuudestaan tuttuja merkkejä.. en ole mitenkään merkkirajoitteinen mutta yritän kuitenkin hankkia vaatteita jotka ovat hyvälaatuisia ja kestäviä.. en halua ostaa ns. ”kertakäyttövaatteita” mutta merkki olkoot muuten mikä vaan.. 🙂

 32. Viivi sanoo:

  Oon usein katsonut Prismassa mutta en oo koskaan viel ostanu 🙂

 33. Marine sanoo:

  Merkit ovat minulle ihan uusia mutta täytyypä heti käydä tutustumassa valikoimaan. Ruokakaupassa tulee kuitennin käytyä viikottain toisin kuin keskustassa jossa monet vaateliikkeet sijaitsevat. En ole merkkiuskollinen ja viime aikoina olenkin ostanut enemmän sisutusjuttuja. Joten vaatekaapia olisi ihan päivittä kevääseen ja kesään.

 34. Katriina sanoo:

  Prisman vaatemerkit ei oo tuttuja, vaikkakin siellä usein tulee käytyä. Aiemmin ehkä enemmän tullut katsottua ulkoiluvaatteita sieltä, mutta jatkossa voisi katsoa myös muitakin osastoja:)

 35. Miia sanoo:

  Olen luullut olevani avoin, saatan ostaa vaatteita mistä vain. Nykyään kuitenkin vähemmän ostaa niistä kaupoista mistä osti aina alennusmyynneistä ostoskassin täyteen halvalla ja käyttää sen saman rahan johonkin laadukkaampaan, yhteen, tuotteeseen. Eipä sitä kyllä työvaatteiden takia paljoa vaatteita edes tarvi, olen esimerkiksi kenkien ja takkien suhteen ottanut tavan että vasta kun menee rikki, voi ostaa uuden. Merkit ei aiemmin ollu tuttuja. En siis näköjään ollutkaan avoin 🙂

 36. Suvi sanoo:

  Boy meets girlistä olen kuullut ennenkin blogien kautta, mutta nuo muut ovat uusia tuttavuuksa. Osallistun arvontaan. 🙂

 37. JV sanoo:

  Itseasiassa Boy meets girl-brändi on tuttu juurikin blogikamppisten myötä 🙂 Sun kanssa oon samoilla linjoilla siitä, että kivoja vaatteita voi löytää mistä tahansa. Mulla on merkkivaatteita -ja laukkuja, mutta usein tulee tehtyä löytöjä myös kirppiksiltä tai vaikka marketeistakin nykyisin

 38. Jenna sanoo:

  Ei ole ennestään tuttuja mutta osallistun arvontaan mielellään 🙂

 39. Sara sanoo:

  Musta on hienoa että esim lidliin ja prismaan on alkanut tulla tosi katu-uskottavia vaatteita!

 40. Matilde sanoo:

  Näihin merkkeihin en ole vielä tutustunut. Huppari on tosi kiva. Prismasta voi tehdä löytöjä.

 41. HK sanoo:

  Ei ole tuttuja merkkejä. Nuorempana oon aatellut, et ruokakaupat ei oo vaatekauppoja enkä ”alentunu” ees katsomaan niistä vaatteita. En mä noin oo ajatellut enää aikoihin. Muutama kuukausi takaperin kaveri vinkkas et ostaa Halpa-Hallista ja Cittarista rintsikat. Päätin kokeilla ja hyvä ostos kyllä olikin! Sen jälkeen oon löytänyt myös Prismasta itselle kengät, sekä lapselle tosi ihania vaatteita.

 42. Pauliina.K sanoo:

  Zoo York on tuttu, mutta muut eivät 🙂

 43. Anni sanoo:

  Merkit ei ole ennestään tuttuja minulle. 🙂

 44. sarkke sanoo:

  Ainoastaan telkkarimainoksista, en ole käyttänyt kyseisten merkkien vaatteita:>

 45. Marianne sanoo:

  Osasta noista merkeistä olen kuullut mutta itselläni ei vielä tuotteita ole 🙂

 46. Ninja sanoo:

  Boy meets girl on ennestään tuttu, muut ei! 🙂

 47. vilhelmiina sanoo:

  Ei ole tuttuja merkkejä, vaikka välillä on tullut hieman tutkittuakin Prisman vaatetarjontaa. Ja onhan siellä ihan kivan näköisiä vaatteita! En välitä kovin paljon onko vaatteeni jotain merkkiä vai ei, kunhan näyttää kivalta. Vinkkinä muuten sulle, kannattaa käydä katsomassa joskus Lidlin valikoimaa! Sieltä oon joskus löytänyt ihan kivoja vaatteita (ja halpoja!) ja varsinkin kesällä siellä on ollut nättejä maximekkoja yms. 🙂

 48. Anna-Kaisa sanoo:

  Merkit eivät niminä ole tuttuja, mutta luultavasti saattaa kaapeista kyseisten merkkien vaatteita löytyä, kun välillä tulee ostettua vaatteita marketeista ruokaostosten lomassa. 🙂

 49. Minna hoo sanoo:

  Ainoastaan boy meets girl on tullut tutuksi juuri prisman kautta eikä mielestäni ole mitään väliä mistä kukakin vaatteensa ostaa/hankkii.

 50. Julle sanoo:

  Merkit ovat tuttuja ja muutenkin prisman valikoima on nykyään kivan laaja!:)

 51. Jenna sanoo:

  On tuttuja mut en oo ite kokeillu mitää noista 🙂

 52. Minttu-Maaria sanoo:

  Olen tämän vuoden puolella tutustunut kyseisiin merkkeihin hyvän markkinoinnin tuloksena ;D Minulla ei ole ikinä ollut, edes nuorempana, mitään rajoiteita merkkien tai merkittömyyden suhteen vaatteita ostaessani. Olen esimerkiksi aina ostanut kenkiä Citymarketista, missä on mielestäni ollut hyvä hintalaatu-suhde ja monipuolinen tarjonta kaiken ikäisille, erityisesti tennareista ja lenkkareista.

 53. Jenni sanoo:

  Boy meets girl on tuttu ja pari paitaa löytyy kyseiseltä merkiltä ja tykkään! 🙂 Mun mielestä vaatteet voi ostaa mistä tahansa,jos vaatteet itselle tuntuu mukavilta! Ei se kauppa tai merkki vaaaan istuvuus ja hyvä fiilis!:)

 54. Noora sanoo:

  Eivät ole entuudestaan tuttuja

 55. Maiju sanoo:

  Boy meets girl on tuttu, mutta muut ei oikeastaan. 🙂

 56. Veera sanoo:

  Ei oo tuttuja 🙂

 57. Emma sanoo:

  Noi merkit on ennestään tuttuja, mutten ole saanut aikaiseksi lähtä shoppailemaan 🙂

 58. Nea sanoo:

  Oon kuullu merkeistä, mutta en omista kyseisten merkkien vaatteita 🙂 mun mielestä ihan hyvin voi ostaa vaikka Prismasta vaatteita. Oon ostanu mm. mun luottoneuleen (perusmusta, missä napit), urheiluvaatteita sekä ulkoiluvaatteita!

 59. Helmi Virta sanoo:

  ’Boy meets girl’ on tuttu, ja aiemmin bongasin kyseisen merkin paidan just prisman mainoslehdestä. Heti ekan kokeilun jälkeen, oli pakko se tietenkin ostaa, kun oli niin hieno. Se on edelleen yks suosikki paidoista. Itellä ei myöskään oo ikina ollut ongelmaa että mistä liikkeestä tai kaupasta vaatteet on ostettu. Urheiluvaatteita oon kans ostanu prismasta. ☺️

 60. anna s. sanoo:

  Olen näitä nähnytkin prismassa. Harvoin ostan vaatteita merkin perusteella, pääasia että näyttävät kivalta ja istuvat hyvin 🙂

 61. dsirpu sanoo:

  Merkit ovat sinäänsä tuttuja mutta en yhtään vaatekappaletta vielä omista. Katsellut olen kyllä, nyt voisi tutustua taas kevätvalikoimaan 🙂

 62. Annika sanoo:

  Ihania löytöjä! Haluan osallistua arvontaan!

  Itse tsekkaan aika ajoin niin Prisman kun muidenkin kauppojen vaaterekit. Merkit sinänsä eivät kuulosta tutuilta, vaikka niitä kaapista saattaa löytääkin.

  Kiinnitän vaatteen materiaaliin, istuvuuteen ja ulkonäköön huomiota, en merkkiin tai mistä se on hankittu. Kivoja vaatteita tupsahtaa niin Prismasta kuin Lidlistäkin vastaan!

 63. Milma sanoo:

  On tuttuja 🙂 en vielä itse omista, mutta noi farkut näyttää tosi kivoilta!

 64. Jane sanoo:

  Boy meets girl on tuttu, mutta sun innoittama haluaisin testata myös iJeans-farkkuja. Jos vaatteiden hankinnan saa yhdistettyä ruokaostosten yhteyteen, niin mikäs se kätevämpää.

 65. Hannakaisar sanoo:

  Zoo york on tuttu merkki, mutta en oo tajunnut että sitä löytyy prismasta! 😮 kiva postaus:)

 66. Heini sanoo:

  Merkit on tullu tutuksi tämän kevään aikana ja olen ollut positiivisesti yllättynyt prisman valikoimasta. Merkkiriippuvainen en ole vaan vaatteen täytyy jotenkin ostaessa ”kolahtaa”.

 67. Laura sanoo:

  Boy meets girl on tuttu! Yhden paidan ostin juuri merkin sanoman vuoksi.

 68. Jennica sanoo:

  On tuttuja 🙂

 69. Henna sanoo:

  Kyseiset merkit ovat tuttuja mutta en ole koskaan ostanut. Joskus on kiva ostaa merkkivaatteita mutta valtaosa vaatteistani on kyllä ihan sekalaisista paikoista ostettu.

 70. Mimi sanoo:

  Suomensininen bmg-t-paita löytyy jo, se on ihana. Farkuista sait minut kiinnostumaan. Prisman vaatteet ovat parantuneet viime vuosina.

 71. Elina sanoo:

  Olen joitain vaatteita ostanut Prismasta ja yhdet luottokengätkin. Ne ovat olleet varsin hintansa arvoisia, ja kyllä noita vaateosastoja tulee silloin tällöin kierrettyä ”ruokakaupoissakin”.

 72. Sennu sanoo:

  Parissa blogissa oon noihin merkkeihin törmännyt. Mä ainakin oon parin viime vuoden aikana alkanut pitää Prismaa ihan potentiaalisena vaateostospaikkana. Sieltä löytyy kivoja perusvaatteita hyvällä hinta-laatusuhteella 🙂

 73. Ilona sanoo:

  Kaikista noista merkeistä oon kyllä kuullut, mutta en itse omista vielä yhtään kyseisten merkkien vaatteita. Prismassa oon kyllä katellut noita Boy meets girl -merkin kuteita ja on kyllä hyvän näköisiä! 🙂 Itselle ei ole niin väliä mistä vaatteet on ostettu.

 74. Kirsi sanoo:

  Boy meets girl ainoastaan tuttu merkki & ostan vaatteita ihan mistä vaan sattuu löytymään 🙂

 75. Sara sanoo:

  Ei oo tuttuja, mutta en oo kyllä millään muotoa merkkirajoitteinen! 🙂

 76. Annele sanoo:

  Merkit ei ole ennestään tuttuja, mutta olisi mukavaa tutustua niihin paremmin. Käytän monen merkkisiä vaatteita, eikä minulla vielä ole erityisiä lempparimerkkejä. Nyt ei valitettavasti ole vähään aikaan ollut mahdollista ostaa uusia vaatteita ollenkaan, kun tuo opiskelijan lompakko ei mahdollista ”ylimääräisiä” ostoksia yhtään. Näillä merkeillä olisi kyllä mukava laajentaa vaatevarastoa. 🙂

 77. Jasmina sanoo:

  Olen kuullut merkeistä aiemmin, mutta en itse vielä kokeillut. Innokkaana kyllä testaisin juurikin noita farkkuja 🙂

 78. Nora sanoo:

  Tuttuja on mutten ole vielä itse ehtinyt kauppaan asti katselemaan!

 79. Tiina sanoo:

  Ei oo mikään noista tuttuja. Itse olin ennen semmoinen että kelpasi vain ”kalliit merkit”, nykyään olen niin mukavuudenhaluinen että viimeisin ostos itselleni taitaa olla toppahousut löytötexin lasten osastolta 😀 eli siis vaatteita voi ostaa mistä vain, kunhan omaa silmää miellyttää 🙂

 80. Ida sanoo:

  Boy meets girl on tuttu ja aiemmin ehkä oli vähän sellainen ajatus että vain keski ikäiset ja pienet lapset löytää Prismasta vaatteita mutta lähiaikoina oon tehnyt yllättävän hyviä löytöjä jotka on päätynyt päivittäiseen käyttöön

 81. Katja sanoo:

  Toi boy meets girl on tuttu somesta ja muutaman kaverin päältä! Toi huppari olisi kyllä huippu!! 🙂

 82. Janita Vänskä sanoo:

  Zoo York merkin tiedän 🙂 Olen ostanut prismasta vaatteita! Ihan hyviä vaatteita sieltäkin saa ja kun osaa myös huoltaa vaatteita oikein, esim pesemällä oikeissa lämpötiloissa 😀

 83. Memmu sanoo:

  Mulle prisman vaatteet ei ole ollenkaan tuttuja ja täytyy kyllä myöntää etten koskaan niitä sielä katsele, mutta täytyypä ensi kerralla kurkistaa valikoimaa.

  Mukana arvonnassa!

 84. Henna Kultala sanoo:

  Ovat tuttuja entuudestaan 🙂

 85. Milla sanoo:

  On tuttuja 🙂

 86. Aliina sanoo:

  Boy meets Girl on somesta tuttu. Kaikki muut uusia merkkejä mulle 🙂

 87. Heidi sanoo:

  Mielestäni vaatteet voi ostaa mistä vain. Tärkeintä, että itsellä on hyvä olo vaatteissa, oli ne sit merkki vaatteita tai ei. En ole itse ollut koskaan merkkien perään ja prisman vaatteet ennestäänkin tuttuja. 🙂 hyvä hinta-laatu suhde!

 88. Karla sanoo:

  Boy meets Girl on tuttu, muut ei! 🙂

 89. JennaO sanoo:

  Prisman vaatteet on jo tuttuja 🙂 Eksyin joskus vahingossa sinne vaateosastolle ja ihan hämmästyin, mitä kaikkea kivaa sieltä löytyikään! 🙂

 90. Maria sanoo:

  Nämä prisman vaatemerkit eivät ole tuttuja, mutta kiinnostuin 🙂 ! Tosi kivannäköisiä ! Lähinnä lapsille olen vaatteita prismasta ostanut, mutta voisi seuraavaksi itsekin käydä katsomassa naistenvaatteita

 91. Saara sanoo:

  Todellakin voi mistä vain ostaa ja yleensä parhaat löydöt tekeekin sieltä mistä vähiten odottaa 😉

 92. xod sanoo:

  Mun on pakko käydä kans tsekkaa farkkuja tuolta, ei oo aiemmin tullut mieleenkään 🙂

 93. silja sanoo:

  on tuttuja en oo tosin kokeillut ikinä 🙂

 94. Katariina sanoo:

  Vaatemerkit on tuttuja lähinnä bloggaajien ja muiden mainosten kautta.

 95. Laura sanoo:

  En ollut tätä postausta ennen kuullut näistä merkeistä. Ja voi todellakin ostaa marketeistakin vaatteita, jos vaan ovat hyvänlaatuisia ja miellyttävät silmää 🙂

 96. Niina sanoo:

  Boy meets girl – merkki on tuttu Prismasta, muut ei niinkään. Mielestäni vaatteita voi ostaa mistä vaan ja olen itsekin myös Prismasta joskus ostanut; yhtä kivoja vaatteita kuin monessa muuallakin ja kokoja riittää 🙂

 97. Jenna sanoo:

  Merkit on tuttuja mutta ostoskoriin ei ole vielä päätynyt

 98. Jenni sanoo:

  Tuttuja on 🙂
  Zoo Yorking housut ja Boy Meets Girl malliston paita multa jo löytyykin mutta muutama muu vaatekappale on jo Prismasta osunut silmään mitä olen tässä haaveillut!

 99. MH sanoo:

  Ei ole ollenkaan tuttuja eikä ole tullut edes mieleen katsella vaatteita marketista, mutta nyt jopa voisi jatkossa vilkaista niitäkin 🙂

 100. tiian sanoo:

  Ei oo tuttuja, vähän tulee käytyä Prismassa nykyään, kun lähin on 30km päässä. Oon kenkien (tai oikeestan lähinnä tennareitten)kans ehkä enemmän ”merkkitietoinen”, korkkarit ja vaatteet ostan sieltä mistä sattuu löytyyn kivoja. mutta täytyy kyl myöntää, että kun lähen oikeen kaupoille shoppaileen, nii ei tuu kyllä mieleenkää mennä esim Prismaan. vois ottaa ens kerralla ihan asiaksi.

 101. Salla sanoo:

  Ei oo tullu vielä ostettua kyseisiä merkkejä 🙂

 102. Vilmapauliina sanoo:

  Boy meets girlin vaatteita oon Prismassa nähnyt, tosi mageita vaatteita!! 🙂 muihin merkkeihin en oo vielä törmännyt. Mun mielestä vaatteita voi ostaa ihan mistä vaan, ja etenkin asusteita oon itsekin ostellut muistakin kuin ketjuvaateliikkeistä.

 103. Vikke sanoo:

  En omista kyseisiä merkkejä, mutta olen törmännyt niihin ja olisin ehdottomasti halukas kokeilla näitä vaatteita 🙂

 104. Elli sanoo:

  On tuttuja, mutta itsellä ei ole ikinä ollut.

 105. Kiia sanoo:

  Boy meets girl merkki on tuttu, muut ei ole. Mun mielestä vaatteita voi ostaa mistä vaan löytää mieleisiä, kirpputoreilta kalliisiin merkkivaatekauppoihin, mikä vaan itseä miellyttää! 🙂

 106. Suski sanoo:

  On tuttuja merkkejä. Mielestäni ei väliä mistä vaatteita ostaa, on kyseessä sitten marketti tai merkkivaatekauppa. Pääasia, että vaate miellyttää 🙂

 107. Minttu sanoo:

  Merkit eivät ole ennestään tuttuja. Lastenvaatteita kylläkin on tullut ostettua Prismasta paljon!

 108. teppana sanoo:

  eivät ole ennestään tuttuja, mutta kiinnostavat kovasti!

 109. Nanna sanoo:

  Ovat tuttuja merkkejä ennestään ja sieltä löytyy näitä ”skeittivaatteita” poikaystävälle. Se on ostanu pari vaatetta sieltä ja aikoo ostaa jatkossakin. Munki täytyy tutustuu näihin merkkeihin paremmin ja käydä kattoo itellekki jotain

 110. Annika sanoo:

  Boy meets Girl on kyllä tuttu, muut ei. 🙂

 111. Suvi sanoo:

  Ei oo ennestään tuttuja 🙂

 112. Sonja sanoo:

  Nimeltä tuttuja, mutta omasta kaapista ei löydy. Eniten vaatteita tulee ostettua tavarataloista.

 113. Jenni sanoo:

  Olen nähnyt näitä merkkejä joskus, mutta en ole omistanut niiden vaatteita. Ja voin ostaa hyvin vaatteitani mistä tahansa kaupoista

 114. Jelena sanoo:

  Oon törmänny noihin Boy Meets Girls – vaatteisiin Prismassa! 🙂

 115. Ipe61 sanoo:

  Lähikauppani on S-market, ei Prisma, joten nämä merkit on ihan uusia tuttavuuksia minulle.

  – Ipe

 116. Pauliina sanoo:

  Eivät ole ennestään tuttuja. Voin ostaa vaatteeni mistä vain kaupasta.

 117. Sannamarianna sanoo:

  Noi ei oo tuttuja, mutta ei ole mitään merkkirajoitteita. 🙂

 118. henriikkav sanoo:

  Harvemmin Prisman vaatehyllyjä tulee tsekattua (johtuu varmaan siitä, että mulla on muutenkin vähän vaateshoppailuinnostus laskusuunnassa), mutta toki sinnekin eksyn toisinaan 🙂 Oon mm huomannut, että Prismasta löytyy mun vartalolle sopivimmat treenivaatteet (Danskin ja Cheetah) eikä niitä ole kyllä hinnallakaan pilattu. Boy meets girl on tuttu merkki ja muutaman paidan heiltä omistankin.

  Nuorempana mua ehkä nolotti käyttää Prisma/tokmanni/jne vaatteita, mutta nykyään vaatteen merkillä ei ole mulle mitään väliä. Pääasia on, että vaate näyttää kivalta päällä ja on laadukkaanoloista matskua.

 119. Emma sanoo:

  Boy meets girl-vaatteet on tuttuja mulle, oon jonkun verran niitä nähnyt. Mjös House-merkki on tuttu mulle ja niiltä saa hyviä mustia sukkahousuja!
  Urheiluvaattrissa ja kengissä oon ehkä vähä liian merkkien perää… kyllä niitä löyttyy hyviäkin ilman merkkiä…

 120. Pia sanoo:

  Ei ole tuttuja mutta viimeaikoina olen alkanut katselemaan hyvällä silmällä 🙂

 121. Tuija sanoo:

  Nuo merkit ovat itselleni vieraita, mutta Prisman vaateosastolla tulee vierailtua silloin tällöin 🙂

 122. Satu sanoo:

  Oon nähnyt noita prismoissa, mutta ostettua ei oo tullut. 🙂 mä kyllä ostan vaatteeni/asusteeni niin h&m tai ginatricot kuin esim. adidas, ck, gant.. Eli kaikenlaista löytyy, merkillä ei väliä 🙂

 123. Noora sanoo:

  Boy Meets Girls on tuttu muista blogeista:)

 124. Sarppa sanoo:

  On tuttuja merkkejä!

 125. Sovia sanoo:

  Olen törmännyt, ikinä ei ole ollut aikaa tutustua tarkemmin!

 126. Juulia sanoo:

  Ovat tuttuja, vaikka ei ole tullut kauheasti näitä vaatteita ostettua. Pitäisi varmaan tutustua enemmän

 127. Maiju sanoo:

  Merkin tiedän, mutta itseltäni ei näitä vaatteita vielä ainakaan löydy!

 128. Mk sanoo:

  En omista yjtään kyseisiä merkkejä, mutta oon nähnyt prismassa. Olisi kiva kokeilla!

 129. Sofia sanoo:

  On tuttuja, mutta en ole itse ostanut

 130. Petrammm sanoo:

  Näytätpä hyvältä tuossa hupparissa! 🙂 täytyy varmaan kokeilla seuraavalla kauppareissulla! iJeansin farkkuja olen kokeillut juuri vähän aikaa sitten. Olisi kiva voittaa hiukan omaa shoppailurahaa, kun nyt kaikki rahat menevät lasten ulkoiluvaatteisiin. Hyvää kevättä sinulle!

 131. Vera sanoo:

  Joskus on tullut törmättyä boy meets girliin prismassa 🙂

 132. Annina sanoo:

  Eipä oo tuttuja! Pitääpä tsekata seuraavalla prismaa reissulla! 🙂

 133. Tuulispää sanoo:

  Prisman uusia merkkejä on kampanjoitu aika näkyvästi, joten ihan tuttuja merkkejä ovat. En ole kuitenkaan vielä vaatekaappiini niitä hankkinut.

 134. Emilia sanoo:

  Boy meets girl on tuttu, täytyypä käydä tsekkaamassa noi muut merkit Prismassa! 🙂

 135. Kati sanoo:

  Prisman vaatteet ovat tulleet tutuiksi hiljattain, kun eksyin tutkailemaan lähiprisman valikoimaa. Olin todella postitiivisesti yllättynyt, ja löysinkin todella kivoja vaatteita ja juurikin kilpailukykyiseen hintaan 🙂

 136. adele sanoo:

  Zoo york on tuttu 🙂

 137. Minna sanoo:

  Ei ole tuttuja merkkejä ennestään. Ostan vaatteita mistä vaan jos löytyy tarpeellinen/ sopiva.

 138. Peppina sanoo:

  Ei oo entuudestaan tuttuja! Oon kyllä nähnyt noita kyseisiä vaatteita ohimennen Prismoissa. 🙂

 139. Annie sanoo:

  Mistä noi kengät on? Ne on aivan ihanat. 🙂

Kommentoi