torstai 05. huhtikuun 2018

Black & Grey

id-kuva

 

Tässäpä ois muutamat asukuvat viime viikolta! Mä en oo ollut kovin aktiivinen asukuvien kanssa tänä talvena, sillä tuntuu että asut on toistaneet aika paljon toisiaan kylmissä olosuhteissa, ja ulkona kuvaaminen on ollut todella haastavaa. Toivon kuitenkin sydämeni pohjasta että nämä hetki takaperin tulleet lumet olisivat ihan oikeasti nyt ne viimeiset, ja kevät voisi kunnolla alkaa niin saisin panostettua taas enemmän asuihin.

Kuvissa näkyvä harmaa teddy-takki on ollut nyt kevättalvella ehdottomasti mun vaatekaapin eniten käytetty takki. Se on ihan super lämmin ja pehmeä, sekä sopii oikeasti asuun kuin asuun. Nyt alkaa kuitenkin rehellisesti sanottuna olemaan jo mitta täynnä sitä, ja siirtyisin mielemmäni vähän keväisempiin takkeihin.. heh!

With love, Silja


7 Responses to “Black & Grey”

 1. Minttu sanoo:

  Mistä noi mustat nilkkurit on? Täydelliset <3

 2. Suvi sanoo:

  Moi, mikset enää kirjoita asupostauksiin sitä, mistä vaatteet on? 🙂 Kiinnostaisi!

  • lifeofsilja sanoo:

   Vitsi mä oon tästä ihan vahingossa unohtanut! En oo tarkoituksella jättänyt pois! 🙂 Kysy vaan jos joku kiinnostaa!<3

 3. Annie sanoo:

  Kiva nähdä pitkästä aikaa asukuvia, vaikka tää kyseinen asu onkin ehkä mun makuuni vähän jotenkin ”too much”! 🙂

 4. Meri sanoo:

  Sulla on aivan ihanan valovoimaisia ja kirkkaita kuvia, joten mietin että millä kameralla kuvaat? Olet harkitsemassa uutta kameraa, siksi olen kiinnostunut.

Kommentoi