sunnuntai 08. huhtikuun 2018

Musta kultaharakka

*Kaupallisessa yhteistyössä Daniel Wellington

Mun tyylissä on niin pitkään kun muistan ollut muutama asia, jotka ei oo muuttuneet; luotan lähes aina mustaan ja nahkaiset yksityiskohdat tuo mulle aina sellaisen kivan lisän pukeutumiseen. Vaikka oon kuinka yrittänyt hommata vaatekaappini erilaisia värejä, sanoisin että siltikin pukeudun edelleen n. 85% ajasta pelkästään mustaan. :D Kerran yksi kaveri tutki mun vaatekaappia ja tokaisi, että se näyttää ihan vampyyrin vaatekaapilta. Hahah! Tiedän että en varmastikkaan ole ainoa joka tätä harrastaa, mutta silti ihailen jatkuvasti ihmisiä jotka ostaa pukeutua värikkäästi ja saa asut näyttämään hyvältä yhdistelemällä erilaisia värejä tai kuoseja. Itse en vain pysty siihen!

Yksi asia jonka oon kuitenkin huomannut parin vuoden sisällä tulleen, on kultaiset yksityiskohdat. Ennen käytin nimittäin aina vain hopeita koruja ja vaatteiden/asusteiden metalliset yksityskohdat piti aina olla hopean värisiä.. En osaa sanoa yhtään mistä tämä muutos johtuu, mutta nykyään oon huomannut lähes poikkeuksetta käyttäväni hopean sijasta kultaa. Kumpi yhdistelmä on enemmän teidän mieleen; raikas hopea ja musta, vai arvokas kulta/musta yhdistelmä?

 

 

Sain hetki sitten Daniel Wellingtonilta uuden kellon, ja voin kertoa että valinta ei ollut vaikea. Kaipasin kovasti musta-kultaista kelloa, ja näillä DW:n kelloilla vaan ei voi mennä metsään. Kaikessa yksinkertaisuudessaan kello sopii vaan asuun kuin asuun. Sen voi hyvin laittaa piristämään sporttista asua, tai vaikka juhliin mekon kanssa.

Daniel Wellingtonilla on nyt menossa ”Free Strap” -kampanja eli kellon ostaja saa ilmaiseksi mukaan vaihtorannekkeen kellolle. Saat siis käytännössä kaksi kelloa yhden hinnalla, sillä ranneketta voi vaihtaa vaikka päivittäin sen helppouden ansiosta. :) Kampanja on voimassa 4.4-24.4. välisenä aikana. Lisäksi saatte vielä koodilla ”Lifeofsilja” -15% alennusta loppusummasta. Pääset shoppailemaan tästä!

 

id-kuva

With love, Silja


6 Responses to “Musta kultaharakka”

 1. Em sanoo:

  Ihana kello! Ja miten sattuikaan, itsekin tänään aamupäivällä tilasin Wellingtonin kellon mustakultaisena itselleni :) Onko tuo sun kello se 36mm vai pienempi malli (esim 28 tai 32?)

  • lifeofsilja sanoo:

   Haha hauskaa, toivottavasti sait jonkun alekoodin siihen! :)<3 Toi mun on 32mm! Mulla on myös yks 28 ja sekin on ihan super ihana!!

 2. Risse sanoo:

  Kuullostaa niin tutulta! Minulle tullaan hämmästelemään, jos päälläni on jotain värikästä! haha :D Ja tuo kulta juttu.. Havahduin itse tässä vähän aikaa sitten, että kaikki mun ”asusteet” on kultaisia. Myös kengissä, laukussa, takissa rupeaa löytymään kultaisia yksityiskohtia hopean sijaan. Noooh, vaihtelua eikä ollenkaan paha asia.

 3. Jani sanoo:

  Nahkahousut<3

 4. Vilma sanoo:

  Hei Silja!
  Voisitko laittaa jonkun päivitetyn tutoriaalivideon sun kulmista (tai meikistä ylipäätään), ne näyttää tosi hyvältä!

Kommentoi