maanantai 09. huhtikuun 2018

On my mind right now

-Huomaa että kevät tekee vihdoin tuloaan ja lumen alta paljastuneet asfaltit on antanut mulle ihan törkeen määrän virtaa ja hyvää fiilistä. Jaksan aamuisin herätä paljon pirteämpänä ja touhottaa koko päivän ihan kybällä menemään, kun talvella teki vaan mieli lojua himassa piilossa ja feidannut kaikki mahdolliset ei-pakolliset menot.

-Mua on pitkästä piiitkästä aikaa puraissut myös kunnon treenikärpänen, ja oon jo hetken aikaa nauttinut niin paljon kaikesta liikunnasta. Salilla käymistä oon aina inhonnut, mutta siihenkin oon jostain syystä saanut hirveesti uutta intoa. Oon jopa lähtenyt testailemaan rohkeesti uusia laitteita mikä on ennen kuulumatonta koska ujostelen hirveesti salilla ja oon sellasessa pienessä ”paniikissa” koko ajan kun on niin avuton ja hölmö olo kun ei oikeen osaa mitään. 😀 Lisäksi oon joka päivä lenkkeillyt paljon tavallista enemmän!

-Kaivoin vihdoin pyörän talvisäilöstä, ja vitsi että oli siistiä hypätä ekaa kertaa pitkästä aikaa satulaan. Pyöräilin yks päivä vähintäänkin 10km ympäri Helsingin keskustaa, ja vitsi että oli kivaa! Aioastaan rassas vähän ne HC-pyöräilijät jotka vetää kunnon kilpavarusteissa ohi ja kattoo vähän nenän vartta pitkin, haha! Musta on myös jotenkin kamalaa, että keskustassa pitää ajaa autoteitä pitkin, ja sainkin vähän palautetta kun ajoin muutaman kerran ihan kävelytiellä ihmisten seassa. Täytyy alkaa pistää paremmin merkille missä ne pyörätiet oikeen menee… 😀

-Mun tekis ihan hirveesti mieli syödä vielä paljon terveellisemmin ja puhtaammin mitä nyt oon tehnyt (vaikka muutos on jo siltikin suuri) mutta rehellisesti mulla tökii siinä etten keksi tarpeeksi erillaisia safkoja. Ja tuntuu että varsinkin sellasta terveellistä, nopeeta ja helppoa ”pikaruokaa” ei vaan yksinkertaisesti saa Suomesta mistään, oon joutunut monesti tyytymään sushiin tai roskaruokaan… Jos teillä on jotain super hyviä ruokapaikka vinkkejä tai terveellisiä (vege)reseptejä niin pliis jakakaa! ♥︎

id-kuva

Paita ja housut House of Brandon  (*saatu)

-Oon just löytänyt Jodelin ja mun mielestä se on jotenkin ihan super hauska juttu, ja oon ollu iloisesti yllättynyt siitä miten hyvä ilmapiiri siellä on. Tatu pyys näyttämään että mitä mä oikeen kirjottelen siellä ja naurettiin varmaan 20 minuuttia putkeen kun olin kommenoinut ”näytän perunalta” -ketjuun ”samoin”. Kuulemma tosi fiksua ja syvällistä. 😀 En oikeen osaa etsiä sieltä vielä mitään keskusteluja, mutta hihittelen yksikseni niille etusivun jutuille.

– Yksi huomio minkä oon kuitenkin tehnyt ja mistä mulle on tullut tosi huono mieli on se, että monet ihmiset kirjoittaa siellä olevansa yksinäisiä. 🙁 Mä sitten rohkaistuin ja kirjoitin että jos joku haluu tutustua, niin mulle saa laittaa rohkeesti viestiä – ikinä ei voi olla liikaa frendejä. Mutta joo, vastaanotto oli vähän nihkeä… En tiedä onko monilla sitten mua kohtaan jotain ennakkoluuloja vai mitä, mutta mä haluisin aidosti tutustua uusiin ihmisiin, ja varsinkin sellaisiin jotka kokee yksinäisyyttä. Mulla on myös ajoittain yksinäinen fiilis, ja mikään ei oo niin kamalaa. Mä en todellakaan lähde tuomitsemaan ketään ja toivoisin että ihmiset vois myös tutustua muhun aivoimin mielin, eikä miettiä tätä ”julkisuuskuvaa” mikä somesta tulee..

-Haluisin myös ihan hirveesti kirjoittaa tai kuvata teille jonkun syvällisemmän postauksen, mutta aiheiden keksiminen on niin hiton vaikeeta. Ois jotenkin kiva näyttää teille pintaa syvemmältä kuka/millainen mä oon… Saisko jotenkin Q&A tyylillä avattua tätä? Jos te kyselisitte multa jotain kiperiä kysymyksiä ja vastailisin esim. videolla niihin? Tai voisko Maria Veitola tulla tekemään musta oman yökylä jakson haha!

-Oon tykänny ihan hulluna asua Pasilassa, tai ei niinkään ehkä se Pasila vaan Stadi.. ♥︎ Mulla on niin hyvä olla ja tuntuu piiitkästä aikaa omalta itseltäni, sitä ei pysty edes pukea sanoiksi paljon mä rakastan asua Helsingissä. Mua pelottaa nyt jo että mitä tapahtuu kun remppa on ohi ja pitäis palata Porvooseen. Mulla on tosi ikävä tietysti omaan kotiin, mutta tuntuu etten osaa enää palata sinne. Tuntuu ihan kamalalta. 🙁

With love, Silja


27 Responses to “On my mind right now”

 1. Katariina sanoo:

  Fafas on varmaan siullekin tuttu, mutta se on nykyään miun luottorafla kun tekee mieli saada jotain nopeeta mukaan! Eihän nekään ihan terveellisiä kaikki oo, mut vegeä kuitenkin eikä ihan mitään uppopaistettua. 🙂 Ja niiiiin hyviä!

  Mitä tulee tuohon yksinäisyyteen niin se fiilis on kamala. Omakin sosiaalinen piiri on muuttanut pikkuhiljaa opiskelukaupungista pois ja nyt tuntuu, ettei oo oikein ihmisiä ketä pyytää spontaanista jonnekin tai kenen kanssa vaan olla, eikä oikein tän ikäsenä osaa enää tutustuakaan. Oon monesti miettinyt tavatessani jonkun uuden ja mukavalta vaikuttavan ihmisen että miten kiva ois kaverustua, mutten oo osannut tehdä peliliikkeitä suuntaan enkä toiseen. Voispa vieläki vaan kysyä et voitsä olla tai muuta yhtä helppoa. Oispa vieläkin nelivuotias. 😀

 2. Iida sanoo:

  Tosi kivan väriset hiukset sulla tällä hetkellä, tollaset kylmän sävyiset! Millä värillä oot viimeksi värjännyt sun juurikasvun? 🙂

 3. Jepsu sanoo:

  Picnicin bowlit ja salaatit on niiiiiiin hyviä ja terveellisiä.. Ainakin mun ihan luottolounaita, jos vaan sattuu oleen keskustaan asiaa ja nälkä.

  • u sanoo:

   Picnicin keitotkin on hyvä valinta! Erityisesti perjantaista sunnuntaihin myytävä meksikolainen papukasviskeitto on tosi hyvää!

 4. Sanna.kortesmaa sanoo:

  Millä kameralla kuvaat? Hyviä kuvia
  Laitoin joskus sulle viestiä somessa ja aattelin et kun tuun Helsinkiin ens kerran ja jos satut olee siellå nii treffattais? Olis tosi jees tutustua uusiin ihmisiin ja koska oon suunnitellut muuttoa Helsinkiin sieltä ois ihana saada uusia kavereita. Toki oon kuullut että Helsingissä on helppo verkostoitua muutenki? Enkä usko että kenelläkään on ennakkoluuloja sua kohtaan! Osa voi olla sen verran ujoja tms ettei osaa lähestyä sua.
  Mutta nii, ois hauska somessa viestitellä ja katsoo jos joku päivä sopis nähä

 5. Maija sanoo:

  Siis niiin tuttua toi kuinka vaikeeta on tutustua tai ees löytää ihmisiä kehen tutustua! Mä ainaki voisin lähteä kahville/viinille joskus 🙂

 6. Kia sanoo:

  Factoryn salaatit! Löytyy ainakin Kampista ja Aleksanterinkadulta. Ihan huippuja.

 7. Moih sanoo:

  Tää oli jotenkin tosi kiva postaus, positiivinen ja osaan niin samaistua suhun tuossa miten iloitset keväästä ja miten paljon se antaa energiaa 🙂 Valitettavasti myös pystyn samaistumaan yksinäisyyteen, jos asuisin lähempänä sinua varmasti laittaisin viestiä! Vaikutat mielenkiintoiselta ihmiseltä ja ”tavalliselta” ja tätä tarkoitan vain hyvällä <3 Milloin oot lähdössä muuten sinne Roomaan, ootko päättänyt kuvata sieltä sitä vlogia? 🙂 Ja sun instastoreista kyllä hehkuaa miten naurit olla nyt Helsingissä<3

 8. Nina sanoo:

  Vegemestoista kandee ehdottomasti tsekata Cargo! Ja sit just Factoryn salaatit, Picnicin keitot ja ne uuniperuna-annokset mihin saa valita itse täytteen (lämminsavulohi, härkis, avocado yms).
  Ihana et edes jollakin on yhtä vahva side Stadiin, muutin just Vantaalle ja jengi ei oikeen tunnu ymmärtävän miten voin ikävöidä Helsinkiin kun en oo edes kaukana. Tavallaan joo ymmärrän ja tuntuu turhalta surkutella tollasta asiaa kun en mä hei oo oikeesti kaukana, mut en voi silti sille mitään et tekee mieli suudella metron lattiaa nykyään joka kerta kun satun pyörähtää siellä päin haha 😀

 9. Marin sanoo:

  Mä olen miettiny just tota, kun moni bloggaaja kirjoittanut/sanonut, ettei vois kuvitella kaveeraavansa lukijan kanssa – niin jotenki yllätyin kun sä kirjotit että mikä ettei 😀 Ois kyllä huippua tutustua suhun! Itse oon asunu Helsingissä pian viitisen vuotta ja tää kyllä tuntuu niin kodilta<3 Että tiedän kyllä mitä meinaat.

 10. xod sanoo:

  Jos asuisin Stadissa/Porvoossa niin haluisin ehdottomasti mennä kahville sun kanssa tms, tutustua 🙂
  Sun pitää jonkun bloggaavan kaverin kanssa tehdä toisistanne omat yökylässä-jaksot! 😀

 11. E sanoo:

  Jodelissa kannattaa ehdottomasti liittyä @sibs -kanavalle! 😀 Maailman eniten hyvää mieltä tuottava kanava ja uskon että varsinkin sä koiraihmisenä osaisit arvostaa sitä 😀

 12. Kiira sanoo:

  Miks et julkase mun kommenttia? Kysyin että miks pyydät uusia kysymyksiä kun sun vanhatkin kysymyspostaukset on tekemättä? 😀

 13. Jenna sanoo:

  Hei, mistä toi sun asukuvan laukku on? Ja factory ravintolan salaattibaarin salaatit Helsingissä on super isoja ja hyviä! 🙂

 14. H sanoo:

  Kiva postaus ja ihanat kuvat. Tosi rohkeasti kirjotat ja tykkään siitä valtavasti! Ois mahtavaa päästä tutustumaan 🙂

 15. lifeofsilja sanoo:

  Kiitos ihan mielettömästi kaikista kommenteista. Oon ollut nyt ihan super kiireinen enkä oo kerinnyt vielä vastaamaan teille, joten vasteilen kaikkiin kommentteihin huomenna. <3 Pus!

 16. V sanoo:

  Vaikutat niin ihanalta ihmiseltä! Tulisin vaikka heti sun kanssa kahville, jos en asuis niin kaukana Helsingistä. Mut hei ihanaa kevättä sulle ja toivottavasti jodel ihmisetkin tajuis et oot varmasti huipputyyppi! Ihanaa kevättä sulle Silja! <3

 17. Sofia sanoo:

  Mäkin haluaisin tietää mistä tuo kyseinen laukku on! Olen etsinyt laukkua joka sopii monen eri asukokonaisuuden kanssa ja kriteerinä että läppäri mahtuu sinne. Tuo kuvissa näkyvä olis just se mitä etin 🙂

  Mainittakoon vielä se, että mäkin koen olevani joskus yksinäinen opiskelupaikkakunnalla kun kaikki kaverit on kotipaikkakunnalla. Olen myös harkinnut lähtemistä kaveritreffeille jodelin kautta 😀 Mun mielestä se vois olla tosi hauskaa eikä se velvoita mihinkään jos ei klikkaa.

 18. Annette sanoo:

  Oon lukenut sun blogia ja välillä kun oot vähän pintaa syvemmältä avannut jtn asioita, niin tuntuu että paljon samoja ajatuksia täälläkin. Joten ois kyllä kiva jos suhun vois tutustua enemmänkin jotenkin!? 🙂

 19. ss sanoo:

  Sä oot niin ihana :)<3 Harmi että asun toisella puolella suomea, oon ihan varma et tultas juttuun! Sä vaikutat tosi syvälliseltä tyypiltä jolla on sellasta tiettyä "älykkyyttä" pohtia elämän menoa usealta eri kantilta. Oon ite vähän puoli erakko luonteeltani, toisaalta rakastan yli kaiken itekseni oloa ja toisaalta on toisinaan tosi yksinäinen. En tiedä, mut tuntuu että sussa on vähän samaa 🙂
  Ja reseptivinkkinä googletappa sellanen ku valio kasvisspagettikastike! Aiivan sairaan hyvä kasvisruoka. Ite raastan ainekset käsin ja silti ton ruoan tekemiseen menee sama aika ku jaujelihan paistamiseen. Ja vegeversion saa jos jättää kerman pois mikä ohjees on 🙂
  Se piti viel sanoa et katoin just sun ig stoorin ja mietin et vitsit kui söpö näky oot ku kuljeskelet ympäri Helsinkiä Hipon kans, you two agains the world 😀
  Harmi kuulla et on haikea jättää Helsinki, mut mieli voi olla taas eri sitte ku pääsetki taas Porvooseen. Ja muista, elämässä mikään ei oo lopullista, Helsinkiin pääsee aina takas. Aina voi palata, halaus ja ihanaa kevättä!

 20. Romanssi sanoo:

  Mä oon tehnyt samanlaisen huomion Jodelissa, et tosi moni kertoo yksinäisyydestään ja se on madaltanut omaa kynnystä puhua aiheesta. Mäkin mietin miten uskaltaisi laittaa viestiä ihmisille et moikataanko jossain, mut sit mietin et organisoisko joku isomman miitin kerralla..? Mulla ei oo ittellä aikaa järjestää mitään, niin oon kyttäillyt keksiskö joku telepaattisesti saman idean.:D Btw, muistan ton perunakeskustelun ! 😀
  P.s. oot ihana!

 21. Souphie sanoo:

  Tosi helppo kasviscurry:

  Pilko kaks sipulia ja kaks valkosipulin kynttä ja heitä pannulle öljyn kanssa. Kuulota hetki. Heitä perään mausteseos jossa teelusikallinen garam masalaa, korianteria, juustokuminaa ja kurkumaa. Sekoittele hetki sipuleita mausteseoksessa ja heitä pannulle yks tölkki tomaattipyrettä ja sekota. Sitten pilko haluamiasi kasviksia (paprika, porkkana, bataatti tms) ja heitä pannulle. Valuta mustapapuja yksi tölkki (muista huuhdella hyvin) ja heitä pannulle. Sitten vaan perään yks tölkki tomaattipyrettä ja kookosmaitoa (tai kasvisruokakermaa) ja anna hautua hetki. Lisää vähän suolaa. Voila! On tosi helppoa ja hyvää!

 22. Souphie sanoo:

  Oho siis lopussa yks tölkki tomaattimurskaa (ei pyrettä enää) ja se kookosmaito tai kasvisruokakerma 🙂 tää on ihan mun lemppari ja teen tätä tosi usein!

 23. Laura Annika sanoo:

  Musta on niin ihana nähdä kuinka paljon enemmän sosiaalisen median kautta tunnetut ihmiset avautuu vaikeista asioista, joista ei yleensä puhuta vaikka ne olis iso ongelma monelle. Arvostan paljon sun rehellisyyttä ja kykyä avautua vaikeistakin asioista kaikkille sun seuraajille <3 🙂

 24. Jenny sanoo:

  Ootko kokeillut tehdä qvinoaa? superhyvää, käy lisukkeeksi salaatteihin, jauhelihan ja kanan kanssa tai mitä ikinä keksiikään. itse tykkään myös parsasta, tofusta ja raakakaakaosta saa tehtyä monenlaista hyvää ! kun jaksaa kokeilla kaikkea uutta niin yllättyy 🙂 toi Maria Veitola idea oli aika hauska, pystyisitkö olemaan oma itsesi jos sun kodissa teitä kuvattais? jotenki itsestä tuntuu että jäätyis totaalisesti:D ja ihana toi sun house of brandonin paita

Kommentoi