keskiviikko 18. huhtikuu 2018

Friday Fun in Långvik

Perjantaina mun äiti tuli hakemaan Hippoa hoitoon viikonlopuksi, ja heitti mut siinä samalla puolen päivän aikaan Rautatientorille, jossa traffasin muut ihanat bloggaaja-mimmit. Kun kaikki olivat saapuneet paikalle, matkustettiin Långvikin upeaan kylpylään rentoutumaan reiluksi vuorokaudeksi ennen Blogawardseja. Mukana reissussa oli niin mun lemppari tyttöjä, kuin uusiakin tuttavuuksia, ja koko reissusta jäi niin hyvä mieli. ♥︎ Kaiken kaikkiaan super hauska viikonloppu takana!

Perjantaina Långvikkiin päästyämme meillä oli aluksi luontokuvausta Teppo Tirkkosen johdolla, ja vaikka aihealue ei niin mun blogiin sovikkaan, nappasin muutamat hyvät vinkit ja oli virkistävää ulkoilla n. tunnin ajan aurinkoisessa ilmassa & kauniissa maisemissa.

Kuvailun jälkeen saatiin meidän huoneet ja käytiin vaihtamassa vaatteet Spata varten. Tämä olikin itseasiassa mun ensimmäinen kerta Långvikissä, ja tykkäsin ihan todella paljon! Tilat olivat upeat ja olin erittäin positiivisesti yllättynyt miten paljon kaikkea tekemistä ja näkemistä siellä oli. Haluan ehdottomasti mennä sinne pian uudelleen esim. viettämään ”treffipäivää”. :) Tuntuu että esim. Span puolella jäi paljon vielä kokematta.

Kuva: Annieveliina Photography

Meillä oli tunti aikaa nauttia Spasta ja poreista, sekä vietimme toisen tunnin kauneushoitolassa tutustuen Essen ihonhoitotuotteisiin. Kaiken tämän jälkeen olo oli tosi virkistäytynyt, ja mentiin Natalian kanssa hetkeksi huoneeseen huilaamaan ennen illan dinneriä. Avattiin viinipullo, kuunneltiin musiikkia ja laittauduttiin yhdessä.

Sen jälkeen tosiaan suunnattiinkin Instrumentariumin järjestämälle tosi hyvälle dinnerille, jossa tutustuttiin myös viineihin. Mä tosin en nolona juonut kuin alkumaljan, sillä oon huomannut ettei viinit oikeen sovi mulle.. Saan nykyään ihan pienestäkin määrästä helposti kovan päänsäryn, joten skippasin tämän suosiolla. Sen sijaan Långvikin paljon kehutut ruuat olivat ihan älyttöän hyviä. Saatiin dinnerillä myös älyttömän hyvä idea lähteä katastamaan Kirkkonummen yöelämää. :D Apua! Kaikki tytöt eivät halunneet lähteä mukaan, niin lähdettiin sitten hieman pienemmällä porukalla jatkamaan iltaa.

id-kuva

Tilattiin aulasta siis meille tilataksi, mutta jostain syystä taisi olla vähän ruuhkaa, eikä taksia alkanut kuulumaan. Pari mimmiä sitten bongasi hotellilta juuri lähtevät kokkipojat, ja saatiin heiltä kyyti Kirkkonummelle Pub Varellaan laulamaan karaokea :D Siis apua mikä ilta, mutta meillä oli niiin hauskaa yhdessä! ♥︎ Sieltä sitten suunnattiin vielä mäkkärin kautta takaisin hotllille… Haha!

With love, Silja


2 Responses to “Friday Fun in Långvik”

  1. Neea sanoo:

    Mistä toi bikiniyläosa on? Ihana!

Kommentoi