sunnuntai 22. huhtikuun 2018

Channeling my inner child

Tällä kertaa luvassa vähän erilaisia kuvia ja erilaista postausta. :D Me oltiin nimittäin maanantaina starttaamassa Natalian kanssa viikko vähän energisemmin kuin normaalisti, ja suunnattiin iltapäivästä Espooseen Get Air -trampoliinipuistoon! Oottekin ehkä huomanneet Instagramin puolella, mutta me koitetaan aina Natan kanssa harrastaa yhdessä kaikkia hauskoja aktiviteettejä! Ollaan viimeaikoina käyty mm. keilaamassa, Megazonessa jne. ja ainakin mun mielestä tälläiset jutut on 100 kertaa hauskempaa kuin vaikkapa ne ainaiset illanistujaiset. Ainakin nää tuo elämään hieman vaihtelua, ja yleensä ollaan saatu myös nauraa yhdessä ihan kippurassa!

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Offerillan kanssa, josta löytää tosi hyviä alennuksia esimerkiksi juuri kaikkiin erilaisiin aktiviteetteihin. Mä bongasin nämä liput meille Offerillan kautta joku aika sitten, sillä oltiin pitkään puhuttu että halutaan mennä seuraavaksi pomppimaan. Offerillalta löytyy alennuksia moniin erilaisiin juttuihin, mm. kaunedenhoitopalveluihin, ravintoloihin sekä erilaisiin tapahtumiin ja elämyksiin. Alennusprosentti Offerillan kautta on yleisesti 50-90% ja diilejä on sivulla myynnissä yli 1300, eli niitä löytyy vähän joka lähtöön. :D Mä oon ostanut Offerillan kautta pari kertaa myös ravintoladiilejä, esimerkiksi sushilounaita sekä Nepalilaista ruokaa ja oon tykännyt kovasti!

Palataan kuitenkin vielä hetkeksi Get Airiin! Mä olin aiemmin ollut vastaavassa Trampoliinipuistossa eli Rushissa Tatun ja lasten kanssa joskus aiemmin, joten tiesin vähän mitä odottaa! Get Air on ilmeisesti juuri auennut Espoon Suomenojaan ja sanoisin että se oli aika iso plussa, sillä paikka oli meitä ja paria lasta lukuunottamatta tyhjä. Saatiin siis rauhassa kokeilla kaikki radat ja paikat läpi! Tietysti ehkä myös maanantailla oli osuutta asiaan, mutta en todellakaan valita!

Rushiin verrattuna Get Air oli mun mielestä selkeästi aikuisempaan makuun tehty, sillä esimerkiksi Ninja rata oli oikeasti ihan törkeen vaikea. :D Mä oon pitänyt itseäni pienestä asti aikamoisena apinana, mutta ei mitään jakoa että rataa olisi päässyt läpi haha! Paikalla oli kuitenkin myös pienemmille lapsille oma suljettu puoli, sekä huomasin esitteestä että heillä on muutamana päivänä viikosta erikseen pienille lapsille varattua aikaa, mikä on kiva!

id-kuva

Offerillan kautta kaikki on myös sujunut todella mutkattomasti, diilit on helppo klikata ostoskoriin ja maksaa, jonka jälkeen saat lahjakortit ilmoittamaasi sähköpostiin. Saatte muuten lisäksi koodilla ” lifeofsilja10” vielä -10% lisäalennuksen Offerillalta tilatessanne jonkun diilin!!

Mulla onkin itseasiassa muutama uusi juttu jo kiikarissa, esimerkiksi liput Flamingo Spahan kahdelle aikuiselle on nyt puoleen hintaan, eli 39€! Mun tekis ihan hirveesti mieli mennä sinne, sillä en oo koskaan käynyt. Eli jos teillä on kokemuksia siitä aikuisten Spa puolesta, niin kertokaa mulle onko se kiva? :)

Lisäksi kannattaa käydä tilaamassa Offerillan uutiskirje, josta saa tietoa aina uusista hyvistä diileistä. Arvon myös kaikkien kommentoijien ja uutiskirjeen tilaajien kesken yhden 70€ arvoisen lahjakortin Offerillalle. :P Kilpailun tarkemmat säännöt näet täältä.

With love, Silja


34 Responses to “Channeling my inner child”

 1. Avatar Tanja sanoo:

  Luin vanhoja postauksiasi ja kirjoitit, että olette menossa naimisiin kesällä 2018. Voisitko kertoa tarkemmin hääsuunnitelmistanne eli minkälaiset häät teille on tulossa?

  • Avatar Elina sanoo:

   Täällä myös kiinnostunut!

   Muuten, ihan hyväntahtoinen parannusehdotus: taidat käyttää aika paljon huutomerkkejä tekstin tehostamiseen. Se tekee lukemisesta hieman uuvuttavampaa ja menettää pikkuhiljaa tehonsa. :)

  • Avatar Saara sanoo:

   Hää postaukset ois kivoja! :)

 2. Avatar Minna haapala sanoo:

  Mukana

 3. Avatar MH sanoo:

  Muakin kiinnostais kokeilla vaihteeks jotain ton tyylistä uutta ja hauskaa, eli lahjakortti kelpais!

 4. Avatar Henna Kultala sanoo:

  Mukana!

 5. Avatar Laura sanoo:

  Moikka Silja! Flamingo Spa on todella kiva paikka, juuri aikuiseen makuun. Suosittelen menemään sinne joku arki-ilta, esim. 17-18 aikaan, koska silloin siellä saa olla aika rauhassa. Jos ostaa liput span puolelle, saa myös käydä piipahtamassa vesipuiston puolella, niin voi käydä ottaa pari kierrosta vesiliukumäessä :D Siellä on samassa kahvila, baari ja Hese, joista voi käydä hakemassa pientä purtavaa tai juomaa pulikoimisen välissä. Suosittelen kyllä lämpimästi :)

 6. Avatar Jade sanoo:

  Mukana!

 7. Avatar Rose sanoo:

  Mukana!

 8. Avatar Minttu-Maaria sanoo:

  Kasvohoito ois kiva :)

 9. Avatar ansku sanoo:

  Flamingo Spa on ihan kiva irtiotto arkeen, mutta ei se niin kummoinen ole verrattuna muihin kylpylöihin. Itse oon käyny siellä vaan lahjakorttien takia tai kun välillä tulee niitä 10€/henkilö tarjouksia niin näiden kautta, mutta ehkä en maksaisi siitä sitä koko normaalihintaa :D

  Mutta onhan niissä altaissa kiva lillua ja saunat oli kyllä ihania, kun oli niitä tuoksuja. Itse olen ollut yleensä alkuviikosta esim. maanantai-aamupäivänä, niin välttyy pahimmilta ryysiksiltä.

  Mutta kiva kokemus kaiken kaikkiaan, kannattaa kokeilla jos ei aiemmin ole käynyt! :)

 10. Avatar Ilona sanoo:

  Tollanen pomppiminen ois varmasti hauskaa ja tulis liikuntaakin samalla! Ehdottomasti pitää laittaa testiin joku kerta! :)

 11. Avatar Elena sanoo:

  Mukana

 12. Avatar A.K sanoo:

  Oon kans halunnu käydä tommosessa temppupuistossa, olis niin siisti!! :D mukana arvonnassa siis. :)

 13. Avatar Salla sanoo:

  Mukana!

 14. Avatar Sirkku sanoo:

  Ei Silja ja Tatu taida olla enää yhdessä..?

 15. Avatar TJ sanoo:

  Näin parikymppisen mielestä se Flamingon Spa-puoli ei ollut mitenkään kummoinen, vaikka kuvat antavatkin ihanan ja rennon vaikutelman siitä. Mineraalivesiallas oli kyllä hauska! Altaan toisessa päässä oli ns lepotuolit, joissa sai loikoilla ja veden alla kuului rauhoittavaa musiikkia. Siinä tuli makoiltua useampi minuutti, mutta muuten ei jaksanut kauaa siellä spa-puolella olla. Tosin siellä mineraalialtaassakin sai pitää aika tiukasti kiinni ”tuolistaan” ettei lähde valumaan kohti kaveria. Pari kertaa kun yritin oikeasti rentoutua niin lähdin samantien liukumaan muiden kellujien päälle :D itseäni vaivasi hieman ehkä se väenpaljous siellä käydessäni + että sillä reissulla olin mieheni kanssa kahdestaan altaassa ja yhtäkkiä altaaseen hyppäsi 15-henkinen miesporukka, joten mun rentoutumiset jäi siihen, mutta kokeilemisen arvoinen paikkahan se on! :)

 16. Avatar JV sanoo:

  Toi trampoliinipuisto olis ihan sairaan hauska kokemus! Ihan must-go kyllä :) Muutenkin 70 euron lahjakortti Offerillaan kuulostaa paremmalta kuin hyvältä

 17. Avatar Elli sanoo:

  Mukana!

 18. Avatar Riikka sanoo:

  Mukana arvonnassa! :)

 19. Avatar Linnea sanoo:

  Mukana!

 20. Avatar Nana sanoo:

  Mukana arvonnassa!

 21. Avatar jenny sanoo:

  mukana arvonnassa!

 22. Avatar Jonnz sanoo:

  Nice! Mukana

 23. Avatar Tanja sanoo:

  Mukana!:)

 24. Avatar Henna sanoo:

  Mukana arvonnassa :)

 25. Avatar Kati sanoo:

  Mukana arvonnassa!! :)

 26. Avatar Elisa sanoo:

  Mukana arvonnassa :)

 27. Avatar Emmi sanoo:

  Ai vitsi tonne on pakko päästä! Tällaisissa paikoissa on niin hauska kisata ja pelleillä poikaystävän ja kavereiden kanssa. Mukana ollaan arvonnassa!

 28. Avatar Marine sanoo:

  Sisustuspostaukset olisi vaihteeksi kivoja :).

 29. Avatar Laura sanoo:

  Mukana :)

 30. Avatar Tiina sanoo:

  Pitääkin käydä kokeilemassa toi get air!

 31. Avatar Kata sanoo:

  Mukana arvonnassa :) Offerillan kautta nimenomaan on tullut ostettua noita Flamingon spa lippuja. Hinta laatu suhde on niissä kohdallaan. Mukava paikka varsinkin rauhallisena aikana mutta mielestäni ei ihan täyden hinnan arvoinen!

Kommentoi