maanantai 23. huhtikuun 2018

New Gucci Shades

Id-kuva

Kuvat: Natalia Cerny


Mietin jo viime kesänä että tälle vuodelle on ihan pakko ostaa uudet aurinkolasit, ja oon kuumeisesti etsinyt sopivaa mallia koko alkuvuoden – valinnan varaa oli nimittäin aikas paljon. Mietin monia erilaisia villejäkin malleja, mutta päädyin lopulta kuvissa näkyviin mustiin yksilöihin, jotka sopivat asuun kuin asuun.

Sain viimeviikonloppuna Indiedaysin tapahtumassa yllärinä lahjakortin Instrumentariumiin, joka ei olisi voinut osua parempaan saumaan. Mun oli sitten tietysti ihan pakko mennä heti alkuviikosta Aleksanterin kadun liikkeeseen sovittelemaan erilaisia malleja, heh! Tiesin jo ennestään että haluan jotkut hieman kalliimmat merkkilasit, sillä suoraan sanottuna ne vaan on niin paljon laadukkaampia/kestävämpiä.

Eri merkeiltä parhaat vaihtoehdot mun makuun löytyivät YSL:n ja Guccin valikoimasta. Saint Laurentilla oli yhdet ihan törkeen siistit pilottimalliset lasit, mutta päädyin lopulta näihin aika klassisiin mustiin Gucceihin. Mun vanhat Guccin aurinkolasit on nimittäin palvelleet hyvin jo niin monta vuotta, että päädyin lopulta ostamaan lasit samalta hyväksi todetulta merkiltä. :) Tykkään kovasti myös lasien pienistä yksityiskohdista: toisessa sangassa on hopeinen Guccin logo, ja toisella puolella hopeinen tiikerin pää!

Mitä tykkäätte mun uusista aurinkolaseista? Mä oon näihin aivan totaallisen rakastunut! :D  

With love, Silja


5 Responses to “New Gucci Shades”

 1. Avatar Sanni sanoo:

  Onpa kivat!! Ja sopii sulle kyllä tosi hyvin! Aikoinaan en käyttäny i-ki-nä aurinkolaseja mut nykyään ymmärrän et sen lisäks et se näyttää hyvältä ;D ne on myös hyväks silmille :D (eikä tuu ryppyjäkää siristelystä haha) Marketin ja hm ym. Lasit heitetty menemään ja nyt käytössä raybania ja new yorkista black fridayna nappasin myös parit aika kivan malliset guessin lasit ku hintaa oli vaa 10dollaria

 2. Avatar Ellu sanoo:

  Silja NYT hae sinne Miss Suomi-kisoihin!

 3. Avatar Jani sanoo:

  Tyylikäät on lasit kuten nahka-asukin;)

 4. Avatar Juuso sanoo:

  Kaunis Silja kuten aina, tyyli hivelee silmiä kun kaikki on tiptop ja mikään yksityiskohta ei näytä tyhmältä, päinvastoin! Luonnossa tälläinen neito on vielä puolet kauniimpi!

 5. Avatar Ida M sanoo:

  Mikä malli nämä ovat?

Kommentoi