tiistai 01. toukokuun 2018

Erilainen Gaalameikki

*Kaupallisessayhteistyössä Bronx Colors

Mä käytän nykyään todella harvoin vahvaa meikkiä, mutta pari viikkoa sitten ennen Indiedays Blog Awardseja meillä oli mahdollisuus halutessaan ottaa laittautumisen suhteen hieman iisimmin, ja istua suoraan meikkaajan tuoliin. Totta puhuakseni mä rakastan aivan yli kaiken olla meikattavana, ja usein annan meikkaajalle aivan vapaat kädet, sillä on kiva kokeilla erilaisia lookkeja. Tällä kertaa kuitenkin tiesin tasan mitä halusin, ja ihana Bronx Colorssin meikkitaiteiljia Katarina loihti mulle aivan upean gaalameikin.

Tämäkin meikki oli kuitenkin mun oman mukavuusalueen ulkopuolella, sillä olin keksinyt että haluan tällä kertaa sinisen smokey eye -tyylisen silmämeikin. Oon siis aina tätä ennen, pienestä asti inhonnut sinistä luomiväriä – mutta nyt kun sitä on näkynyt paljon sosiaalisessamediassa ja muodin parissa, rohkaistuin itsekkin kokeilemaan trendiä. :)

Bronx Colors on ihan juuri suomessa lanseerattu uusi meikkimerkki, ja heidän tuotteitaan on myynnissä Sokoksilla, Sokos Emotioneissa ja Sokos.fi-verkkokaupassa.. Saatiin myös muutamia meikkejä kotiinviemiseksi, ja sen verran mitä oon itsekkin niitä ehtinyt kokeilemaan, oon tykännyt! Myös gaalameikki oli kasvoilla tosi kestävä, ja se siis kestikin kasvoilla hyvänä läpi koko yön. Niin blogigaalan, kuin jatkotkin! :D Bronx Colors löytyy myös Instagramista, mikäli haluatte käydä tsekkaamassa; @bronxcolorsfinland!

id-kuva

Kuvat : Anni Korhonen 

Saan myös yhdessä Bronx Colorssin kanssa arpoa yhdelle onnekkaalle 5o€ arvoisen tuotepaketin, ja voit osallistua mukaan kertomalla mitä tykkäät mun meikistä! Uppoaako sininen meikki suhun? ;) Kilpailun tarkat säännöt löydät täältä, ja aikaa kilpailulle on 7.5. saakka! Paljon onnea arvontaan! ♥︎

With love, Silja


121 Responses to “Erilainen Gaalameikki”

 1. Avatar Ella sanoo:

  Meikki sopii hyvin sulle! Usein smoky eye -meikki menee yhdeksi sotkuksi (varsinkin ensimmäisiä kertoja harjoitellessa, terveisin kokemus) mutta sulla näyttää siistiltä. :)

 2. Avatar Tuija sanoo:

  Itse suosin luonnollisempaa meikkiä, mutta sinulle tuo sopii upeasti :) Bronx Colors on merkki, johon haluan ehdottomasti tutustua tarkemmin!

 3. Avatar viktoria sanoo:

  Sinistä en oo vielä itselleni uskaltanut kokeilla, mutta ehkä tästä inspiroituneena täytyy se tehdä! :) upea meikki <3

 4. Avatar Keira sanoo:

  Hyvältä näyttää! Itse olen aina pitänyt enemmän sinisen ja harmaan sävyistä kuin nyt pitkään vallalla olleista nudeista/ruskeista yms.

 5. Avatar xod sanoo:

  Ihana meikki! Itse en osaisi tollasta tehdä vaikka muuten voisi kokeillakin

 6. Avatar Jennan sanoo:

  Kevyt huulimeikki yhdistettynä tummaan silmämeikkiin toimii! Kaunis tuo silmien sininen alarajaus, käy sulle oikein hyvin :)

 7. Avatar Roosa sanoo:

  Just hieno, näyttävä meikki

 8. Avatar Appelsiini sanoo:

  Korostaa kivasti silmiä, mutta ei ole liian tumma.

 9. Avatar Laura sanoo:

  Kaunis, raikas meikki, joka sopii sinulle upeasti! Rohkeasti vaan käyttämään sinistä jatkossakin.

 10. Avatar Jasmina sanoo:

  Sopii sulle todella hyvin! Tykkään :)

 11. Avatar Vilma sanoo:

  Itsellä sininen ei olis ehkä ensimmäisenä kokeilulistalls, mut näyttää sulla toi hyvältä! Tekis mieli itsekin olla rohkea ja kokeilla :)

 12. Avatar Vilma sanoo:

  Ihana meikki! Sopii tosi hyvin gaalatilaisuuteen tuo meikki :)

 13. Avatar hilkka sanoo:

  Sopii sinulle upeasti, itselleni ei niinkään :D

 14. Avatar Suvi Johanna sanoo:

  Sininen sopii yllättävän hyvin hieman oranssin huulipunan kanssa!

 15. Avatar Säde sanoo:

  tykkään! olis voinut mun mielestä toimia hyvin myös ilman rajauksia :)

 16. Avatar Soffii sanoo:

  Joskus on kyllä sinistä luomiväriä tullut kokeiltua, mutta en oikein tiedä tai itse tuntuu ettei mun vihreiden silmien kanssa oikein sovi :D. Voisi kyllä joku päivä kokeilla taas uudestaan miltä näyttäisi. Sulle kyllä sopii niin kivasti ja ihana meikki muutenkin :)!

 17. Avatar Satu sanoo:

  Aivan todella upea meikki!!!

 18. Avatar Ninni sanoo:

  Upea meikki! :) itse en ole sinistä silmämeikkiä kokeillut, vihreää sen sijaan useamman kerran.

 19. Avatar ananaas sanoo:

  Tykkään, vaikka sininen tuo mieleen jotenkin ne vanhat lokin kakat silmissä (en tiedä miksi) :D miksi muuten nykyajan nuoret ei tunnu tekevän tällaisia virheitä :–D

 20. Avatar Noora sanoo:

  Meikki sopii oikein hyvin! Mulla on myös ollut ennen ehdoton ei siniselle luomivärille, mutta nyt alkanut näyttämään kivalta. :)

Kommentoi