sunnuntai 06. toukokuun 2018

Postcards From Rome

Tässä olis muutamia ensimmäisiä sekalaisia kuvia Roomasta. Olin tosiaan siellä ensimmäistä kertaa elämäni aikana, ja en muista koska olisin viimeksi ihastunut johonkin kaupunkiin yhtä kovasti! Jos mulla tulee vielä  loppukesästä mahdollisuus, sekä budjetti antaa periksi niin aion lähteä ehdottomasti takaisin. Roomasta on tulossa lisää postauksia pian, kunhan saan vähän muistikorttia ensin tyhjennettyä koneelle – kuvia on nimittäin aikamoinen läjä.

 

id-kuva

 

Mun elämä on ollut tässä nyt viimeiset pari viikkoa aikamoista kiirettä, ja kaikkien aikataulujen yhdisteleminen on saanut mun unirytmit aivan sekaisin. Yhtenä yönä oon valvonut koko yön ja sitten seuraavana päivänä onkin pitänyt mennä nukkumaan ilta yhdeksältä ja herätys on ollut aamu neljältä. Tulin eilen illalla takaisin Nelly.comin Cannesin reissulta ja univelkaa kerääntyi sieltäkin aivan älytön määrä. Tänään oonkin koittanut vaan lähinnä siis keräillä voimia ja nukuinkin yli yhteen… 😀 en kuitenkaan halua valittaa liikaa, sillä kaikki jutut mitä mulla on tässä ollut, on olleet aivan sairaan kivoja. Vähän kliseisesti voisin sanoa että olo on todella #blessed.

Huomenna alkaa onneksi uusi viikko ja mullakin elämä palautuu taas aikalailla normaaliksi. Huominen päivä mulla on oikeastaan aamusta ilta työjuttuja ja sitten myöhemmin viikolla vähän koulujuttuja. Oon niin jännittynyt tulevista pääsykokeista etten oikeen tiedä miten päin olisin. Iik!

Toivottavasti sulla oli kiva viikonloppu, ja tsempit uuteen viikkoon! ♥︎

With love, Silja


15 Responses to “Postcards From Rome”

 1. Nenna sanoo:

  Haitko sosionomiksi? Muistan et oot puhunu aiemmi täällä blogissa et haluut opiskella tota sosiaalialaa!:)

 2. Moih sanoo:

  Ihania kuvia ja oot niiiiin kauniina aina! Kiva että susta kuuluu taas <3 Saanko udella että haitko kouluun Porvooseen vai Helsinkiin? Aiotko kertoa jossain vaiheessa koulujutuistasi blogin puolella?

  Onnea kokeisiin! <3

  • lifeofsilja sanoo:

   Hain kumpaankin! 🙂 Aion kertoa sitten miten käy, pääsenkö edes.. 😀

 3. Vipe sanoo:

  Ihanalta näyttää Rooma:) Heii,yks kyssäri! Miten teet meikkipohjan ja millä tuotteilla? Sulla on nääs niin kaunis ja kuulas iho aina kuvissa!

  • lifeofsilja sanoo:

   Käytän UD:n Optical Illuison primeriä ja Lumenen Blur meikkivoidetta tällä hetkellä! 🙂

 4. Jenni sanoo:

  Ootteko Tatun kanssa vielä yhdessä?

 5. minna sanoo:

  Saisko asuista lisätietoja? 🙂 Esim. tuo ekan kuvan haalari ja sitten nuo ruuturaitahousut ja yläosa <3

  • lifeofsilja sanoo:

   Ekassa kuvassa Nellyn musta paita ja Housut House of Brandonilta, raitahousut myös House of Brandonilta ja sen kanssa musta body on Roomasta! 🙂 Laitan asutietoja myöhemmissä Rooma postauksissa missä nää näkyy paremmin!

 6. Janni sanoo:

  Hei! Olen aina ihaillut sinun upean vaaleita hiuksia. Muistan että joskus kirjoitit tummien hiusten vaalentamisesta. Itse olen aika hyvin saanut omaa tukkaani kylmän vaaleaksi mutta koska ennen minulla oli tumma tyvi ja nyt hiusteni keski osassa on vielä kellertävämpi kohta. Olisiko sinulla hyviä vinkkejä miten saisin sitä taitettua pois? Millä itse värjäät ja mitä hoitotuotteita käytät?

  • lifeofsilja sanoo:

   Kiitos! 🙂 Siis periaatteessa jos sulla on tosi epätasainen väri niin et saa sitä ikinä pelkästään taittamalla samanväriseksi (mun kokemuksen mukaan). Mulla on aina vähän tää ongelma itsellä, pitäis vaan kampaajalla käydä värjää kerran kunnolla koko tukka. 😀

   Mä laitan yleensä vaan raitoja itse, ja käytän sitä Schwarzoppfin raitaväriä. Sävyn ylläpitämiseksi mulla on joku ihan perus halpa hopeashampoo vaan 😀

 7. Sanni sanoo:

  Rooma on ihana!!! Oltiin siellä poikaystävän kanssa pari kesää sitten ja rakastuin täysin! Toisaalta tykästyin myös kovin berliiniin ja New York nyt on täysin vertaansa vailla! Jotenkin tollasiin kaupunkikohteisiin tykästyy enemmän mitä johonkin rantalomakohteeseen, vaik onhan nekin ihania:D

  • lifeofsilja sanoo:

   Toi on muuten totta! Niissä on ehkä enemmän näkemistä ja sellaista historiaa!! 🙂

 8. Mau sanoo:

  Taas sama juttu ettet lopulta vastailekaan lukijoidesi kysymyksiin/kommentteihin. Muutama postaus sitten laitoit että vastailet kommentteihin (yksinäisyys postaus) mutta eipä ole näkynyt. Ikävää.

  • lifeofsilja sanoo:

   Mulla on ollut viime aikoina oikeesti ihan kamlaa kiirettä, niin välillä kommentteihin vastaaminen unohtuu tai jää taka-alalle. Oon pahoillani tästä ja koitan tsempata asian kanssa. 🙂

Kommentoi