torstai 10. toukokuun 2018

Meikkipussin uutuus!

*Kaupallisessa yhteistyössä Pepsodent

Kuten varmaan kaikki tietää jo tässä vaiheessa, hampaat on mulle omassa kauneudenhodossani tosi tärkeät ja rakastan valkoisia hampaita. Koitan pitää hampaistani mahdollisimman hyvää huolta, jonka lisäksi oon myös valkaissut hampaani muutaman kerran. Tällä hetkellä oon tosi tyytyväinen hampaideni väriin, vaikka viimeisimmästä valkaisukerrasta alkaa olla jo pari vuotta. Sain kuitenkin Pepsodentiltä hetki takaperin testiin uuden White Now -hampaidenvalkaisukynän, joka ihastutti välittömästi!

White now -hampaidenvalkaisukynä on kuin meikkiä hampaille, eli se antaa heti vaaleamman ja kirkkaamman vaikutelman – ainakin itselleni tulee tällöin myös itsevarmempi fiilis jutella ja hymyillä. :) Tuote on kliinisesti testatu eikä vaurioita hampaan kiillettä, ja näin ollen soveltuu vaikka jokapäiväiseen käyttöön. Mun mielestä toi kynä on myöskin aivan sairaan kätevän kokoinen, ja siksi tosiaan kulkee mulla mukana meikkipussissa muiden meikkien kanssa.

Valkaisukynä on sopinut mun mielestä hyvin myöskin mun normaaleihin kauneusrutiineihin, eikä sen käyttöön mene kuin muutama minuutti aamulla. Käyn yleensä aina herättyäni ensimmäisenä suihkussa, jonka jälkeen pesen hampaat. Hampaiden pesun jälkeen on hyvä sipaista valkaisukynää hampaille ja alkaa meikkaamaan. Lävitän valkaisukynää aina puhtaille hampaille ja lopputulos pysyy pidempään kun annat seerumin kuivahtaa ennen suun sulkemista. Mulla ei näy puhuessa alahampaat kovin paljoa, joten levitän itse tuotetta yleensä vaan ylähampaisiin, heh!

Mun mielestä tää valkaisukynä on siis tosi hyvä etenkin jos et halua laittaa mitään hirveitä summia hampaidenvalkaisuun, tai haluat korostaa entisestään vaaleita hampaita.  (Tuote toimii tietysti parhaiten yhdessä White now -hammastahnan kanssa, mutta mä kokeilin myös ilman sitä, ja sain silti ihan kivan lopputuloksen aikaan.) Ainakin musta tuntuu että kehuja vaaleista hampaista on tullut jotenkin tavallista enemmän viimeaikoina. :D Näissä(kään) kuvissa en oo muokannut hampaiden väriä mitenkään, love it!

id-kuva

With love, Silja

ps. Mun instagramin puolella (@lifeofsilja) kiva arvonta tähän White now-valkaisukynään liittyen!! ;)


7 Responses to “Meikkipussin uutuus!”

 1. C sanoo:

  Hei ihan pakko kysästä vielä, että saaks näitä apteekista vai mistä? Ja minkä hintanen tää on? :)

  • lifeofsilja sanoo:

   Aa sori, suositushinta tälle on 12,90€ eli viidentoista euron alapuolella mennään! :) Luulen että isommissa marketeissa ja esim sokoksilla yms. on myynnissä, missä on meikkejäkin!

 2. Mona sanoo:

  Kuinkahan kauan sen kynän vaikutus kestää? Siis tyyliin tunnin vai koko päivän?

  • lifeofsilja sanoo:

   Ei nyt varmaan ihan koko päivää kestä, mutta kyllä musta ainakin on vielä illalla tuntunut hampaat tosi vaaleilta kun oon aamupäivällä laittanut. :)

 3. E sanoo:

  Itse en pitänyt tästä tuotteesta. Siitä jäi hampaisiin sellainen outo ”pinta” joka tuntui kokoajan selvästi.

  • lifeofsilja sanoo:

   Oikeesti? Mulla ei jää mitään pintaa :O ootko laittanut ihan puhtaisiin hampaisiin?

 4. Anneli Kaikkonen sanoo:

  Tää kyllä kiinnostaisi tosi paljon.

Kommentoi