lauantai 12. toukokuun 2018

Giardino Degli Aranci

Roomassa yks must juttu on käydä Giardino degli aranci:ssa, eli Orange Gardenissa (tai Appelsiini puutarhassa). Tää on kaunis ja suosittu puisto korkealla kukkulan päällä, josta näkyy aina Vatikaaniin asti. Paikalla oli muutamia turisteja meidän lisäksi, mutta paikka on tosi suosittu myös ihan paikallisten keskuudessa. 🙂 Paikanpäällä oli myös 3 hääparia ottamassa hääkuvia, enkä ihmettele tätä ollenkaan sillä puisto on oikeasti todella kaunis!

Käveltiin Roomassa äitin kanssa joka päivä ihan hirveitä matkoja, ja niin käveltiin myös tänne puistoon meidän apartementokselta Trasteverstä, josta matkaa kertyi ihan kivasti per suunta. Mä oon vaan sellainen että rakastan katsella kaikkia pikku yksityiskohtia ja nauttia täysin rinnoin joka hetkestä. Kävelessä nähtiin erilaisia asuinaluita ja super kivoja paikkoja.

Pidemmittä puheitta, uskon että tän postauksen kuvat puhuvat puolestaan! 😉

id-kuva

Toppi Zuiki (Roomasta) / Housut House of Brandon* / Ballerinat H&M / Aurinkolasit Gucci

*Sponsoroitu tuote

With love, Silja


3 Responses to “Giardino Degli Aranci”

 1. Ninnu sanoo:

  Ihania kuvia! Kuka ne on ottanut, äitisikö?

  • lifeofsilja sanoo:

   Kiitos! Mun äiti on tosiaan ottanut kaikki kuvat jossa mä esiinnyn, muut mun ottamia! 🙂

 2. Anonyymi sanoo:

  Oletteko eronneet Tatun kanssa?

Kommentoi